Ankara'da olan Temmuz 2016 anneleri

Sincan Koru 2000 TL. Anlaşmalı olduğu kurumlarda indirimi var. Benim beklenen doğum Ocak 2016. Bu ay gitmiş olsam da fiyatı sabitleyemiyormuşum. Fiyatın sabitlenmesi için en az 6 kere gidilmiş olması gerekiyormuş (takipli hasta sınıfına geçiliyormuş :) ) Fakat yıl boyunca fiyat değişmiyormuş. Yeni doğan ünitesi var. Anlaşmalı olduğu kurum çalışanlarına indirimi var. Bunlar anlaşmalı olduğu kurumlar: http://www.koruhastanesi.com/AnlasmaliKurumlar-1-AnlasmaliKurumlar

444'lü hattı ararsanız doğumda indirim yok geçerli değil diyorlar fakat hastaneyi bağlattığınızda geçerli deniyor.
teşekkür ederim sincan çok uzak kalıyor ama bi muayene olup deneyebilirim :)

Arkadaşlar dün Saime hanima gittim. Gayet nazik biri. Bebeği de güzelce inceliyor ve sorulara cevap veriyor. Fakat normal doğum konusunda çok güvenemedim. Yani sen ne istiyorsan onu deneriz önce fakat en ufak tehlikede sezeryan yaparız dedi. Genel olarak muhattap olduğum hastane çalışanları da güler yüzlü ve yardım sever. Fakat ben Sincan Koru'daki Hüseyin Pehlivan'a gitmeye karar verdim çünkü normal doğum konusunda daha destekleyici gibi geldi bana.

Kızlar bu arada bir şey öğrendim. Normal doğumda vajina açılıyor ve kesilip doğumdan sonra tekrar dikildiği için eski formuna kavuşması yıllar sürüyormuş. Bu yüzden bir çok evlilik bitiyor. Ben sezaryen yaptıracağım. Kararımızı verdik
bundan dolayi evlilikler bitiyorsa eger vayy normal dogum yapanlarin haline benim ilkim sezaryen oldugu icin ikincide sezaryen malesef ama elimde olsaydi yine de normal dogum tercih ederdi.

Selamlar,
Benim de doğum tarihim 4 Ağustos görünüyor ama sanırım sezeryandan dolayı biraz öne gelir. Sincan Koru'da Hüseyin Bey'e gidiyorum. İlk oğlumun özel durumundan dolayı da bu haftasonu Prof. Aydan Biri'ye gittim. Yaklaşımına bayıldım. 2 hafta sonra CVS olacağım. Ama muayene ve doğum ücreti çok yüksek olduğu için sonrasında yine Hüseyin Bey'le devam edeceğim galiba. Sincan'a da 15-20 dk mesafede evimiz. Herkese sağlıklı bir hamilelik diliyorum.

Kızlar bu arada yenidoğan yoğun bakım ünitesi olan ve sgk ile anlaşması bulunan hastane ve doktor önerilerinize açığım :)
canım ben etlik lokman hekim hastanesinde sabah turanda doğum yaptım çok memnun kaldim 1000tl civarı doğum

Z zevzekbayan ilk dogumumu kontrollere özele gitmeme rağmen orada yapmıstm ..temizlik açısından falan iyi ama inan 3 kişi ayni odada sanci çekiyor olması piskolojik olarak çökertiyor insanı birde eğer odanda bağıran varsa ve sen ilk dogumsan korkuyorsun eğer imkanin varsa ozel tercih et

Ocaktan sonra hamile yada doğum yapan öneride bulunacak birileri var mı ?

Merhaba :) Sincan Lokman Hekime gidiyorum ben. Pakize Eylem Hnma gidip doğum yapan var mı acaba?

Back
X