Ankara'da olan Temmuz 2016 anneleri

Herkese merhaba arkadaşlar doktora başladınızmı sincan koru da Hüseyin Pehlivan varmış iyi diyorlar..bilen varmı aranızda

Merhaba
Ben liv hospital düşünüyorum. Bebek paketi varmış. Hamilelikten doğum sonrasına kadar ekstra hiç ödeme almıyorlarmış.[/QUO

Liv Hospitalda Bebek paketi ne kadar..Korunun Çukurambardaki hastanesinde var aynı şekilde doğum paleti 6500 civarında..Benzer bir paket sincanda ki hastanede yok :) semtlerde bile fiyat farkediyor.

Kızlar bir şey soracağım. Hamile olduğunuzu öğrendikten sonra ilişkiye girdiniz mi ? Biz dün ilk kez girdik, çok daralmışım. Çok zor oldu. İkincide de Canım çok yandığı için üçüncüyü yapmadık. Siz ne durumdasınız ?

Kızlar dün yazmışsınız da, dün babamızın doğum günüydü. Limitsiz doğum paketi 4900 TL. Ödeme kolaylığı vardır sanırım

Merhaba Arkadaşlar,
Ben de yeni üye oldum. 34. haftadayım. Kontrollerime hep Zekai Tahir'e gittim. Şimdi özel düşünüyorum. Araştırdığım kadarı ile Sincan Koru iyi. Orada doğum yapan arkadaşlarım var memnunlar. P.tesiye randevu aldım bakalım nasıl :) Bu arada bu sene için doğum ücreti 2000 tl (normal sezaryen aynı). eni doğan ünitesi de varmış.

Kızlar bir şey soracağım. Hamile olduğunuzu öğrendikten sonra ilişkiye girdiniz mi ? Biz dün ilk kez girdik, çok daralmışım. Çok zor oldu. İkincide de Canım çok yandığı için üçüncüyü yapmadık. Siz ne durumdasınız ?
Biz birlikte olmuştuk. Fakat bir ara düşük riskim olduğundan doktor bir süre birlikte olmayın demişti. Sonrasında haftada 2 kere olabilir demişti. Ama sanırım anne olarak bebeğe bişi olacak diye huzursuz oluyoruz.

Merhaba Arkadaşlar,
Ben de yeni üye oldum. 34. haftadayım. Kontrollerime hep Zekai Tahir'e gittim. Şimdi özel düşünüyorum. Araştırdığım kadarı ile Sincan Koru iyi. Orada doğum yapan arkadaşlarım var memnunlar. P.tesiye randevu aldım bakalım nasıl :) Bu arada bu sene için doğum ücreti 2000 tl (normal sezaryen aynı). eni doğan ünitesi de varmış.

Sincan koru iyi gercekten ben Hüseyin hocaya gidiyorum çok memnunum.

Sincan koru iyi gercekten ben Hüseyin hocaya gidiyorum çok memnunum.
Bilgi için teşekkür ederim pink_stars. Normal doğum istediğimden biraz endişeliyim. Yani doktorun keyfi sezaryena almasından. Hüseyin bey hakkında okuduklarımdan hastayı kandıracak biri değilmiş gibi geldi :) Bu arada Koru'nun bazı kurumlarla anlaşması var. %15 kadar bir indirim oluyor. 444'lü hattı ararsanız doğumda geçerli değil diyor ama hastaneyi aradığınızda hayır geçerli diyorlar. Kurumların listesi: http://www.koruhastanesi.com/AnlasmaliKurumlar-1-AnlasmaliKurumlar

Biz birlikte olmuştuk. Fakat bir ara düşük riskim olduğundan doktor bir süre birlikte olmayın demişti. Sonrasında haftada 2 kere olabilir demişti. Ama sanırım anne olarak bebeğe bişi olacak diye huzursuz oluyoruz.
Aynen öyle oluyor aslında. Ondan dolayı içimiz rahat olmuyor. Annelik kim ne derse desin, içimizde olduğunu fark ettiğimiz anda başlıyor. Kucağına aldığında anne oluyorsun diyorlar ya, hikaye anacım hikaye

Kızlar bu arada bir şey öğrendim. Normal doğumda vajina açılıyor ve kesilip doğumdan sonra tekrar dikildiği için eski formuna kavuşması yıllar sürüyormuş. Bu yüzden bir çok evlilik bitiyor. Ben sezaryen yaptıracağım. Kararımızı verdik

