• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankarada tüp bebek merkezi önerisi

anatoliatupbebek Prof Mehtap Polat'a yaptırmıştım, Hakan hoca da ilgilenmişti. sevmiştim yıllar önce

Ben ankara tüp bebek merkezi Kubilay hoca ile başladım kızlar, tüp bebekte doktor kadar laboratuvar da önemli. Benim doktorum kendisine yönkendirdi o yüzden güveniyorum bakalım
Yasiniz kac ti sizin? Bende oraya basliyorum

Benim daha pek bilgim yok nasil bir merkez lavabotuari nasil hic bir bilgim yok.sizin bilginiz var mi
Ben instagramdan bakıyorum işlemlere laboratuvara vs, google hasta yorumları çok iyi. Ben 1 aydır görüşüyorum hocayla istediğiniz an ulaşabiliyorsunuz herhangi bir sorunuzu netlikle cevaplıyor. Bugün kan verdik eşimle ay sonu adet ile ilaçlara başlayacağım.

Herkese selam. Ankarada tüp bebek merkezi araştırıyorum ama çok kararsız kaldım. Bahçeci berfu hocamı. Gürgan mı.. Hulusi hocamı.yoksa süleyman akarsu mu kafam çok karıştı. Sizlerin önerebileceği merkez varmı acaba. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim
Gürgana gittim hiç hasta yoktu bekleyen değişik bir hastane ön görüşme diye bir şey koymuşlar oda saçma geldi bana

Merhabalar ben Ankara Şehir Hastanesi şebnem hocada tüp bebek tedavisi gördüm ve şuan test sonucum pozitif geldi. Kendisi çok ilgili ve bilgili bir doktor. Zaten 3 prof var hepsi her hasta dosyasında kararları ortak alıyorlar. Uygulanan tedavi ozeldekilerle ayni Ben kesinlikle özele gitmeden devletteki 3 hakkinizi da burada kullanmanizi tavsiye ederim başarı oranı çok yüksek yüzde 80 civarında benimle beraber tedaviye başlayan 5 arkadaştan hepsi gebe kaldı.

BB clinic Buğra Coşkun’a gidiyorum. Hem profesyoneller hem de enerjileri çok iyi. Medicana’da Süleyman beyin rutin hastasıydım ama sonuç konuşurken bile hatırlamaması nedeniyle kendisiyle bu yola girmedim ve açıkçası kendisinden biraz çekiniyordum, Buğra bey ile rahatım.

Merhabalar ben Ankara Şehir Hastanesi şebnem hocada tüp bebek tedavisi gördüm ve şuan test sonucum pozitif geldi. Kendisi çok ilgili ve bilgili bir doktor. Zaten 3 prof var hepsi her hasta dosyasında kararları ortak alıyorlar. Uygulanan tedavi ozeldekilerle ayni Ben kesinlikle özele gitmeden devletteki 3 hakkinizi da burada kullanmanizi tavsiye ederim başarı oranı çok yüksek yüzde 80 civarında benimle beraber tedaviye başlayan 5 arkadaştan hepsi gebe kaldı.
Merhaba öncellikle hayırlı olsun. Sağlıkla kucağınıza alın. Ücret olarak ne kadar ödediniz

Selam kızlar. Ben dün iğnelere başladım. Süleyman hoca ile devam edicem işlemleri novaart da yapıcak.tüp bebek raporunuda çıkarttık. Hepimizin allah yardımcısı olsun rabbim bizlerede evlat nasip etsin 🤲

Back
X