Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim burnum da resmen kemer var estetik olmama rağmen. Bana kıkırdak eklemesi olmaz sanırım. Ama 2. Ameliyat her açıdan çok daha riskli insan ince eleyip sık dokuyorRevizyon riskli bir operasyon oncelikle kikirdak greft eklenirse cokme yasanabiliyor. Basari biraz da burnunuza bagli. Eren tastan ve haldun kamburoglu olabilir. Eren beyin birkac hastasini gordum memnunlar ama bir tanesi de konu acmisti gecenlerde burnu cokmus. Haldun beyin hic uzun donem hastasini goremedim.
Benim burnum da resmen kemer var estetik olmama rağmen. Bana kıkırdak eklemesi olmaz sanırım. Ama 2. Ameliyat her açıdan çok daha riskli insan ince eleyip sık dokuyor
O zaman ufak bir duzeltme olacak nispeten kolay gecer. Kendi doktorunuz ne diyor kemer hakkinda?Benim burnum da resmen kemer var estetik olmama rağmen. Bana kıkırdak eklemesi olmaz sanırım. Ama 2. Ameliyat her açıdan çok daha riskli insan ince eleyip sık dokuyor
vala kendi doktorum törpülerim gel yapalım dedi ama güvenip gidemedim tekrar. burun ucumda da 2 tane bezelye gibi şişlik var ortası boş gibi. onlar geçer diye diye yıllar oldu geçmedi. yani güvenemedim tekrardan. zaten forumda da memnun olan yok gibi bişey kendisinden. kemer törpülenirde burun ucu için de kolay bi yolu var mıdır çok merak ediyorum. başka doktorada gidip görüşmedim bu sürede.O zaman ufak bir duzeltme olacak nispeten kolay gecer. Kendi doktorunuz ne diyor kemer hakkinda?
Taskin yücel ve Eren taştan a revizyon olan varmi aranızda?
vala kendi doktorum törpülerim gel yapalım dedi ama güvenip gidemedim tekrar. burun ucumda da 2 tane bezelye gibi şişlik var ortası boş gibi. onlar geçer diye diye yıllar oldu geçmedi. yani güvenemedim tekrardan. zaten forumda da memnun olan yok gibi bişey kendisinden. kemer törpülenirde burun ucu için de kolay bi yolu var mıdır çok merak ediyorum. başka doktorada gidip görüşmedim bu sürede.
Serdar Öztürk e olmuştum ilk ameliyatimiKime ameliyat oldunuz isterseniz ozelden de yazabilirsiniz.
Taskin yucel hastasina rastlamadim ama tevfik sozenin hocasi oldugunu biliyorum.
Eren tastan yeni buldugu teknik ile dunya literaturune girdi. Baris cakir ve emre ilhan eren tastanin tekniginden ilham alarak biraz degistirerek bu teknigi kullandiklarini acikladilar. Cok memnun olan hastasiyla da tanistim. Ama gecenlerde 2-3 kez eren beye ameliyat olup burnu coken bir arkadas konu acmisti. Yani revizyon biraz sans isi.
Taskin yucel hastasina rastlamadim ama tevfik sozenin hocasi oldugunu biliyorum.
Eren tastan yeni buldugu teknik ile dunya literaturune girdi. Baris cakir ve emre ilhan eren tastanin tekniginden ilham alarak biraz degistirerek bu teknigi kullandiklarini acikladilar. Cok memnun olan hastasiyla da tanistim. Ama gecenlerde 2-3 kez eren beye ameliyat olup burnu coken bir arkadas konu acmisti. Yani revizyon biraz sans isi.
revizyon için kbb ciye mi yoksa estetik cerrahamı ameliyat olmak istiyorsunuz. bence buda önemli bir ayrım. benim de aklımda volkan tayfur var. çevremden ona ameliyat olup memnun kalan 2-3 kişi duydum. ilk ameliyatımı burdaki yorumlara bakarak karar vermiştim açıkcası o yüzden pişmanım. birebir hastalarla konuşup karar vermek daha mantıklı. eren taştan ve taşkın yücel hastalarına ulaşırsanız buraya da yazar mısınız? ayrıca eren taştan da çok pahalıTaskin yücel için burda olmasada pek, çok iyi yorumlar yapılmış.eren hoca için güzel yorumlar da var olumsuz yorumlar da var.iki doktorun da revizyon yaptığı hastalarına ulaşmaya çalışıyorum.
