Necatibey Caddesinde Pardesü Dünyası var. Kızılayda yani. Strems Tuğba Armine mağzaları Kızılayda çok, hangi ilcedesiniz ona göre yardimci oluyumKızlar merhabalar,
Ankara'da tesettür giyim satan mağazalar nerelerde var ya?Ben alışmışım Fatih gibi Ümraniye gibi derli toplu milyar tane mağazanın olduğu yerlere sanki hiçbir şey yokmuş gibi geliyor. Yakın zamanda çok ciddi abiyedir günlüktür alışveriş yapmam gerekecek ama bana tavsiye edebileceğinizi fiyatları aşırı uçuk olmayan ve beden bulma sıkıntısı çekmeyeceğim yerler önerir misiniz?
direkt tesettur magazasi dersen fiyatlar yuksek olur tabiki; Setrems Tekbir Tugba vs.. onlar da hem Avm'lerde hem de ozellikle Etlik semtinde coktur..Kızlar merhabalar,
Ankara'da tesettür giyim satan mağazalar nerelerde var ya?Ben alışmışım Fatih gibi Ümraniye gibi derli toplu milyar tane mağazanın olduğu yerlere sanki hiçbir şey yokmuş gibi geliyor. Yakın zamanda çok ciddi abiyedir günlüktür alışveriş yapmam gerekecek ama bana tavsiye edebileceğinizi fiyatları aşırı uçuk olmayan ve beden bulma sıkıntısı çekmeyeceğim yerler önerir misiniz?
ben Sincan da oturmuyorum ama alışveris için orayı tercih ediyorum.aradığın tüm tesettür markalarını bulabilirsin orada.
Aynen Sincan hem ucuZ, hem kaliteli, hem de merkezinde bayağı magaza var. Zaten diğer ilcedekiler ucuz diye hep sincana geliyor. Sincanda tesettür mağzasi cok fazla, sincanda tesetturlu cok oldugu icin. Bende sincani tavsiye ederim
küçük butiklerde bulabilirsn bence.ya da bilindk markaların mağazalarında girebilrisin.
Necatibey Caddesinde Pardesü Dünyası var. Kızılayda yani. Strems Tuğba Armine mağzaları Kızılayda çok, hangi ilcedesiniz ona göre yardimci oluyum
Sincanin merkezinde :)) ulustan trene binin son durak sincan :) bana özelden de sorabilirsiniz, 15 yıl sincanda yaşadım. Seçenek bol, ucuZ. Hiç sıkıntı çekmiyceksiniz, pazarlık bile yapabilirsinizAyyy kızlar süpersiniz. Kızılay'daki mağazaların bir kaçını biliyorum aslında gamanın üst katında bir yer var. Oraya gittim bi kaç keredir ama fazla seçenek yok. Necatibey tarafındaki mağazalarda beden sıkıntısı çekiyorum
Sincan'ın neresinde bu dediğiniz? Ben Dikimevi'nde oturuyorum çok sıkıntı değil mesafe yeter ki seçenek sıkıntı olmasın.
banliyönün dibinde oturuyorum zaten çok rahat giderim o zaman hemen yazayım bi dk :)Sincanin merkezinde :)) ulustan trene binin son durak sincan :) bana özelden de sorabilirsiniz, 15 yıl sincanda yaşadım. Seçenek bol, ucuZ. Hiç sıkıntı çekmiyceksiniz, pazarlık bile yapabilirsiniz
Canım sakın bulaşma 1 liralık mala çok ciddiyim 20 lira fiyat çekerler tutturabildiklerine satıyolar.Sen sincandan şaşma her bütçeye uygun hersey bulursun .Kızılayda gamada göktaşlar var seçenek çok ama çooookk pahali ...Ulus Anafartalar Çarşısı mı neydi adı büyük bir bina oranın içinde de dükkanlar var sanki ama gidip deneyeniniz var mı? Kalite nasıl?
Canım onlar vücut kusurları olmayan bedeni belli hatunlar için bence.Mesela benim üst bedenime esnek kumaşlarda 38 beden bile uyarken alt bedenim 44 dür ve genis basenim var o yüzden o dediğine hiç cesaret edemedim şimdiye kadar ..En güzeli netten alışveriş.tesettür giyime dair ne marka ne fiyat istersen var.kayradan armineye akere.tuğbadan zernişana kadar.ayrıca normal mağazalardan çok çok daha ucuz.e-tesettür.sefamerve.modanisa alışveriş yaptığım .kapıda ödediğim ve şimdiye dek hiç beden sorunu yaşamadığım siteler.mis gibi ütülü .askısında poşetinde geliyor.ayrıca defacto ve lcw de çok güzel tunikler buluyorum .üstelik 19.90 , 24.90 gibi fiyatlara.yerinden kalkmadan .giyip çıkarıp yorulmadan .ayağına teslim.
Dikimevinde birkac tane tesettur giyim magazasi vardi sanki. Isimlerini net hatirlamiyorum magazalarin ama. Biri carefour yakinlarinda, digeri de karsisindaki caddede hemen karsida. Ben de orada oturuyorum.Ayyy kızlar süpersiniz. Kızılay'daki mağazaların bir kaçını biliyorum aslında gamanın üst katında bir yer var. Oraya gittim bi kaç keredir ama fazla seçenek yok. Necatibey tarafındaki mağazalarda beden sıkıntısı çekiyorum
Sincan'ın neresinde bu dediğiniz? Ben Dikimevi'nde oturuyorum çok sıkıntı değil mesafe yeter ki seçenek sıkıntı olmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?