Arkadaşlar ümitköy decocity deki sosyete pazarı her çarşamba,cumartesi ve pazar günleri kuruluyor.Bahçelievler ve Emeken her saat başı servis var.ucuz ve kaliteli birçok şey bulabilirsiniz.
bahçelinin neresinden kalktığını blymusun servislerin canım ??:26:
bahçeli den 7.caddenin başından,emektende metrodurağından her saat başı servils var.önce emek e uğradından bahçeliye 5-10 dk geçe gibi geliyor,dönüşte her buçuk saatlerde aynı yerlere bırakıyor.iyi alş verişler canım.
aştinin hemen öünden dolmuşalr geçöiyor koru sitesi yazana binerseniz önünde iniyorsunuz ii alışverişlerforum ankaraya nasıl gidiliyor?ümitköy yada astıden
akansu haber beklıyorum senden en kısa zamanda pazar ve fıyatlar hakkında...sadece salı gunlerımı kurulacakmıs...
sıhhıyede perşembe günlri kurulan pazar ve ümitköy decocity alışveriş merkezinde kurulan çarşamba cumartesi ve pazar günleri kurulan pazar fazla kalabalık oluyor satış açısından ii iş yapılabilir:)bir soru sordum cevap alamadım...
şöyle sorsam ''bana orjinal ürünleri satabileceğim hangi pazarları tavsiye edersiniz''
salı ve cumaları7 aralıkdaki sosyete pazarı hangi günler kurulcak bilgilendirirmisiniz
birde giden varsa nasıl tavsiye ediyomusunuz
dikmen caddesi üzerinde ctesi ve pazar günleri kuruluyor.canm sıkıldığnda hiç bişi almasamda gezmeyi çk seviyorumm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?