Tüp Bebek Merkezleri ankarada nereye gitcem karar veremiyorum maya genart gürgan centrum

miss_capraz

Guru
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2008
283
0
296
Çorum
kararsızım bazısı iyi diyo bazısı kötü erkek infertilitesi yüzünden nereye gidiyim üçüncü denemem olcak bana yardımcı olun arkadaşlar kimse bişey yazmıyor okuyorum herkesin ikiz üçüz merkez ismi yazın

maya tüp bebek merkezini öneririm sana ben çok memnunum çok güzel merkez kadınlar kulübü girişinde formu var sorununu yazarsan sana hemen osman hoca cevap yazıyorlar yardımcı oluyorlar
özellikle erkek infertiletisi demişsin macs yöntemi uyguluyorlar erkekte sperm problemine ve başarılı sonuçlar alınıyor benim eşimede uygulanıyor
iyi şanslar

ankarada anotolia sanırım keçıorende doktorları gazi hastanesi doktoru bulent tıras hacettepe doktoru hakan şatıroglu tavsıye ederım gıdıpde hamile kalan arkadaslarım var nasıp

uzun araştırmalardan sonra ben anatoliaya karar verdim.sanada tavsiye ederim ama genart da olabilir.sağlıcakla kal.sevgiler...

benim bi akrabamın gittiği vardı ismini öğrenip yazabilirim

Son düzenleyen: Moderatör:
bizde anotoaya karar vermştik bi defada gen arta görüşmeye gitmiştik,genartta aysun hanım çok iyiydi bayagı konuştu ilgilendi bizimle aslında fiyatıda diger yerlere göre uygun ama anatoli nın doktoru bülent beyin işinde çok iyi oldugunu duydym.inş.öyledir hayırlısı hepimiz için.

canım bu doktor gatanın ama başka çalıştıgı yer bu adres.ben sana anlattıgım arkadaş vardıya hani amerikan hastanesinde 3 defa denedi olmadı buna gitmişti dedimya işte bu adresi ondan aldım.arkadaşın yaşıda ileriydi şimdi çocugu var.telefonla ara doktor sana gerekli bilgiyi verir.benim arkadaşta bunda ikizi oldu.

Merhaba bende ankarada timur gürganda tedavi oluyorum 9. denemem olacak haziranda baslayacagiz tedaviye kismet olursa ben ankarada birtek maya merkezine gitmedim kalbin hangi dr. yi diyorsa bence ona git

Merhaba bende ankarada timur gürganda tedavi oluyorum 9. denemem olacak haziranda baslayacagiz tedaviye kismet olursa ben ankarada birtek maya merkezine gitmedim kalbin hangi dr. yi diyorsa bence ona git

fazilet canım allah yardımcın olsun.merkez seçerken orda çalışan doktorun başarısına bakacaksın.kalbimiz iyi diyebilir ama önemli olan sahip olunan tecrübe ve işinin ehli bir insan.yani kalbimize degil mantıgımıza uyması lazım

bir önceki denemem anatolyada idi bülent beyin hastasıydım .sonuc negatif sonucunu dr.la görüşmek için aradığımızda görüşmedi bile.zaten sadece ilk görüşmede bülent hoca vardı sonra yüzünü bile görmedik ne toplama ne transfer.anatoltya sadce para kokan bir yer hepsi bu.onların yüzünden nerdeyse tedavilerin tamamından vazgeçecektim.
son deneme genarta yapıldı.volkan hoca da aysun hamımda şimdiye kadar( 8.denemem )ilk defa bu kadar ilgili cana yakın dr gördüm.sonuıç buradada negatif.buranın kötü tarafı ise hemşireler son derce ilgisz ve adamı sinir eden cinsten tipler.yumurta toplama ve transfer öncesi hastalar aynı odada çok da hoş olmayacak şekilde misafir edliyor.bence bu durm genarta yaışmamış.buranın başka iyi bir tarafı misafirhanesinin olması

Tabiki mantik cok önemli ama ben artik neye inacagim bilmiyorum ilk denemem 19 yasinda oldu düsünüyorum yasla ilgisi varmi diye sonra almanyadaki dr .begenmedik türkiyede güya en iyilerine gittik yine sonuc yok.dr secimi cok önemli ama ben yoruldugum icin artik dr takilmiyorum 3. denememide dr. timür gürganda yaptirmayi düsünüyorum .evet cok pahali bi dr .birde biz herseyi kendimiz ödüyorüz cok masraf oluyo ama yapacak birsey yok denemeye devam diyorum

hepimize kolay gelsin arkadaşlar...
inşallah güzel haberler alırız...
bu arada benim doktorumda TİMUR GÜRGAN..
3.denemeyi yaza deniyecez bakalım..
inş hayırlı haberler veririz buradan...

ben genart derim, özellikle de aysun hanım, çalışanları güler yüzlü, hele aysun hanım o kadar pozitif bir insan ki mutlaka onunla tanışın öyle karar verin

Back
X