Tüp Bebek Merkezleri Ankara'da tedavi olanlar

ankarada bir çok merkezi gezdim dolaştım muayene oldum ve kasım ayında genart tüp bebekte hamile kaldım. ilgileri alakaları üzerimizden eksilmedi ve halada arayıp soruyorlar. bence tedavinin ilk aşaması psikolojik olarak bu işe başlayacağınızı kabul edip ona göre başlamak. onun için hocanızla çok samimi olmanız ve herşeyi paylaşabilmeniz gerekiyor. umarım herkesin hayallari gerçek olur...
Canım bende Genartta tedavi oluyorum

öyle kafam karıştı ki arakadaşlar nereye gideceğimi ne yapacağımı şaşırdım yorumları okudukça daha bi kafam karıştı.anladığım kadarıyla bu bir şanş birinin hiç beğenmediği yerde diğeri hamile kalıyor nasip kısmet zannedersem ama önemli olan dr.un ilgilenmesi, bilgi vermesi,zaman ayırması ve takibi hep aynı dr.un yapması bu zor ve meşakatli yolda birde maddiyat girince işler dahada karışıyor allah yardımcımız olsun.....

ben iki denememi gen-artta yaptım. 3 üncü de yeni bir merkez bulmak için ankarada gezmediğim yer kalmadı. bir merkezde doktorun biri "en iyi doktor size güven verendir." düşündüm gerçekten haklıydı. bir sürü merkez hakkında bu forum iyi de diyen var kötü de diyen. pozitif sonuç alan da var negatifte. O yüzden seni iyi olduğuna, başaracağına inandıran doktoru seç bence. Ben öyle yaptım...

ben iki denememi gen-artta yaptım. 3 üncü de yeni bir merkez bulmak için ankarada gezmediğim yer kalmadı. bir merkezde doktorun biri "en iyi doktor size güven verendir." düşündüm gerçekten haklıydı. bir sürü merkez hakkında bu forum iyi de diyen var kötü de diyen. pozitif sonuç alan da var negatifte. O yüzden seni iyi olduğuna, başaracağına inandıran doktoru seç bence. Ben öyle yaptım...

arkadaşım şuan genarta devammı ediyosun yoksa başka bi yermi.

ben kendi doktoruma takip ettirip ankarada anatoliada sadece yumurta toplamaya ve transfere gideceğim mecburen, bakalım hayırlısı.. anatoliada Bulent beyle görüştüm.. herkes için hayırlısı..zor bir süreç ve bence hastanelerde doktorla görüşmeden ve muayeneden sonra psikologlar da olmalı, rahatlatmalı bizi,bu süreçteki durumu, olayın psikolojik boyutunu, neler yaşayabileceğimizi tıbben değil de manevi olarak anlatmalı, ben böyle düşünüyorum, çünkü işin bu boyutu daha fazla, olumlu olabilmek için desteğe ihtiyaç var.... sizce?

gürgan clınıce gidiyordum kesinlikle tavsiye etmiyorum hemşireler ilgili olabilir clınıc temiz olabilir ama bizim ruh halimize yakışır bir tavrı yok timur beyin!yemin ediyorum boşuna zaman kaybı gürgan clınıc!

Merhaba canlarım,

Ben Ankara'da Etlik Zübeyde Hanım'a gidiyorum. Doktorum Gülay Beydilli. Çok çalışkan ve iyi bir doktor. Ama tabi kalabalık ve yoğunluk insanı geriyor. Biz de bu ay tüp bebek deneyecektik ilk kez. Ama ben hastalandım, üşütmüşüm, işleme şubat sonunda başlayacağız. Benim tahlillerim normal çıktı. eşimde problem var. Anlatılanlara göre 1 kez denmemeyle tutmuyor genelde. Doğrusu bu çok kötü. allah hepimizizn hjakkında hayırlısını versin.