Kızlar bu arada bir şey öğrendim. Normal doğumda vajina açılıyor ve kesilip doğumdan sonra tekrar dikildiği için eski formuna kavuşması yıllar sürüyormuş. Bu yüzden bir çok evlilik bitiyor. Ben sezaryen yaptıracağım. Kararımızı verdik
Bunu iyi düşünün ve araştırın derim. Sezaryen'in hem kadına hem de çocuğa yan etkileri var. Karın 7 kat kesiliyor iyileşmesi zaman alabiliyor dikişin düzgün olmaması durumunda sızısı yıllarca kalıyor (tıbbi başka açıklamalar da var). Çocuk için de birçok etkisi var ama en çok söyleneni normal doğumda çocuğun bağışıklığı daha güçlü oluyor. Ayrıca, eski formunu kaybeden vajina için ayrı ameliyatlar bile var. Sadece bilgi amaçlı yazdım :)

Arkadaşlar Medical Park hastanesi hakkında bilgisi olan var mı? Bir de Saime Kış hakkında.
Merhaba,
ben Saime Kış'a birkaç hafta önce ilk defa gittim. 5-6 yıl önceki hastalarından iyi şeyler duyduğum için çok pozitif duygularla gitmeme rağmen beklediğim gibi değildi hiçbir şey. işini iyi yapan bir doktor ama sekreterinde de kendisinde de suratında zoraki bir gülümseme vardı. benden önceki hasta 20-25 dk içeride kaldı ve muayene saatimden yarım saat sonra içeri alındım. muayenem 5-6 dakika sürdü, tüm sorular acele acele soruldu ve her sorum aceleyle cevaplandı. devlet hastanesinde gördüğüm ilgiden hiçbir fazlası yoktu. 1 hafta önce devlet hastanesinde çok net duyduğum kalp atışı orda sadece göründü, cihaz duyamadı. tüm muayene koşuşturma içinde bitti. tabii ki memnun olanlar da vardır dediğim gibi iyi bir doktor ama ben belki daha fazla içtenlik ve samimiyet bekliyorum o yüzden böyle gelmiş olabilir. kısacası iletişim açısından çok sağlıklı sonuçlar alamadığımı düşünüyorum ve ileride daha fazla soracaklarım olduğunda lafın ağzıma tıkılıp kalmasını istemiyorum.
ayrıca şu noktaları da belirteyim. geçen yıl bir arkadaşım orada Aylin hanım a devam ediyordu ve doğumu orada oldu. Doğum fiyatını ilk kontrole gittiğinizde mutlaka konuşun. şu an 2775 normal ve sezeryan fiyatı aynı. fiyatı görüşünce sisteme kaydediyorlar ve zamlardan etkilenmiyorsunuz. fakat şöyle bir durum da var: arkadaşım ilk başlarda muayeneye 45 tl ödüyordu. bu her gittiğinde arta arta 180 tl'ye ulaştı. yani baştan muayene ücreti de iyi diye hesap yapıp da sonradan beklemediğiniz rakamlar ödeyebiliyorsunuz. ve muayene ücretleri doğum ücreti gibi sizin için sabit kalmıyor ne diyorlarsa ödemek zorundasınız. şu an saime hanımın muayene ücreti 70 tl mesela ama ben bunun kesinlikle böyle kalacağına inanmıyorum. bu arada sağlık sektöründe çalışan biriyim. istenen en basit kan tahlillerine bile çok fazla ekstra fiyatlar çıktığını da gördüm. geçen yıl aylin hanım a giden meslektaşım olan arkadaşım da aynı şeyden yakınıyordu. yani uzun lafın kısası pozitif duygularla gidip negatif duygularla ayrıldığım bir doktor ve hastane benim ve eşim için. alınganlık mı ettim diyorum ama eşim de yanımdaydı ve aynı şeyleri düşünmüşüz çıkınca konuştuk. ama tekrar ekleyeyim belki bana öyle gelmiştir denemek isteyen olursa bence kendisi karar versin.
hastaneye karşı da ne dolmuşum yaa bu arada :KK48:

Kızlar bu arada yenidoğan yoğun bakım ünitesi olan ve sgk ile anlaşması bulunan hastane ve doktor önerilerinize açığım :)

Kızlar bu arada yenidoğan yoğun bakım ünitesi olan ve sgk ile anlaşması bulunan hastane ve doktor önerilerinize açığım :)

Sincan Koru 2000 TL. Anlaşmalı olduğu kurumlarda indirimi var. Benim beklenen doğum Ocak 2016. Bu ay gitmiş olsam da fiyatı sabitleyemiyormuşum. Fiyatın sabitlenmesi için en az 6 kere gidilmiş olması gerekiyormuş (takipli hasta sınıfına geçiliyormuş :) ) Fakat yıl boyunca fiyat değişmiyormuş. Yeni doğan ünitesi var. Anlaşmalı olduğu kurum çalışanlarına indirimi var. Bunlar anlaşmalı olduğu kurumlar: http://www.koruhastanesi.com/AnlasmaliKurumlar-1-AnlasmaliKurumlar

444'lü hattı ararsanız doğumda indirim yok geçerli değil diyorlar fakat hastaneyi bağlattığınızda geçerli deniyor.

Back
X