En güzeli netten alışveriş.tesettür giyime dair ne marka ne fiyat istersen var.kayradan armineye akere.tuğbadan zernişana kadar.ayrıca normal mağazalardan çok çok daha ucuz.e-tesettür.sefamerve.modanisa alışveriş yaptığım .kapıda ödediğim ve şimdiye dek hiç beden sorunu yaşamadığım siteler.mis gibi ütülü .askısında poşetinde geliyor.ayrıca defacto ve lcw de çok güzel tunikler buluyorum .üstelik 19.90 , 24.90 gibi fiyatlara.yerinden kalkmadan .giyip çıkarıp yorulmadan .ayağına t
Canım onlar vücut kusurları olmayan bedeni belli hatunlar için bence.Mesela benim üst bedenime esnek kumaşlarda 38 beden bile uyarken alt bedenim 44 dür ve genis basenim var o yüzden o dediğine hiç cesaret edemedim şimdiye kadar ..
Cano giymeden almaya karşıydım .kış geldi havalar soğuk .bebekte var.çıkamayınca böyle çözüm buldum.hoşuma gitti devam ettim.şimdi ise kolay geliyor böylesi.mağazalarda giy çıkar heba oluyorum.netten iade de var.yine kapından alıyorlar.tabi tercih meselesi.
En güzeli netten alışveriş.tesettür giyime dair ne marka ne fiyat istersen var.kayradan armineye akere.tuğbadan zernişana kadar.ayrıca normal mağazalardan çok çok daha ucuz.e-tesettür.sefamerve.modanisa alışveriş yaptığım .kapıda ödediğim ve şimdiye dek hiç beden sorunu yaşamadığım siteler.mis gibi ütülü .askısında poşetinde geliyor.ayrıca defacto ve lcw de çok güzel tunikler buluyorum .üstelik 19.90 , 24.90 gibi fiyatlara.yerinden kalkmadan .giyip çıkarıp yorulmadan .ayağına t
Cano giymeden almaya karşıydım .kış geldi havalar soğuk .bebekte var.çıkamayınca böyle çözüm buldum.hoşuma gitti devam ettim.şimdi ise kolay geliyor böylesi.mağazalarda giy çıkar heba oluyorum.netten
iade de var.yine kapından alıyorlar.tabi tercih meselesi.
Sıkıntı olmuyosa güzel tabii rahat rahat evde denemek daha güzel.Bide giyinme kabinlerinin önünde eşlerini bekleyen erkekler oluyo bazen kıl oluyorum ..
Canım gamadakilerin müdavimiydim üni öğrencisiyken sonradan ne kadar pahalı olduklarını farkettim, ulusta çıkrıkçılar yokuşunda mağazalar var bütün markaları satıyorlar, hem de çok güzel indirim yapıyorlar.
Sıkıntı olmuyosa güzel tabii rahat rahat evde denemek daha güzel.Bide giyinme kabinlerinin önünde eşlerini bekleyen erkekler oluyo bazen kıl oluyorum ..
Ankara'da tesettür giyim satan mağazalar nerelerde var ya? Ben alışmışım Fatih gibi Ümraniye gibi derli toplu milyar tane mağazanın olduğu yerlere sanki hiçbir şey yokmuş gibi geliyor. Yakın zamanda çok ciddi abiyedir günlüktür alışveriş yapmam gerekecek ama bana tavsiye edebileceğinizi fiyatları aşırı uçuk olmayan ve beden bulma sıkıntısı çekmeyeceğim yerler önerir misiniz?
gezip bakacaksın her yer de var bu tür mağazalar.
ayrıca tesettür diye araman şart değil. Gir mağazaya bak hoşuna giderse alırsın.
Bu arada ulusta çıkrıkçılar yokuşunda herşeyi bulabilirsin.
Bu avatarı yıllar önce koymuştum profik fotosuydu.sonra site değişince otomatik olarak avatar olmuş .ama inan benim yavruya çok benziyor.bende değiştirmedim bi daha.ben ayrıldım işten 2 çocuk .büyük okula başladı bu sene .zor oldu hen doğum hem okul .bende bıraktım işi
Bu avatarı yıllar önce koymuştum profik fotosuydu.sonra site değişince otomatik olarak avatar olmuş .ama inan benim yavruya çok benziyor.bende değiştirmedim bi daha.ben ayrıldım işten 2 çocuk .büyük okula başladı bu sene .zor oldu hen doğum hem okul .bende bıraktım işi
Ya ben genelde zaten İstanbul'a gittiğim için burayı pek öğrenememiştim. Şu dediklerinize bakınca gerçekten ben bilmiyormuşum dedim :) Bu dediğiniz yerleri tek tek not ettim :) Çok teşekkğr ederim kızlar