Ankara'da Sosyete Pazari

Dikmen Caddesinden Maltepe ye giden servislerin belli bir saati var mı acaba?
Bi de tam olarak nerede beklememiz gerekiyo?

Sıhhiyedeki pazar her perşembe kuruluyor değilmi?
Ayrancıdaki sanırım kalkmış geçen çarşamba önünden geçtim bomboştu.
Ümitköye ise yıllar önce gimiştim çeşit fazlaydı ama şimdi nasıl bilmiyorum.
Batıkenttekine ve sincandakine gitmedim hala duruyormu ikiside?

evet kuruluyor bugünde vardı çok güzel şeyler var sıhhıyedeki pazarda

Sağol canım inş. haftaya arkadaşımla beraber gideriz.Fiyatlar nasıl uygnmu peki?Birde kalabalıkmıydı?

bu hafta perşembee gidelimm her perşembe ve pazarları açık sıhıye pazarıı

ayrancı çarşamba günüü kapalı cuma ğünü açık ondada antika eşyalr satıyolarr

keklik pınarındki cumartesii a<çık nişantaşı pazarıııı oda

Tamam.canım.gidelim.perşeme

haftaya bende ankaradayım pazar hastası olarak ılk ısım sabahın korunde oraya gıtmek olacak keske benım yasadıgım yerdede olsa sanslısınız ankaralılar...arada bır gıttıkce gezıyoruz işte....

yenii sosyete pazarı açılmış kızlarr ankarada maltepe camininn yanındaa demirtepede her pazartesi ve cuma günleriii haberiniz ola..........

maltepe pazarı 1 seneye yakın kuruluyor p.tesi salı cuma günleri....ankaranın en büyük sosyetesi olarak açıldı ama bn pek beğenmedim sıhhıyeyi değişmem :)

ama nişantaşıı pazarıı diyolarr afişleini asmışlarr canım bu yenii kurulanmıkii acabaaaa

perşembee sıhıyedekinii gidiyorum aradaa güzell şeyler varr

Kalabalık oluyo ama gezmesi çok eğlenceli ümitköy'dekini.

Son düzenleme:
yıldızz çankyada da pazartesi ve cuma ğünleri sosyete pzarları açık kızzlarrrr istanbuldan ve balıkıesrden geliyomuşş ürürnlerrrr bakın derimm

Çankayada var salı perşembe pazar günleri açık ama o eskiden sıhhiyedekinin verdiği tat yok. Orjinal birsey bulmak cok zor. Hepsi birbirine benziyor.

Önceden sıhhiyeye gittiğimizde hem uygun hem de cok farklı seyler bulurduk simdi ya cok pahalı ya da klasik....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…