Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar ben ben 3 aydır gürgan clinic e gidiyorum memnunum gürgan bey iyi bir doktor
moneta canım ben anatolıaya gıdıyorum cok memnun kaldım tavsıye ederım
arkadasım saol bende oraya gitmeyi düsünmüstüm insan ne kadar caresiz oluyor denize düsen yılana sarılır misali.güvene gidiyorduk ama memnun kalmadım şimdi kime nereye gitcem bilemiyorum okadar cok istiyoruz ki bi bebegiz olsun.doktorlar cok rahat bizim ise yıkılan hayeller ve psikoljimz...bana iyi bir yer söyleyin oraya gideyimBen de gamze su ile aynı düşünceyi paylaşıyorum.Gerçekten de her defasında daha çok yumurta elde edelim diyor hakan bey.Hep aynı protokol hep aynı ilaç.1sınıf embriyo yerleştiriyor tutmayınca yumurtaya suçu atıyor.yumurta sperm kalitesiz madem birleşince nasıl grade 1 embriyo oluyo.Evet tüp bebek birazda şans orda hamile kalanda çok.Ama bence tutmayınca her defasında farklı yöntem denenmeli Ben nihayet farkına vardım ama giden yıllar dökülen para yıkılan hayaller.....Kısaca anatolıa yı hiiiççççç tavsiye etmiyorum
senağlama
arkadslar centrum klinigini bilen varm nasıl bi yer bilen lütfen yazsın.
moneta canım ben anatolıaya gıdıyorum cok memnun kaldım tavsıye ederım
evet canım hamıleyım sukur allahım bayramda yuzumu guldurdu yarın tekrar test yapıcaz 2 katına cıkarsa dahada rahat olucam sorularına seve seve cevap verırım canım ne zaman ıstersen yazcanım sağol,bu arada da bayramını kutlarım,yanlış hatırlamıyorsam sen şu an hamilesin herhalde,,,,,,,,,inş.......bana cevap yazarsan sevinirim sana soracaklarım var kendine iyi bak.....svglr
arkadaşım gerçı bana yaz demedin ama :utangac sana bişey sormak istiyorum :uhm::uhm:ben ocak ayında ankara anatoliada microya başlıyacağım dr hakan bey 2. denemem olucak.ilkinde doğum kontrol hapı kullanmıştım hep kullanılıyor diye duyuyorum .ama bana gerek olmadığını söylediler.adet düzensizliği olanlara veriyorlarmış.kullanmamam başarı şansını etkiler mi??sen kullanmış mıydın?şimdiden teşekkür ederimevet canım hamıleyım sukur allahım bayramda yuzumu guldurdu yarın tekrar test yapıcaz 2 katına cıkarsa dahada rahat olucam sorularına seve seve cevap verırım canım ne zaman ıstersen yaz