Ankara'da Sosyete Pazari

canım bende duydum.kesin diyemem.ama persembe acık yani eminim.gecen persembe gittim.
ama ctsi hariç artık hergün acık dediler. gdersem persembe harici bi gün mutlaka öğrenir yazarım kaydirigubbakcemile5

kızlar ankara sıhhıye deki sosyete pazarı bugün gittim acıktı.ama boştu diyebilirim.sanırım herkes hala sadece persembe acık diye biliyor.yoğunluk yoktu.yani giderseniz yine perseme gdin bnce

ewet güzeldr izmir umarm gelirsn yolun düşer burayada bigün,sırnaşık şeydelikafadulden herkes davetli kızlarrrr

umarım gelirsin bigün ne diyeyim izmirin kemeraltısınıda görmeni isterim herkes davetli kızlar:sm_cool::sm_cool:

ankarada pazartsi günleri kurulan bi sosyete pazarı blyomusunzzz çok acill lazım hemen çıkıp bişiler almam lazımm :2:

kızlar ya sıhhıyenın sosyete pazarı nerde kuruluyor tam adres verirseniz sevinirim opuyorumnanaktan

Arkadaşlar ümitköy decocity deki sosyete pazarı her çarşamba,cumartesi ve pazar günleri kuruluyor.Bahçelievler ve Emeken her saat başı servis var.ucuz ve kaliteli birçok şey bulabilirsiniz.

Ümitköydeki sosyete pazarına 12.caddeden servis varmı arkadaşlar???

kızılay da sağlık bakanlığı binasının arkası nda kuruluyo tavsıyem erken gıtmenız ben bu hafta gıdıcem hemde sabahın köründeee....

slm arkadaşlar bana giyim online satış sitesi lazım uygun olsun lütfen bilen varsa rica ediyorum bana adres versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…