Serdar Öztürk e olmuştum ilk ameliyatimi
sizde mi serdar öztürk e ameliyat oldunuz. sormayın valla. burnumun ucunda ki şişlikler diyorum onlar geçer diyor dikiş izi var diyorum 1 seneye dolar onlar diyor. kendinden o kadar emin diyor ki. hiç biride düzelmedi. gel törpüleriz dedi ama ben nasıl güvenip gidiyim. gidemedim. bide öncesi sonrası fotomu açtı bana resmen ameliyat sonrası fotoma photoshop yapmış. diyorum bu benim burnum değil hayır sizin burnunuz diyor. ben böyle bi adam tanımadım. resimdeki burun çok güzel kendi burnum kemerli. hala sizin burnunuz böyle diye ısrar ediyor. gülsem mi ağlasam mı bilemedim.Siz de mi
Sizede gel torpulerim gecer dedi degilmi? Revizyona giden ve sorun yasayan hastalarina direk onceki ameliyatlari bahane ediyor. Sizinki ilkmis yine bir bahane bulmustur.
sizde mi serdar öztürk e ameliyat oldunuz. sormayın valla. burnumun ucunda ki şişlikler diyorum onlar geçer diyor dikiş izi var diyorum 1 seneye dolar onlar diyor. kendinden o kadar emin diyor ki. hiç biride düzelmedi. gel törpüleriz dedi ama ben nasıl güvenip gidiyim. gidemedim. bide öncesi sonrası fotomu açtı bana resmen ameliyat sonrası fotoma photoshop yapmış. diyorum bu benim burnum değil hayır sizin burnunuz diyor. ben böyle bi adam tanımadım. resimdeki burun çok güzel kendi burnum kemerli. hala sizin burnunuz böyle diye ısrar ediyor. gülsem mi ağlasam mı bilemedim.
vala bi ara çok popülerdi. forumda herkes memnun yorumları yapıyordu. sonradan baktım o yorum yapan kişilerin 1 yada 2 mesaj sayısı var. sanırım reklam kurbanı olduk.Malesef evet. Ameliyat incesi vaatler de vaatler. Cok guzel olacak dedi baska birsey demedi. Sonuc husran olunca yok burun boyleydi yok burun soyleydi. Be adam diyelim burun bu kadar berbatti neden ameliyat ettin? Yada riskleri neden onceden soylemedin? Bunlarin hepsini soyledik bize falanca yerdeki mutlu hastalarindan bahsediyor.
Internetten bi magdurla tanistim, yamuk burnundan sikayetci hastaya senin yuzun asimetrik ona gore yaptim demis.
Saka gibi resmen.
vala bi ara çok popülerdi. forumda herkes memnun yorumları yapıyordu. sonradan baktım o yorum yapan kişilerin 1 yada 2 mesaj sayısı var. sanırım reklam kurbanı olduk.
bir de ameliyat öncesi sonrası fotolara bakarken mutsuz, suratımın asık olduğunu görünce sekreterini çağırıp nasıl olmuş diye ona soruyor o da çok güzel olmuş diye pohpohluyordu. Gerçekten şaka gibi. Siz tekrar ameliyat düşünüyormusunuz. aklınızda hangi doktorlar var.
ben de volkan tayfuru düşünüyorum. hakkımızda en hayırlısı olsun :)Eren tastan ve muhammet dilber