Tüp Bebek Merkezleri ankarada nereye gitcem karar veremiyorum maya genart gürgan centrum

inan bende bilmiyorum hersey tamam mükemmel bir tedavi oldu diyolar sonuc negatif bende bilmiyorum haziranda tekrar baslayacagiz tedaviye cok korkuyorum ya yine sonuc kötü cikarsa hayirlisi
mirmirmirmir

canım yaşın daha genç en az bunu düşünerek içini ferah tut.belli olmaz kendiliginden bile olabilir.canım doktorlar negatif sonuçlardan sonra nedenlerini iyi araştırmadan denemeleri yanlış.benim 3 deneme olacak ama bir kaç ay öncesinden bazı tetkikler isteyecekler neden tutunamadı diye.sende sor sana yapman gereken testler yok mu

biz bir ayligina gidiyoruz kisa pirotokol uyguluyorlar sebebini bilmiyoruz hersey cok iyi diyolar soruyorum neden olmadi diye bütün teknikleri denedik yapacagimiz baskabirsey yok diyorlar senin 3 denemen insallah en kisa zamanda sende mutlu sona erersin

faziletcim eger her şeyi denedik yapacagımız birşey yok diyorlarsa artık o merkezde tekrar neden deniyorsunuz.arkadaşlara ankarada çok başarılı bir doktor ismi verdim ki bu doktor artık umudunu yitirmiş çok kişiyi bebek sahibi yapmış biri birde onunla görüşün.en azından ön fikir olur yaptırmasanızda.bende atık 3.denemem olacak ama önce bazı tetkiklerimin yapılması lazım.emin olmamaız lazım problemin nerden kaynaklandıgını bilsinler.

bende arastiriyorum sende söyledigim dr ismini verirsen sevinirim simdi ben maya tüpbebek merkezini arastiriyoruz enkisa zamanda dr bildirirsen arastiririm

tamam canim bekleyecem maya tüpbebek merkeziyle görüstüm alternatif birtedavi cesiti söylediler esim esim cok mantikli dedi ama yinede iyice arastiralim diyorum iste istambulda bir dr bulduk ama orada kalma imkanim yok hic gitmedik istambula onun icin en iyisi ankara bizim icin özelime neden giremiyorsun bilmiyorum

tamam canim bekleyecem maya tüpbebek merkeziyle görüstüm alternatif birtedavi cesiti söylediler esim esim cok mantikli dedi ama yinede iyice arastiralim diyorum iste istambulda bir dr bulduk ama orada kalma imkanim yok hic gitmedik istambula onun icin en iyisi ankara bizim icin özelime neden giremiyorsun bilmiyorum

faziletcim özel mesaj yolayacam sana ama sen özel mesaj ayarlarına bak yada özel mesaj kutun dolmuştur sil onları ben sana yazayım doktorla ilgili bilgi.bu doktoru gözüm kapalı tavsiye ediyorum .ankara da yaptıracaksan .

meraba Aray benim özelimede bir türlü mesaj gitmiyor KK yardımda istedim olmadı Doktorun ismini burdan yazsan olabilrmi sonucda bir çok kişi bu durumdan muzdarıp bizler için hayırlı bir iş olur

araycığım , bende çok merak ettim bu doktoru, ne olur bize de yazarmısın? belki bir umut olur

arkadaşlar benimde bu 2 denemem bir gittiğiniz merkez size süper diyorda olmuyorsa olmadığı zamanda mantıklı bir açıklama yapmıyorsa durup düşünmek lazım. genetik testle araştırmak lazım. bilim o kadar geliştiki gidin araştırın derim.........

ARAY arkadaşım şu herkeze tavsiye ettiğin doktoru neden özelden yazıyorsun açıktan yazmıyorsun merak ettim doğrusu..hepimiz önerdiğimiz merkez ve doktorları açık açık yazıyoruz.sonuçta burası bilgi ve paylaşım sitesi değil mi?neden bu gizlilik?yanlış anlama gerçekten çok merak ettim yanıtlarsan çok sevinirim.

aray bu dediğin doktoru yazabilir misin bana da ister özelden ister burdan merak ettim..
xolix buarad sana mesaj atmıştım canım, olmadı benim de transfer bile olmadı maalesef.....

Fazilet,
bende Ankara'da Ankalife tüp bebek Merkezine gitmek istiyorum, orda Dr. Buğra Buyrukcu varmış. Başarısız tüp bebek denemeleri ve açıklanmayan kısırlıkta uzmanlaşmış.

canım ankalife ile henüz görüşmeye gitmedim internet sayfalarını inceledim. doktor bugra bey kadın doğumcu olarak görülmüyor kafam karıştı o yüzden. işlemlere kendisi girmiyordur herhalde. cihangir çakıcı ile onur karabacak gözüme çarptı. onur karabacağı duymuştum çok iyi bir doktormuş gazideymiş kendisi. eşim onunla görüşelim bir de diyor. ama gazinin labrotuarı nasıldır ekibi nasıldur bilmiyorum. aklımıza en cok genart yattı ama onur karabacaklada gidip görüşsekmi bilemedim.:uhm:

Back
X