arkadaşlar merhaba ben mart ayında Ankara ünv tıp fak da ilk defa tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyorum. dr. bülent berker ya da dr. murat sönmezer i tavsiye ettiler. bu doktorların hastası olan arkadaşlar varsa doktorlar hakkında bilgi verebilirler mi??
:uhm:

arkadaşlar merhaba ben mart ayında Ankara ünv tıp fak da ilk defa tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyorum. dr. bülent berker ya da dr. murat sönmezer i tavsiye ettiler. bu doktorların hastası olan arkadaşlar varsa doktorlar hakkında bilgi verebilirler mi??
:uhm:
Ben ordan cem bey2e gitmiştim. 2 tanesi tuttu. düşük oldu

peki nasıl bir doktor biraz bahsedebilir misin?? Neden düşük oldu??
kanda pıhtılaşma varmış geneyik test yapıldığı halde söylemediler. Söyleselerdi. Iğne ile kanı sulandırabiliyrlarış. Ben şimdi genartta gittim. Pgt ile hile kaldım yarın kanın sulandlmak için iğneye başlayacağım

kanda pıhtılaşma varmış geneyik test yapıldığı halde söylemediler. Söyleselerdi. Iğne ile kanı sulandırabiliyrlarış. Ben şimdi genartta gittim. Pgt ile hile kaldım yarın kanın sulandlmak için iğneye başlayacağım

anladım inş bundan sonrası güzel olur senin için ve hepimiz için. benim kafam o kadar karışık ki. iki negatif aşılamadan sonra tüp bebek tedavisine geçmeyi düşünüyoruz ama nerde nasıl yapsak bilmiyoruz. bu ana kadar ankara tıp daydık bundan sonra özele mi geçsek yoksa orda mı devam etsek bilmiyorum. diyorum ya kafamız çok karışık:çok üzgünüm:

anladım inş bundan sonrası güzel olur senin için ve hepimiz için. Benim kafam o kadar karışık ki. Iki negatif aşılamadan sonra tüp bebek tedavisine geçmeyi düşünüyoruz ama nerde nasıl yapsak bilmiyoruz. Bu ana kadar ankara tıp daydık bundan sonra özele mi geçsek yoksa orda mı devam etsek bilmiyorum. Diyorum ya kafamız çok karışık:çok üzgünüm:
içini rahat tut hocanın özeline gidebilisin. özel'de sadece fark yatırıyorsun

içini rahat tut hocanın özeline gidebilisin. özel'de sadece fark yatırıyorsun

zaten hocanın özelindeydik ben özel bir tüp bebek merkezine mi gitsek yoksa tıp fak da devam mı etsek ona karar veremiyorum. bu arada ilgilendiğin için teşekkürler.

zaten hocanın özelindeydik ben özel bir tüp bebek merkezine mi gitsek yoksa tıp fak da devam mı etsek ona karar veremiyorum. bu arada ilgilendiğin için teşekkürler.

willydi bende ztb hastanesini doktorunun özeline yaptırdım aşılmamı ve tüp bebeği pişman oldum.Çünkü tüp bebekte lab. önemli merkez dokoru olmazsa lab. kontrol etmiyorlar bende öyle oldu .Sonucda hamile kaldım ama emriyo kalitesi kötüymüş bebek yaşamadı

Arkadaşlar merhaba. Kanda pıhtılaşma nasıl anlaşılıyor? Özel bir test yada tetkik mi yapılıyor? Vereceğiniz bilgiler için teşekkürler...

ben mayada tedavı gordum. tum testlerı zaten yapıyorlar.ona göre tedavı seklı belırlıyorlar.genetık kanda pıhtılasma.v.s. şuan hamıleyım.cok memnun kalıdm. herkese tavsıye edıyorum.

CANIM SENDEN YARDIM BEKLİYORUM. kNDA IHTILAŞMA İÇİN İĞNE KULLANIYORMUSUN KULLANIYORSAN ADI NE ÇOK OLDUM AMA ÜNDE NE KADAR

Back
X