- 22 Nisan 2012
- 1.081
- 29
- 163
Arkadaşlar lüften destek yoruldum artık nette gezmekten dinlenmek istiyorum.İlk girdiğimde Ankara Başkent iyidir diyordum sonra laboratuvarı ve IMSI olmaması ve yoğunluğu yüzünden Gen_Art olabilir dedim oradaki doktorlarla ilgili okuduğum yorumlar kafamı karıştırdı kararsızlaştım.Şimdi de Madicana ya yeşik ışık yaktım ama Tolga bey ve Medicana birarada yazınca çok bilgi çıkmıyor ücreti-İMSİ var mı , fiyatı herşey havada yanı Rabbim hapimizin yar ve yardımcısı olsun.Destek olabilirseniz sevinirim.4 saattir WC için bile kalkmadım pc nin başından çatlıyacağım.
amin canım inş cümlemizin...canım senin kendi tercihin sen karar vereceksin.. ben baskentte gidiyorum evet çok kalabalık, hemşeriler bi işe yaramıyo her işe her operasyona hulusi bey giriyo, biz eşimle memnunuz, benim ilk tüp denemem basarısız oldu, hulusi bey çok sasırdı pazartesi ordaydım durup durup bana senden çok umutluydum diyo, dönüyo dolaşıyo bana öyle diyo, neden tutmadıgı için kamerayla rahmime baktı bazı septomlar varmış onları kesti, engel degil ama dedi rahmimi genişletmiş, zaten rahmini kanatacam çizicem demişti, kendini yenilesin diye öylede yaptı, 2 gun adet gibi hafif kanamam vardı bugun gecti... bir iki ay dinlen dedi... genetik testlerde yaptırdık hem onlarda cıkar ozaman dedi... ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN İNŞ.. maddi manevi zor... kolay gelsin sana da..