- 5 Kasım 2015
- 13
- 11
- 1
- Konu Sahibi Duvarrengi
Ankara'da olan Temmuz 2016 anneleriyle burada buluşalım, konuşalım dedim. Birbirimize yol gösteririz dedim. Hem de topluca buluşuruz dedim. Kötü mü dedim hı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi etmişsin canım :)Ankara'da olan Temmuz 2016 anneleriyle burada buluşalım, konuşalım dedim. Birbirimize yol gösteririz dedim. Hem de topluca buluşuruz dedim. Kötü mü dedim hı ?
MerhabaHerkese merhaba arkadaşlar doktora başladınızmı sincan koru da Hüseyin Pehlivan varmış iyi diyorlar..bilen varmı aranızda
Merhaba
Ben liv hospital düşünüyorum. Bebek paketi varmış. Hamilelikten doğum sonrasına kadar ekstra hiç ödeme almıyorlarmış.[/QUO
Liv Hospitalda Bebek paketi ne kadar..Korunun Çukurambardaki hastanesinde var aynı şekilde doğum paleti 6500 civarında..Benzer bir paket sincanda ki hastanede yok :) semtlerde bile fiyat farkediyor.
Biz birlikte olmuştuk. Fakat bir ara düşük riskim olduğundan doktor bir süre birlikte olmayın demişti. Sonrasında haftada 2 kere olabilir demişti. Ama sanırım anne olarak bebeğe bişi olacak diye huzursuz oluyoruz.Kızlar bir şey soracağım. Hamile olduğunuzu öğrendikten sonra ilişkiye girdiniz mi ? Biz dün ilk kez girdik, çok daralmışım. Çok zor oldu. İkincide de Canım çok yandığı için üçüncüyü yapmadık. Siz ne durumdasınız ?
Merhaba Arkadaşlar,
Ben de yeni üye oldum. 34. haftadayım. Kontrollerime hep Zekai Tahir'e gittim. Şimdi özel düşünüyorum. Araştırdığım kadarı ile Sincan Koru iyi. Orada doğum yapan arkadaşlarım var memnunlar. P.tesiye randevu aldım bakalım nasıl :) Bu arada bu sene için doğum ücreti 2000 tl (normal sezaryen aynı). eni doğan ünitesi de varmış.
Bilgi için teşekkür ederim pink_stars. Normal doğum istediğimden biraz endişeliyim. Yani doktorun keyfi sezaryena almasından. Hüseyin bey hakkında okuduklarımdan hastayı kandıracak biri değilmiş gibi geldi :) Bu arada Koru'nun bazı kurumlarla anlaşması var. %15 kadar bir indirim oluyor. 444'lü hattı ararsanız doğumda geçerli değil diyor ama hastaneyi aradığınızda hayır geçerli diyorlar. Kurumların listesi: http://www.koruhastanesi.com/AnlasmaliKurumlar-1-AnlasmaliKurumlarSincan koru iyi gercekten ben Hüseyin hocaya gidiyorum çok memnunum.
Aynen öyle oluyor aslında. Ondan dolayı içimiz rahat olmuyor. Annelik kim ne derse desin, içimizde olduğunu fark ettiğimiz anda başlıyor. Kucağına aldığında anne oluyorsun diyorlar ya, hikaye anacım hikayeBiz birlikte olmuştuk. Fakat bir ara düşük riskim olduğundan doktor bir süre birlikte olmayın demişti. Sonrasında haftada 2 kere olabilir demişti. Ama sanırım anne olarak bebeğe bişi olacak diye huzursuz oluyoruz.
Bunu iyi düşünün ve araştırın derim. Sezaryen'in hem kadına hem de çocuğa yan etkileri var. Karın 7 kat kesiliyor iyileşmesi zaman alabiliyor dikişin düzgün olmaması durumunda sızısı yıllarca kalıyor (tıbbi başka açıklamalar da var). Çocuk için de birçok etkisi var ama en çok söyleneni normal doğumda çocuğun bağışıklığı daha güçlü oluyor. Ayrıca, eski formunu kaybeden vajina için ayrı ameliyatlar bile var. Sadece bilgi amaçlı yazdım :)Kızlar bu arada bir şey öğrendim. Normal doğumda vajina açılıyor ve kesilip doğumdan sonra tekrar dikildiği için eski formuna kavuşması yıllar sürüyormuş. Bu yüzden bir çok evlilik bitiyor. Ben sezaryen yaptıracağım. Kararımızı verdik
Merhaba,Arkadaşlar Medical Park hastanesi hakkında bilgisi olan var mı? Bir de Saime Kış hakkında.
teşekkürler :)Sincan koru Hüseyin Pehlivan..Korunun Çukurambar fiyatları 2 katı
Kızlar bu arada yenidoğan yoğun bakım ünitesi olan ve sgk ile anlaşması bulunan hastane ve doktor önerilerinize açığım :)