- 15 Mart 2016
- 46
- 33
- 38
- Konu Sahibi GokceTasci
-
Teşekkür ederim ilgin için. . Acaba ücretlerle ilgili bir bilgin var mı ?cihangir çakıcı çok iyi bir doktor. Özeli var sadece hastanede çalışmıyor. iternet sitesinden gerekli bilgiyi edinebilirsin.
sanırım 300-400 arası bişi ben Gazinin hocasına gidiyorum bu doktoru bir arkadasımun tavaiyesi üzerine yazdımTeşekkür ederim ilgin için. . Acaba ücretlerle ilgili bir bilgin var mı ?
ben koru hastanesinden funda doğulu ya gidiyorum. çok iyi bi doktor ve çok güler yüzlü. ankara cerreahi özel tıp merkezinde de muaneleri yapıyor. tavsiye ederim
yenimahalle devlet hastanesi içinde iyi diyolar kadın doğumunaBen etımesgut tarafında oturuyorum cnm.Fiyatları nedır peki?
ankara cerreahi özel tıp merkezinde de muane 60tl
yenimahalle devlet hastanesi içinde iyi diyolar kadın doğumuna
Canım koru sincan daki koru mu. Bende bu konuda dertliyim 24. Haftadayım hala doktor bulamadımben koru hastanesinden funda doğulu ya gidiyorum. çok iyi bi doktor ve çok güler yüzlü. ankara cerreahi özel tıp merkezinde de muaneleri yapıyor. tavsiye ederim
sincan koru değil. ama doktorum oradada doğum yaptırıyormu bilmiyorum. açıkçası benim doktorum koru hastanesinde hayptırdığı için doğumu koruya gideceğim. doktorum funda doğulu.Canım koru sincan daki koru mu. Bende bu konuda dertliyim 24. Haftadayım hala doktor bulamadımbayan istiyorum burda çok tanıdığım da yok. Kayinvalidemgil sincan da oturuyo. Koru ya gitmeyi düşünüyodm tavsiye ediyomusun
Peki nasıl funda hanım. Burda yorumunuzu görünce internetten baktım biraz. hep güzel bahsedilmis. 25. Hafta ve hala içime sinen bir doktor yoksincan koru değil. ama doktorum oradada doğum yaptırıyormu bilmiyorum. açıkçası benim doktorum koru hastanesinde hayptırdığı için doğumu koruya gideceğim. doktorum funda doğulu.
ben çok memnunum. çok güler yüzlü. ve tüm sorulara sıkılmadan cevap veriyor. ve çok anlayışlı bi doktor. ankara cererahi özel tıp merkezinde muane yapıyor. 60tl ücreti. istersen bi ara git bi dene.Peki nasıl funda hanım. Burda yorumunuzu görünce internetten baktım biraz. hep güzel bahsedilmis. 25. Hafta ve hala içime sinen bir doktor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?