Ankara'da perinatolog önerisi olan var

Acar Koc'u tavsiye ederim canim bide ozgur Deren var onun ucreti cok fazla geldigi icin bana digerine gittim Ozgur Bey Hacettepe'nin dru Acar Bey de Ankara universitesi tip fakultesinin dr u ama genelde ikiside ozel kliniklerinde bakiyorlar cok arastirdim ama genelde iyi olan dr lar kendi kliniklerinde bakiyorlardi canim

Muayene ücretleri ne kadar ki canım ya bende arkadaşımın tavsiyesi ile İbrahim Esinlere gitmeyi düşünüyorum

Hacettepe de Doç Dr İbrahim esinler 300 lira muayene ücreti iyi bir doktor olduğunu dediler ama henüz gitmedim

Hacettepeden birini bulduysan hic durma git canim sonucta kendini kanitlamis bir hastane bende cok istedim ama randevu almak ne mumkun hocalardan sehir disunda yasadigim icin ve sorunlarin oldugu icin gelmek zorunda kaldim Ankaraya su an 20 haftaligim ama bakmiyor hacettepe ilerlemissin diye ne yapacagimi bilemedim Ozgur Beyin klinigine gittim cogul gebeligim oldugu icin bebek basi para dediler 1800 tl istedi bende tabi bir kere degilki sonucta dra surekli gidiyorsun o yuzden gidemedim normal tek bebek ne kadar dogum nedir bilmiyorum sordum bir kac kere hastanede bakarmi diye de sordum ama hastanede bakmadigini soyleyonce sadece 1 kez gitmis oldum ilk izlenimim iyiydi o kadar keske tanidigim yada bana yardim edip dra ulasmama hastaneye ulasmama ne biliyim randevu almama yardimci olabilecek biri olsa bende cok istiyorum hacettepeyi su an zaten kritik durumumdan dolayi akrabalarin yaninda kaliyorum ins sen gonlunce birini bulursun eger gittiginde memnun kalirsan ve hoca benim gibi birilerine de bakiyorsa haber verebilirsen cok memnun olurum :)

Tmm canım Pazartesi salı gîtmeyi düşünüyorum haber veririm . Özgür Deren in muayene ücreti ne kadar.

Bana 1800 dediler ilk gittigimde 1000 tl aldi ama seninki tekse daha ucuzdur heralde

Ben henüz hamile değilim canım 34 haftalık bebeğim öldü karnımda 4 ay oldu bi Dr A gittim ama bilmiyorum değiştiririm sanırım. Pıhtılaşma filan var dedi rahimde perde var dedi onu aldı ama içim cok rahat etmedi 1000 lira muayene ücreti mi cokmuş canım

mrb acar koç hakkında bilgi verebilirmisiniz?

ilgili bir dr mu?

Benim acimdan ilgiliydi gercekten ultrasonda da bebekleri gosterip aciklama yapti cok fazla soru sormama gerek kalmadi cunku herseyi acikladi herhangi bir sorun veya bisey olursa soru vs tel no verdi ve bir pazar baya agrim vardi bende whats app tan yazdim ve hemen cevap verdi yani ulasabilmek bir sorun oldugunda aciklamasi benim bebeklerimden birinde sorun cikti direk soyledi hemen ne yapacagimizi anlatti ve hastanede baya yardimci oldu o yuzden bence alaninda iyi bir hoca baya dr gectim hemde bir cogu prof ve bebekteki sorunu bile anlayamadilar

Tabi herkesin kendi kriterleri vardir yani bana iyi gelen size nasil gelir bilemem ama genel olarak durum bu baska bir sorunuz yada akliniza takilan bisey olursa yanitlamaya calisirim bu arada hastanede yattim 3 gun islem yapmak zorunda kaldik ve gercekten butun personel cok iyiydi Ankara universitesi tip fakultesi perinatoloji dogum bolumundeydim ama diger bolumler nasildir bilemiyorum

2 tane bebeğimi kaybettim 15 haftalık, 1. si kalbi durdu 2. kanamadan duşuk yaptım. acar hoca hemen hamile kal gel dedi hiçbir test tahlil yapmadı anlam veremedim, gebe kalırsam gitmeyi düşünüyorum ama yine birşey yapmaz die korkuyorum, diğer dr lar pıhtılaşma ve rahim ağzı yetmezliği dedi, kendimi teslim etmek istiyorum ama acabalarım var.

