Ankara'da Sosyete Pazari

hemen izlenimleri aktarayım :) kendime hiç bişi alamadım öncelikle ama çocuk için çok güzel kıyafetler var benim sıhhıyede alışveriş yaptığım biri vardı onu buldum orada baya bişiler aldım birde 5 tlye çocuk kıyafetleri satan biryer var baya kaliteli onun dışında fiyatlar mağazalarla aynı gb en azından benim için burdan oraya yol filan aynı kapıya çıkıyor ama daha büyük biryer beklemiştim küçükmüş şundan da kaynaklanıyor olabilir sosyete pazarı pazar günü 3 yere kuruluyor nişantaşı batıkent ümitköy hepsi aynı yerde olsa süper olurdu şuda bi gerçek batıkentteki pazardan çok çok iii bilgilerinize

Arkadaşlar ankara sosyete pazarları hangi günler nerede ve hangi saatlerde kuruluyor bilenler rica etsem yazabilirler mi?:kedi:

Arkadaşlar ankara sosyete pazarları hangi günler nerede ve hangi saatlerde kuruluyor bilenler rica etsem yazabilirler mi?:kedi:

canım ben bildiklerimi sıralayayım : cuma- pazar batıkent pazarı
çarşamba-cmt - pazar ümitköy pazarı
çarşamba günü çukurambar pazarı
salı- cuma y. ayrancı pazarı
perşembe günü sıhhıye yenişehir pazarı (ki ben en çok burayı sevdim çok fazla tezgah var ve her keseye göre ürün bulmak mümkün! ) hihoyyyt

Gulsah84 çok teşekkür ederim canıma.s. sıhhiye yenişehir pazarını tam olarak tarif edebilir misin canım?:kedi:

ben de ankarada çok yeniyim tarif edeyim edebildiğim kadarıyla canım: ankarayda kolej duragında inerek gidebilirsin inince kime sorsan gösterir.

yada sıhhıye köprüsünün üstüne çıkıp dümdüz hacettepe hastanesine dogru gidersen göreceksin pazarı. bu pazar sanırım baya eski kime sorsan o civarda gösterirler hacettepe hastanesinin aşagı yolunda bi kavşak var yine köprü altı gibi bi yer oraya geldin mi zaten kesin görürsün kocaman bi yer. :) yarın iş çıkısı ben de gideyim diyorum inşallah!!! hihoyyyt

çok çok teşekkür ederim canım,inan çok makbule geçtia.s.a.s. Ben birazcık daha para biriktireyim şöyle yüklü bir alışveriş yapmayı düşünüyorum kısmetsehihoyyyt Sana da şimdiden iyi alışverişler gulsahcım Ya bu arada yırtık tayt almak istiyorum pazarda vardır değil mi?:kedi:

bende ankaraya toptan alışverişe çıkıyorum bazen ulusa , sıhhıyedeki sosyete pazarıda perşembe günü gidilirse super kalabalık ve uygun oluyor bide keçiörende osmanlı pazarı var sabit ordanda çocuklarıma bişeyler almıştım çok uygundu

Sıhhıye'deki sosyete pazarı hani taşınmıştı. Duruyormu halabilmiyorumkismile

ewet duruyor hani şu hacettepenin oradaki... ben neredeyse 1 aydır her hafta gidiyorum 20 liraya harika bi dolgu topuk ayakkabı aldım mesela bodyler 3,5tan başlıyor 10a kadar gidiyor ama çeşit çeşit ve genelde bershka zara malları var...

bu markalar sahtedir ama?zara oldukça pahalı da:)güzel şeyle rva rmıdır kızla rya bu per gitmeyi düşünüyorum inş istediğim şeyleri uygun fiata bulurum

bu tarif ettıniz pazar sıhhiye sosyete pazarı değil mi? neden hacettepeye kadar gidiyorsunuz? sıhhiye köprüsünün bi ucu,alttan metroyla karşıya geçtiğinizde hemen sağınıza düşüyor. yoksa sizin dediginiz başka pazar mi

ay süpermiş bende istiyorum..

Bugün sıhhıye sosyete pazarındaydım.birazdan resim ekliycem..

Ne zamandır resim eklenmemiş ben ekleyim dedim..
Cüzdan 10 tl.

En çok istediğim ayakkabıyı 25 tl ye aldım ya.Mağazalarda indirimli 50 tl idi..
bunuda 5 tl ye aldım..
Bunlarda bileklik 1,5 lira..
Bunlarad taş bileklikler 1
lira..

Son düzenleme:
cüzdan vee beyaz terlikğüzell..bende pazar günüü ordaydım sadece payetli beyaz badi alldım ekelrim reism..

Teşekkürler canım eklede bakalım hadi..Pazar günleridemi açık orası?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…