Kendi kliniği var hocanınSuleyman akarsu hangi merkez de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendi kliniği var hocanınSuleyman akarsu hangi merkez de
Hangi doktor yonlendir diBen ankara tüp bebek merkezi Kubilay hoca ile başladım kızlar, tüp bebekte doktor kadar laboratuvar da önemli. Benim doktorum kendisine yönkendirdi o yüzden güveniyorum bakalım
Özelden yazdımHangi doktor yonlendir di
Yasiniz kac ti sizin? Bende oraya basliyorumBen ankara tüp bebek merkezi Kubilay hoca ile başladım kızlar, tüp bebekte doktor kadar laboratuvar da önemli. Benim doktorum kendisine yönkendirdi o yüzden güveniyorum bakalım
İnşallah güzel ilerler sürecimiz şans getirir kubilay hocaYasiniz kac ti sizin? Bende oraya basliyorum
Benim daha pek bilgim yok nasil bir merkez lavabotuari nasil hic bir bilgim yok.sizin bilginiz var miİnşallah güzel ilerler sürecimiz şans getirir kubilay hoca30 yaşındayım ben
Ben instagramdan bakıyorum işlemlere laboratuvara vs, google hasta yorumları çok iyi. Ben 1 aydır görüşüyorum hocayla istediğiniz an ulaşabiliyorsunuz herhangi bir sorunuzu netlikle cevaplıyor. Bugün kan verdik eşimle ay sonu adet ile ilaçlara başlayacağım.Benim daha pek bilgim yok nasil bir merkez lavabotuari nasil hic bir bilgim yok.sizin bilginiz var mi
Yasi kactiGurur polat'a bir tanıdığım gitmişti. Memnun kaldı. Ve ilk denemede gebe kalmıştı. Araştırın isterseniz
Gürgana gittim hiç hasta yoktu bekleyen değişik bir hastane ön görüşme diye bir şey koymuşlar oda saçma geldi banaHerkese selam. Ankarada tüp bebek merkezi araştırıyorum ama çok kararsız kaldım. Bahçeci berfu hocamı. Gürgan mı.. Hulusi hocamı.yoksa süleyman akarsu mu kafam çok karıştı. Sizlerin önerebileceği merkez varmı acaba. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim
Merhaba öncellikle hayırlı olsun. Sağlıkla kucağınıza alın. Ücret olarak ne kadar ödedinizMerhabalar ben Ankara Şehir Hastanesi şebnem hocada tüp bebek tedavisi gördüm ve şuan test sonucum pozitif geldi. Kendisi çok ilgili ve bilgili bir doktor. Zaten 3 prof var hepsi her hasta dosyasında kararları ortak alıyorlar. Uygulanan tedavi ozeldekilerle ayni Ben kesinlikle özele gitmeden devletteki 3 hakkinizi da burada kullanmanizi tavsiye ederim başarı oranı çok yüksek yüzde 80 civarında benimle beraber tedaviye başlayan 5 arkadaştan hepsi gebe kaldı.
Kac yasindaydi.dok hakkinda bilgi verirmisinizGurur polat'a bir tanıdığım gitmişti. Memnun kaldı. Ve ilk denemede gebe kalmıştı. Araştırın isterseniz
Iyi bir doktor buldunuz mu?Kızlaaaar selam ben de varımAraştırmalara başladım. Yarın 2 merkezle görüşeceğim. Bilgi paylaşımı yapalım. Sevgiler
![]()