Ankara'da perinatolog önerisi olan var

tkyildirim canim okursan belki diye yaziyorum dun hocaya gittim ve cok sukur baya bir rahatlamis olarak geri dondum ben o kadar pimpirikli biriyimki yasananlardan sonra daha da stres oluyor tabi insan once bebekleri inceledi sonra bana kisaca anlatyi zaten hoca incelerken de goruyorsun ve aklimdaki korkulari sildi :) bide bana kotu dusunmeyi yasakladi ultrason kismi cok uzun surmuyor gerekli seylere bakiyor incelemesini yapiyor sonra senin sorularini inceleme sonucuna gore acikliyor eger bir risk yada sorun gorduyse onu soyluyor ve ne yapacagimizi nasil bir yol izleyecegimizi anlatiyor son olarakta bir dahaki randevu zamanimizi soyluyor ve ayriliyoruz bu gorusmeden sonra sanirim artik kararimi verdim hocayla devam edecegiz ins hepimiz icin dogru karadir inan bana bir yerde karar vermek bile insani rahatlatiyormus en azindan stresin azaliyor umarim sende gonlune gore bir dr bulursun canim

Canım muayene ücreti ne kadar doktorunun Allah ım vicdanlı iyi doktorlarla karşılaştırsın benim hala kafam cok karışık

Benim cogul oldugu icin 750 ama normalde 500 sanirim risklerim fazla ve devlette maalesef dr lar umursamadigi icin biz devam etme karari aldik hocayla ama normal bir gebe icin daha uygun yerlere yada devlete gidilebilir bence bu tarz sordugum hocalarin benim durumum gibi olanlar icin fiyati min 750den basliyor iste en fazla 1800 istediler onda zaten soka girdim

canım Acar hocaya devam etmene sevindim, nette araştırdım baya bir çalışması var aynı zamanda perinataloji dernek başkanıymış birçok yazısı vs var. Rabbim tekrar hamile kalmayı nasip ederse ona gidicem. sende gittiğinde beni haberdar edermisin tek takıldığım ilaç düşmanıydı sıcak bakmıyordu ilaca. ve tahlil yapmaması değişik bir yapısı var ben efsunlu diyorum valla hiçbir test yapmadan herşeyi biliyor :)

Insan dedigin gibi gerilebiliyor niye ilac yok niye cok tahlil yok vs diye ama sonra bakiyorsun gerekmedikce fazla ilac kullanmak falan iyi degil zaten o yuzden rahatim artik umarim iyi bir haftada dogar bebeklerim :)

Insan dedigin gibi gerilebiliyor niye ilac yok niye cok tahlil yok vs diye ama sonra bakiyorsun gerekmedikce fazla ilac kullanmak falan iyi degil zaten o yuzden rahatim artik umarim iyi bir haftada dogar bebeklerim :)

Canım bugün acar beye gidiyorum sanırım hamileyim :) bakalım ne dicek nasıl bir yol izlicek, pıhtılaşma vardı iğne taraftarı değildi bu sefer ne dicek bakalım.

arkadaşlar acar koç a doğum yaptınız mı? merak ediyorum üniversitede mi doğum yaptırıyor, yoksa özel de mi?
özel de yaptırıyorsa kaç tl ve hangi özel hastanelerde doğum yaptırıyor.. lütfen cevap verin...

Selamlar
Ben de yarın Ankara tıp fakültesine ayrintili ultrasona gireceğim. Perinatolog prof Dr acar koç bakacak. Önceden konmus bir teşhis var bebeğime; bir de o bakıp amniyosentez gerekli ya da degil karari verecek. Benim sorum şu; siz tıp fakültesinde mi muayene olmustunuz Acar hocaya? Özel muayenesi hala var mı,biliyor musunuz? Bana kimse ozelinden bahsetmedi de. Amniyosentez gerekirse hemen yapar mı acaba?

Ben özel muayene hanesinde muayene oldum ama bana yapılan işlemi Fakültede yaptı zaten hocanın takibinde olmak isterseniz orda söyleyince sizi yönlendiriler Allah en hayırlı sonucu nasip etsin sağlıkla bebeğinizi size bağışlasın

Çok teşekkür ederim. Hali hazırda orada bir docent hocanin takipli hastasıyım. Bakalım yarın ne diyecekler. Sağolun güzel dilekleriniz için.. herkesinkini dilerim.
Sevgiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…