Tüp Bebek Merkezleri ankarada nereye gitcem karar veremiyorum maya genart gürgan centrum

Ayysel, zaten Dr. Buğra bey kadın doğumcu değil. Düşük yapan hastalar ile igileniyor, kadın doğum ile Dr. Cihangir Bey, veya Dr. Onur bey veya Dr. Tansel bey ilgileniyor o tutunma tedavisi veriyormuş. Cihangir bey benim hoşuma gitti. tedaviyi ekibi ile takip ediyormuş, Ankalife'ta benim hoşuma giden her kes kendi uzmanlık dalı ile ilgileniyor nedense Ankara'Da gittiğim bir çok merkezde kadın doğumcular aynı zamanda embriyolog, ürolog, genetikçi. Ama sorun nerede ise görüştüğünüz uzmanda o. Ama yinede bir Aydın Arıcı ile görüşceğim o da bu konu üzerine çalışıyormuş

Babytwin okudum günceni, çok güzel ve çok içtendi. Etkiliyo insanı.
Sizde sorun kadın faktörümü yoksa erkekmi ? Bizde 3. deneme için araştırma içerisindeyiz şu ara. Bu hafta sonu maya ve anatolıa ile görüşücez nasipse. ıki merkez arasında çok kararsız kaldık. Kime sorsak , araştırsak Anatolıa diyor. Yöntemleri , özelliklede hocaları süper diyor. Kimiside boşver , para taciri diye yazıyor. Maya içinde aşağı yukarı aynı şeyleri duyuyorum. Ama olumsuz eleştirileri çok da fazla takmıyorum artık. Mayadaki macs yöntemi bize çok cazip geldi. Bakalım 1 hafta içerisinde kararımızı vermiş ve tedavi için ilk adımı atmış oluruz inşallah hayırlısı ile.
Seninde hayırlı sonuçlarını görürüz inşallah... Allah hepimizin yardımcısı olsun. Hayırlı kapılar açsın

doktorun ismini ben de öğrenmek isterim.... sakıncası yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…