öyle diyorlar ama ben ameliyat biile oldum tüp bebek tutmadıankaradayım çok şükür ben :)
nasip canım allah ol diyecek olacak... Hakkımızda hayırlısı inş.. Bu sefer ikimizinde son olur.....
inşallah canım rabbim sesimizi elbette duyuyordur bu son tedavimiz olsun inşallahhhhhhhhhhhh
evet son olsun inş... belki karşılaşırız canım...oralarda :)
evet biçok kişiyle böyle gözgöze geliyorum acaba bu bumu diyorum kendi kendime
:) bende öyle diyorumaynı gün gelirsek ben tarif ederim sana kendimi
ben nisan sonunda başlicam sen nezaman başlican
ben bismillah dedim başladım tedaviye lucrin diye igne kullanıyorum şuan.. adetin 2. günü tekrar gidicem bakalım...
uzun protokol seninki yani :))) benmkide adetle başlanacakmış.bi hafta kala kontrole gitcem bende :))
Çok üzüldüm.sakincasi yoksa neden amniosrntez yaptirdiniz paylasirsaniz sevinirim.
Bu soru bana sanirim. Ikizlerimden birinde organlarda ilgili sıkıntı vardi. Kalbi dışarıda kalmıştı. O yuzden sonlandirildi. Digerinde de bir sıkıntı var mi diye bakmak istedi doktorlar.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
üzülme canım buda gececek elbet.... eminim başka yerde olsa kendini haklı çıkarmak için ugraşır çıkarırda, sen suçlu olursun ben şuan başkentte başladım.. rapor için ugraşıyorum.. aşılamalarım klomenle oldugu için kabul etmiyolar ignelerler tedavi olmalıymışım normaldede, klomen ve benzeri hap türleriyle aşılama olması yasakmış zaten, ama kimin umrumda bize diyen olmadı... şimdi ugraşıyoruz işte... üızülme canım sabrlı ol bu bizim sınavımız... maddi manevi yorucu yıpratıcı bi süreç, ALLAH Yardımcımız olsun...
İnşallah geçer canım inşallah.Bir gün çocuğumuza anlatırız sana kavuşmak için bu yollardan geçtim diye.Çok yıpratıcı gerçekten 2 yıl önce saçımda bir tane beyaz yoktu şimdi yarısı beyaz.Buna da şükür diyelim.Allah çektilerimizi mükafatlandırır inşallah.
Hakkımızda hayırlısı olur inş canım...inş dogru yerdir çok bekletmeden ugraştırmadan gelir bebişler... biz başkentte karar kıldık.. cuma günü görüşmeye gidicem nasipse... hiç bir bilgim yok sadece burdan okuduklarım var, bakalım ne diyecekler.... bizim hiç bir sorunumuz yok çok şükür.. evet aşagı yukarı birlikte başlıyoruz birbirimize destek olalım..yaptıklarımızı paylaşalım.. HAKKIMIZDA HAYIRLISI canım
ecehan görüşmeye gittiğinde adet olmuşmuydun? nasıl oldu anlatırmısın.Adet olduğun içinmi 20. gün gel dedi bir sonraki aya sarktı olay
dipblue ben de bu ay sonunda gidicem hulusi hocaya mail atmıştım randevudan önce adet gününe gerek yok dedi ilk görüşme olacak. sekreteri aradığımda söylediğim tarih adet gününüz mü diye sormuştu ben de hocanın bu şekilde söylediğini belirttim. eğer aklına takıldıysa hulusi hocaya mail atmanı öneririm çok ilgili sağolsun. bugün haftasonu ama en geç pazartesi yanıtlar. şehir dışından mı geleceksin sen de?
ecehan merhaba;
bizde bu ay tüp bebek için başkent hulusi beye gidecektik fakat hala adet olmadım.Bir kez telefonla aradım.tüp bebek için randevu dedim. oda adetinizin 2. günü gelin dedi. anlamadım. Adetimde bu ay bir hafta gecikti siz önce başlarsanız bilgi verirmisin?
ecehan görüşmeye gittiğinde adet olmuşmuydun? nasıl oldu anlatırmısın.Adet olduğun içinmi 20. gün gel dedi bir sonraki aya sarktı olay
Berna59 ben ankarada yaşıyorum .mail atayım bari tşk ederim.
amin canım inş.. anlatırız tabi :) hele bi gelsinler neler deriz neler... bide şu çevre baskısı, lafları olmasa emin ol bu kadar takmayız... ALLAH hayırlı saglıklı bitenecikte olsa bi evlat versin hepimize...amin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?