Ankara'da Sosyete Pazari

Bende geçen hafta gitmiştim dün pek fırsatım olmadıda... İki tane badi almıştım 5 tlden... Çok güzel yaa hem tril tril hem renklerine bayıldım...
Pazarın herşeyi iyi hoşta şu çantaları çok pahalıya satıyorlar yaaa lmaz:

Bu arada annemin arayıpta bulamadığı kaseler vardı onlardan aldım iyi oldu denk geldi...

Filiz canım aldıkların çok güzel yaa... Özellikle beyaz sandaletin çok hoşuma gitti hemde 5 lira diyorsun süpper yaa...

Filiz canım aldıkların çok güzel yaa... Özellikle beyaz sandaletin çok hoşuma gitti hemde 5 lira diyorsun süpper yaa...

Saol şekerim.Evet o beyazlarda güzel üstelik her rengi vardı.tommy renkleride vardı kırmızı,beyaz,laci....Dolgu topuk ayakkabımı beğenmedinizmi ya?Keşke ayağımdayken resimleseydim..

arkadaşlar merhaba pazar günü kurulan hem uygun hemde bol çeşit olan avrupa yakasında bilidiğiniz bi pazar var mı? paylaşırsanız çok sevinirim:)

Teşekkürler canım eklede bakalım hadi..Pazar günleridemi açık orası?
tamamm şimdik eklerimmm canım

arkadaşlar merhaba pazar günü kurulan hem uygun hemde bol çeşit olan avrupa yakasında bilidiğiniz bi pazar var mı? paylaşırsanız çok sevinirim:)

arkdaşım istanbul pazarını bilmiyoruzz biz ankaraada yaşıyoruz ordaki pazarları bilirirz paylaşırız sana yardımmcı olamıcazbilmiyorumkismile

Güle güle giy canım evet gördüm bunları bende çok güzeller.

kızlarrrr sadece bu pazar günlerimi kuruluyor... diğer günlerde başka yerlere sosyete pazarı kurulmuyor mu ??

canım pazar hergün var sayılır.çarşmb ve cmt çukurambar ambrossıa,perşembe ve pazar günü 100.yl daçarşamba ve peazar günüde ücretsiz servislerle ümitköyde pazar var. herşey çok ucuz.

ÇUKURAMBARDAKİ SOSYETE PAZARINI KESİNLİKLE ÖNERİYORUM.Zaranın, Mangonun, Bershka ve TopShop gibi markaların ürünleri 15-20TL ye satılıyo hem de deneyecek kabin bile var. babetler, ev eşyaları, iç çamaşırları( kaliteli de var kalitesiz de orda markalılar da var %100 cotton olan), çantalar(taklit ama emitasyon olduğu çok anlaşılmıyor)...daha neler var neler... güneş gözlüğü falan da var ama ben almıyorum sonuçta bu göz yani şakaya gelmez. İş sağlık olunca paraya kıyacaksın. Ama çok güzel eşofman altları, elbiseler, bluzlar,jeanler,ayakkabı,çanta,takı...vs. var. ADRESİ DEĞİŞTİİİ ÖNCEDEN AMBROSIA İŞ MERKEZİNİN ORDAYDI ŞİMDİ İSE ÇUKURAMBAR FİLDİŞİ EVLERİNİN OARADA!!! SINAV VE Pİ DERSANESİ KARŞISINDA(HÜDAVERDİ PASTANESİ-SOYKAN VE BİMİN OLDUĞU CADDEDE) tezgahlar eskisine göre de büyümüş. servisler de var yakın semtlere çiğdem-100.yıl-balgata ve çukurambara...HAYDİ BAYANLARRR ÇARŞAMBA VE CTS. ÇUKURAMBAR NİŞANTAŞI PAZARINA!!!!opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
kızlar ankaradaki sıhhıyenin ordaki sosyete pazarı perşembe kurulmuyomuydu,pazar günü falan diyosunuz...kafam karıştı.. :bbo:

canlarım sıhhıye sosyete pazarı persembeleri açılıyordu.artık ctsi hariç hergünmüş bilgilerinizeee opuyorumnanaktan arasıra süper şeyler cıkıyo gtmekte yarar var

canlarım sıhhıye sosyete pazarı persembeleri açılıyordu.artık ctsi hariç hergünmüş bilgilerinizeee opuyorumnanaktan arasıra süper şeyler cıkıyo gtmekte yarar var

Ciddimisin arkadaşım gidip geri dönmeyelim..Çok süper bir haber..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…