Bende hemen hemen ayni sorunlari yasadim ilkini 9 haftalik kalbi durdu 2.cok sorunlu gecti kanamadan 7 ay yattim ilac igne simdi de erken dogum riski olan ve bazi sorunlar yasadigim 3.gebeligimdeyim aslinda Ankara'da yasamiyoruz ama yasadigimiz yer kucuk oldugu icin ne ozel nr devlet hicbir dr bakmak istemedi bana sonuc Ankara'da akrabalarin yanindayim doguma kadar mecbur baska yerde yasadigim icin bende cok ayrintili bilemiyorum ama tahlil ve ilac cok yapmiyor sanirim o benimde dikkatimi cekti ama 2.gebeligimin takibinde yurt disindaydim ve dr um gercekten cok kaliteliydi oda ilac vermiyordu cok fazla ondan pay bictim heralde boyle daha iyi dedim Allah hepimize rahatca guvenebilecegimiz dr'lar nasip etsin ins gercekten ozellikle de sikintilar olunca insan icin cok zor oluyor karar vermek o yuzden bende arayistayim en azindan 2 farkli dr a gitmek istiyorum Allah sana da en kisa zamanda saglikli gebelikler nasip etsin canim

Amin canım hala acar hocaya gidiyormusun, takibini riskli olduğun için sık
aralıklarda yaptımı biraz anlatırmısın,

Canim ben ufak bir islem gecirdim ve hastanede yattim 3 gun en son hoca kontrol etti cikmadan ve cikartti sonrasinda zaten ilac vs hic bisey yok ve yaklasik 4-5 hafta bekleme verdi o sure yeni bitiyor yani henuz gitmedim ama yakinda gidecegim o zaman belli olur bakalim nolacak ama buarada bisey olunca sordum bir kere biraz rahatsizlanmistim pazar gunu yaklasik 2 hafta once whatsapp tan yazdim hemen cevap verdi dedigini yaptim gecti eger gecmezse pazartesi hemen gel demisti bende o yuzden gitmedim sorun kalmadi diye bundan sonra ne olur bilmiyorum ama annem israrli artik kimseyi arastirmayip gideyim diye bende herkesten Hacettepe cok iyi buyuk bir hastane diye duydugumdan sanirim oraya sartlandim eger ordan bir hoca bulabilirsem bir sekilde gitmeyi dusunuyorum acikcasi :) ama maalesef simdilik bu mumkun olmadi

Bu arada ayni hastanede Cem Bey de cok iyi diye duydum ve Feride Hanimi ama tabi birine baslayinca ve ayni hastanede olunca digerlerini sahsi olarak denemedigim icin bisey diyemem istersen bir arastir

Canım ben İbrahim Esinlere gittim ama simdilik iyi yada kötü diyemem tahlillerime filan baktı. Netten ara muayenehanesinin nosunu al istersen ara bi görüş

Dogumla ilgili falan hic konustinuz mu yani ozel bir yerde mi yapiyormus yoksa hastanede mi? Bide sorun olmazsa ucret ne kadarmis?

Dogumla ilgili falan hic konustinuz mu yani ozel bir yerde mi yapiyormus yoksa hastanede mi? Bide sorun olmazsa ucret ne kadarmis?
Canım hamile olmadığım için hiç konuşmadık zaten ağlaya ağlaya anlattım derdimi oda doğum olayına girmedi zaten ama arkadaşımın dediğine göre Hacettepe de yaptırıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…