Ankarada önerebileceğiniz doktor ismi varmı?

ben bu mesajı yazdığımda memnundum burnumdan fakat sol tarafımda bir çökme meydana geldi :/ sizin burnunuzda ne gibi sorunlar oldu?

yaa çökme nası olyor? kavıslı burnun kavis tarafındamı oluşuyor?? mrk ettiğim için soruyorum.. ve bnce dr.unla görüş 2. bi amelıyat olabılır belkı..

yaa çökme nası olyor? kavıslı burnun kavis tarafındamı oluşuyor?? mrk ettiğim için soruyorum.. ve bnce dr.unla görüş 2. bi amelıyat olabılır belkı..
çökme dediğim şeyin adını tam olarak bilmiyorum ama sol tarafım sanırım fazla törpülenmiş o nedenle sağa göre daha çökük duruyordu.kavis kısmı değil yani,sırt deniyor galiba oraya ama emin değilim.sol tarafımda zaten kemikle ilgili bayağı işlem yapıldı nefes alışımı rahatlatmak için.geçenlerde kontrole gittim o çökük kısmı jel gibi bir şey ile doldurdu :1shok: ama şuan gayet iyi durumda.

Burun yuzdeki en onemli organ riske atilmaz zaten ssk karsilamiyor diye biliyorum onun icinm devlet hastanesinde olmanizla ozelde olmaniz arasinda cok buyuk bir fark olmayacaktir.
Bende onepte Zuhtu Demir'e oldum 15.gunumdeyim suan icin memnunum albumumde bikac foto var bakabilirsin

oske arkadaşlık ekleyip resimlerine bakmam mümkünmü, ben de zühtü demir düşünüyorum

Back
X