Ankara'da Sosyete Pazari

konunun tamamını okudum.istanbuldan pazarcıların ankara pazarlarını gittiğini okudum yazılarınızdan. bende istanbul pazarlarında(yeşilköy,bahçeşehir,fındıkzade,avcılar) ürünlerimi satıyorum.tamamı ihracat fazlası orjinal ürünler.ankaralı arkadaşlar tavsiye ederlermi acaba ankara pazalarını alışveriş merkezlerinin giriş katlarında pazar kuruluyormuş bu çok ilgimi çekti. ne dersiniz???

billboardlarda gördüm 7 aralıkta türkiyenin en büyük sosyete pazarı ankarada açılıyor eski maltepe pazaerının orda bi göz atacam kısmetse bakalım gerçekten büyükmü fiyatlar nasıl :)

akansu haber beklıyorum senden en kısa zamanda pazar ve fıyatlar hakkında...sadece salı gunlerımı kurulacakmıs...

akansu haber beklıyorum senden en kısa zamanda pazar ve fıyatlar hakkında...sadece salı gunlerımı kurulacakmıs...

salı ve çarşamba günleri kurulacakmış bilboardlarda öyle yazıyordu ama ben gitmedim henüz :S
Ayrıca onur çarşısının en alt katında bir yer var aynı sosyete pazarı gibi ünlü markalardan satıyor hiç yoktan deneme imkanı bulabiliyorsunuz.

Son düzenleme:
bir soru sordum cevap alamadım...

şöyle sorsam ''bana orjinal ürünleri satabileceğim hangi pazarları tavsiye edersiniz''
sıhhıyede perşembe günlri kurulan pazar ve ümitköy decocity alışveriş merkezinde kurulan çarşamba cumartesi ve pazar günleri kurulan pazar fazla kalabalık oluyor satış açısından ii iş yapılabilir:)

7 aralıkdaki sosyete pazarı hangi günler kurulcak bilgilendirirmisiniz
birde giden varsa nasıl tavsiye ediyomusunuz

dikmen caddesi üzerinde ctesi ve pazar günleri kuruluyor.canm sıkıldığnda hiç bişi almasamda gezmeyi çk seviyorumm..

evet sonunda dün gidebildim maltepe avm sosyete pazarına sıhhıye ve ümitköy karışımı ... iki pazarında satıcıları var fiyatlar hemen hemen aynı diğer yerlerde kira ve servis ücreti yüksek olduğuı için fiyatlara yansımış gb ama abartı pahalı değil ben genelde çocuk kıyafetleri için gidyorum pazara ve güzel şeyler vardı bayada kalabalık iligilenenlerin dikkatine:)))))

Arkadaşlar Nişantaşı Sosyete Pazarını tek geçerim,
Çankaya turan güneş blv.Yıldız kavşağında HER SALI HER CUMA HER PAZAR açık,tüm civarlara ücretsiz serv,sleride var..
Çukurambar mah. Mado ve eat n joyu geçince sağda HER ÇARŞAMBA HER CUMARTESİ açık.
Etlik Ahmet şefik kolaylı caddesindede HER CUMA nişantaşı sosyete pazarı açılıyor:))))))))

arkadaşlar ankara da hangi günlerde ve nerelerde kuruluyor bi sıralar mısınız ve bilginiz varsa hangileri daha uygun çünkü ben ankara da otur muyorum sırf bu pazarlar için bi gün ankaraya gelmek istiyorum

cuma gunu ankaradaydım...maltepe sosyete pazarına gıttım sonrada cankayadakı nısantası sosyeteye....acıkcası sıhhıyedekı pazara hıcbırı cıkmaz...maltepedekı saat 11 de acıldı 2 saat beklemek zorunda kaldım..cok buyuk bı pazar gıdıp gezın tavsıye ederım ama ben pek bısey bulamadım...her yerden servıs var acaıp organıze olmuslar...cankayadakını hıc begenmedım cok dandık...en guzelı persembe lerı olan pazar...hem cesıt cok hem ucuz..ama erken gıdın saat 10 da acaip kalabalık oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…