Ankara'da Sosyete Pazari

bir de 100. yılda.
armadanın tam akrsısında bir insaat var onun arkasasında kalıyo .
balgat yolu üstünde solda
istanbuldan geliyolr güsl seylr bulmustum ben.
ösellikle kmer almıstım.

ama bildiğim kadarıyla ikiside belirli gunler.
umıtkoydekının servisi var diye biliyorum ama nerden kalıyo nereye götürüyo blmıyom.

kesinlikle katılıyorum
adanaya dönmeden bir gün önce açılmıştı sinir oldum çok ucuz ve güzel şeyler var
bir gün gidebildim ama baya alışveriş yaptımbayanssulusmile
bir dahaki gelişimde ilk işim oraya gitmek olacak

Sincandaki sosyete pazarıda taşındıı yine arkadaşlar.Eskişehir yoluna taşınmış................

ciddi misin, bi türlü yer bulamadılar galiba bu pazara..
ee peki eskişehir yolunda nereye taşınmış bu pazar, bilen varmı ?
orda zaten 2 tane vardı birleştirdilermi acaba ? bilen varsa yazsın kızlar yaa mirmirmirmir

ümitkşyde dekocitynin içi kocamaan bi pazar yeri valla kesin gidin arkadaşlasr hatta ben simdi hazırlanıp gidicem hihihhh

tekrar sıhhıyedeki pazar kurulsa ii olcak bence ulaşım çok basit hemen hemen heryerin otobüsleri sııhıyeden geçiyor en mantıklısı bu

arkadaşlar eryamanda var mı peki pazar günü

yok tatlım eryamanda pazar artık ama okyanus var biliyosundur eminim onun onunden cumartesi pazar ve çarşamba günleri ümitköy sosyete pazarına servis var bazen saatbası bazende 3-4 kisi olunca kalkıyor

hanımlar bugün batıkentteki pazara gittim güzel hiçbişi bulumadım çok az tezgah var bu arada yenişehir pazarı açılmış bu hafta çok fazla tezgah yokmuş ama bundan sonra olacakmış eskisi gb perşembeleri yine 1-2 haftaya kadar eski pazar yerinde :)

ümitköy dekocity e giden varsa biraz bilgi verebilirmi?????? cumartesi gitmeyi düşünüyorum en azından fikrim olsun

canım kardeşim geliyo bu hafta gelmese beraber gidelim derdim sana. cok güzel bi pazar erkek kıyafetleri biraz pahalı ama bayan için fiyatlar daha uygun ve ne ararsan var mesela bi saatçi var eşim ve ben 4 tane birden aldık hem fiyatı çok uygundu hem de çok orjinaller. okyanusun önünden (tabii eger eryamanda oturuyorsan) servis var saatbaşı bazen de dolunca kalkıyor. ben çok sevdim eğer cmt gidemezsem mutlaka pazar günü eşimle gidiyoruz )

:) hızlı dönüş için teşekkür ederim bende pazar gelmeyi düşünüyorum çünkü benim yolum baya uzun küçükesattayım valla yanımda bir arkadaşta ii olurdu ama ozaman alışveriş konusunda frenleyemiyorum kendimi helede pazarda dün o kadar mağaza gezdim ama inan pazar daha cazip geliyor daha güzel şeyler bulabiliyorum çok olmazsam birde hangi otobüslerin geçtiğini öğrenebilirsem sevinirim konutkent ümitköy geçiyormu mesela

dekocitynin sayfasında cumartesi ve çarşamba yazıyor eminsiniz değilmi pazarda kurulduğundan???

ilk önce evet konutkent otobusleri geciyor canım ve yine evet pazar günleri kuruluyor bu 1 ay ünce olan bisey belki sayfayı göncellememislerdir ondandır ama biz daha gecen pazar ordaydık gözlük aldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…