meraba arkadaşlar bulundugum ilde tüpbebek merkezi yok.. ilk defa tüp bebek yaptırıcam ankarada iyi bir merkez arıyorum... yardımcı olursanız çok sevinirim..
ecehan üzüldüm senin adına etrafındakileri boşvermeye çalış lütfen zaten zor günler geçiyorsundur bir de çevrendekilere açıklama yapmak zorunda kalırsan onların sözlerine cevap vermek zorunda kalırsan çok daha fazla yorulursun. Tam olarak neler diyorlar ya da soruyorlar bilmiyorum ama "Kısmet" diyince "öyle tabi" diyorlar böylece açıklama yapmak zorunda da kalmıyorsun ben öyle yapıyorum nacizane sana da tavsiye ederim böyle yapmanı. Ben daha yolun başındayım ama herşeyin Allah'ın takdiri olduğunu biliyoruz(m) sanırım ya varis derken bir taraftan da ya sabır demek gerekiyor. Allah yardımcımız olsun.
merhaba ben de aynı sorunu yaşamıştım ankara da ailem olduğu için oradaki bir tüp bebek merkezine gittik. isim verebiliyor muyum bilmiyorum ama timur hoca'nın kliniğine gittim durum şu; genelde çok kalabalık oluyor ve doktor kesinlikle ilgilenmiyor. aslında doktorların çoğu çok iyi ama yoğunluktan sanırım boşvermiş gibiler. bir de ilkinde tutma oranı çok yüksek değil. bunu onlar da bildiği için tutmazsa 2. 3. şansımızı deneriz gibi düşünüyorlar.
bence eğer sizde ya da eşinizde çok önemli bir problem yoksa buralar işinizi görür. ama bizim azospermi dolayısıyla spermin ameliyatla alınması gerekiyordu ve inanabiliyo rmusunuz sadece bir hücre bulundu. yani benim gibi belki de 2. şansı olmayanlar için orayı kesinlikle önermem.
eşim ürolog kağan hocanın hastası (kendisinden çok memnunuz) eşimin tedavisinde bir noktaya ulaşılabilirse ankara tıpta tüp bebek deneyeceğimizi söyledi.
açıkçası normalde devlet hastanesi önermem ama bu iş için kesinlikle bir devlete ait tıp merkezi seçmenizi öneririm. özel yerlerde iş biraz paraya dökülmüş durumda. hem devlet bir kısmını karşılıyor, ilk seferde tutmazsa da diğer denemeleriniz için para kalmış olur.
çok uzun yazdım ama en böyle yapacağım açıkçası bir de istanbulda bahçeci ya da umut tıp merkezi ile ilgili çok iyi şeyler okumuştum, üroloğu da kaan hoca olmasa oradaki emre beye gidecektik, kadın doktoru da iyi diyolardı
Kizlar bende bugun baskentte hulusi hocaya gittim. Hastane bayagi kalabalik ama doktordan memnun kaldim ben. Hemsirelerde iyiydi gayet. Eski gittigim hastaneden sonra melek melek😁😁😁cok suratsizdi doktorda hemsirelerde. Benim bir hormonum yuksek cikmisti o yuzden adetin 2 . Gunu gidip komple tahlil verecegim birde dogum kontrol hapina baslayacagim. Esimdede sperm hareketliligi ve morfoloji problemi vardi zaten. Iste bakalim kismetse bizimkisi hazirana kaldi diyelim. Ama olsun sayili gun hizli geciyorr.
hadi canım hayırlı olsun tedavin...evet çok kalabalık ama ekip iyi...:) neden dogum kontrol hapına başlıyosun onu anlamadım.... ilaç filan verdilermi... eşime bitkisel kürlerle destek çık canım ozamana kadar, HAKKIMIZDA HAYIRLISI k.i.bak
Eşim ameliyat oldu3 ay önce zaten sürekli ilaç kullanıyo vitamin keçinoynozu, çörekotu bal falan devam ediyoz. Benimde lh yüksek hafıf bunları dengelemezsek dedi doktor vucudun çok hassas ilaç dozlarını kaçırabiliriz dedi. Falan filan işte hayırlısı bakalım 5 yıl oldu biz evleneli birkaç ay daha bekleriz nolcakki😁😁😁
bugün itibariyle gonall-f ignelerine başlamış duvrumdayım günde 225 doz....lucrinede devam... inş bu son tedavim olur kavuşurum yavruma inş...
hayırlı olsun inşallah her şey yolunda gider ve bebeğine kavuşursun(bizlerde)
amin canım inş... hepimiz kavuşuruz... sende tedavi görüyomusun?
bende pihtilasma var onun icin tahlil verdim sonuc bekliyorum duruma gore 6.tup bebege basliyacagiz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hadi hayırlısı bakalım inş seninde son tedavin olur... pıhtılaşmanın çözümü var... nerde tedavi görüyosun?
ankalife tup bebek merkezi cozumu varda daha onceki dr lar arastirma geregi duymadilar ve benim bes asilama laporaskopi bes tup bebek hepside negatif
önemsemiyolİNŞ ar yada baştan savıyolar. inş bu son olur canım... maddi manevi yıpratıcı, ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN canım...
amin arkadasim ben centurum .maya .hrs. derken ankalife insallah son olur ve kavusuruz yavrularimiza allahim cumlemizin kucagini bos birakmasin
amin canım inş bende başkentte başladım benim ilk denemem olucak... 3 başarısız aşılamam var... bi sorunmuz yok öyle gözüküyo ama.. herşey yolunda gider inş... çok tuhafım, herkesten gizli yapıyoruz aileler bilmiyo...
bosver kimsenin bilmedigi daha iyi en azindan milete aciklama yapmak zorunda kalmazsin..bende hulisiyi aradim ama direk tup bebek dedi ondan vaz gectim baskentten hakkinda hayirlisi olsun insallah nasip eder rabbim
evet canım bizde onun için demedik kimseye,kafamız rahat olsun diye.. kv kpderle altlı üstlü oturuyoruz.. giderken bildigin kaçarak gidiyoruz, şehir dışından geliyorum ben, zaten direk tüp bebek diye gittim, hulusinin methini çok duydum ondan onu seçtim hayırılısı artık, doktor ne kadar iyi olursa olsun, onlar sadece vesile, rabbim ol diyecek olacak, inşallah nasip eder... ALLAH KİMSEYİ EVLAT HASRETİYLE YANIP TUTUSTURMASIN, AMİN..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?