- 14 Ağustos 2024
- 3.185
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.131
- 78
- Konu Sahibi science_teacher
-
- #41
Daha nasıl diyecektiniz ki. Sanki çocuk olur garantisi vermişsiniz. Böyle bir durum yok. Her şey nasip bu hayatta. Tolga hoca da sadece vesilelerden biri. Bu ülkede onlarda doktor var. Ama olmayınca olmuyor. Kimse sizin kucağınıza garanti çocuk veremez. Herkes ne demek istediğinizi doğru anladı.maddi ve manevi olarak çok desteğini gördüm ben. ‘ben gözüm kapalı güvenebileceğim, sadece gebelik değil o bebeği kucağıma almak istiyorum’ diyorsan kesinlikle Tolga hocayı araştırmanı öneririm.
Allah gönlünüze göre nasip etmiş ne güzelMerhaba arkadaşlar yorumlarınızı okuyunca naçizane yorum yapmak istedim. Her doktorun tedavi şekli farklı. Ben Göğşen hocada 2 defa tedavi gördüm. Onun yöntemi minimum maliyet ile maksimum fayda elde etmek kendisi de bu cümleyi kuruyor zaten. Vitamin bile önermedi bana. 34 yaşında rezerv sorunu olan bir hastaydım. İlk tedavi negatif ikincide bir yumurta topladı onunda içi boş çıkınca denenmişi denememek lazım deyip Tolga hocaya gittim. Tolga Hoca’nın yöntemi ise yapılabilecek her şeyi yapıp en son transferi yapmak. Evet tolga hoca çok maliyetli ama yaşanılan psikolojik yıpranmayıda düşünmek lazım. Tolga hocanın bana çizdiği tedavi planı aklıma yattı. Genetik testlerimize baktı. Yumurta kalitemi arttırmak için vitaminler önerdi. Bir tane 5aa kalitede embriyo dondurduk. Yanına bir embriyo daha istedi hoca ve ciddi bir indirim yaptı. Bu sırada ben ve eşim 3 ay Diyetisyen desteği alarak tüp bebek tedavisine yönelik diyet yaptık. Ve bir embriyo daha ararken kendiliğimden hamile kaldım. Tolga hocanın verdiği vitaminler, sağlıklı beslenmek, yakın takip ve bir tane iyi embriyonun olduğunu bilmek psikolojik olarak bana çok iyi geldi. Bütün bunların Sayesinde kendiliğimden hamile kaldığımı düşünüyorum. Kısacası arkadaşlar ilk olarak Rabbimden istedim tüm teslimiyetimle vermeyecekse hayırlısının bu olduğunu kabul ettim, içime sinen doktorla devam ettim ve sağlıklı beslendim. Allah bana nasip etti isteyen herkese nasip etsin hep böyle dua ediyorum.
Allah gönlünüze göre nasip etmiş ne güzelbenim de genetikli 3 negatif deneme olunca ve tekrar era testi yapmak isteyince tüm tedavileri bitirdim. Artık tedavi olmayı düşünmüyorum. Nasip böyleymiş diyorum. Bakıyoruz doktor yorumlarına bin tane hastası varsa 50 tanesi yorum yapmış ama geri kalan 950 iyi veya kötü bişey yazmamış anlatmak istediğim o. Belki o 950 kişinin 600ü negatif aldı 200 tanesi kimyasal yaşadı fln fln. Çok zor süreçler inşallah herkes rahat hissedeceği güveneceği
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah, hep dualarımdasınız. Zor bir süreçti çok iyi anlıyorum. Bir şey merak ettim genetik testi sağlıklı gelip gebelik negatif mi oldu ? Eğer böyleyse genetiği sağlıklı embriyolarınız oluyorsa bence era testine bir şans verebilirsiniz yada içinize sinen güvenebileceğiz başka bir merkeze. Hakkınızda hayırlısı olsunAllah gönlünüze göre nasip etmiş ne güzelbenim de genetikli 3 negatif deneme olunca ve tekrar era testi yapmak isteyince tüm tedavileri bitirdim. Artık tedavi olmayı düşünmüyorum. Nasip böyleymiş diyorum. Bakıyoruz doktor yorumlarına bin tane hastası varsa 50 tanesi yorum yapmış ama geri kalan 950 iyi veya kötü bişey yazmamış anlatmak istediğim o. Belki o 950 kişinin 600ü negatif aldı 200 tanesi kimyasal yaşadı fln fln. Çok zor süreçler inşallah herkes rahat hissedeceği güveneceği doktoru bulur ve tedavisi güzel sonuçlanır.
MerhabaRabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah, hep dualarımdasınız. Zor bir süreçti çok iyi anlıyorum. Bir şey merak ettim genetik testi sağlıklı gelip gebelik negatif mi oldu ? Eğer böyleyse genetiği sağlıklı embriyolarınız oluyorsa bence era testine bir şans verebilirsiniz yada içinize sinen güvenebileceğiz başka bir merkeze. Hakkınızda hayırlısı olsun
merhaba sıze mesaj göndermek ıstıyorum ama mesaj kısmı kapalı bana yazabilir mısınız M melek2024Merhabaera testi yapılmıştı genetiklere bakıldı ama sürekli negatif oldu. Era testi tekrarlanmak istendi o kafama yatmadı işte belli ki başka bir sorun var ben de o kadar çok denedim ki artık yanlış hatırlamıyosam toplam 6 defa, sonunda bıraktım tüm tedavileri.
Bence bahçeci. En iyi laba sahip tek yerAnkara’da tüp bebek tedavisi için hangi doktora gidilir?
Hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar yorumlarınızı okuyunca naçizane yorum yapmak istedim. Her doktorun tedavi şekli farklı. Ben Göğşen hocada 2 defa tedavi gördüm. Onun yöntemi minimum maliyet ile maksimum fayda elde etmek kendisi de bu cümleyi kuruyor zaten. Vitamin bile önermedi bana. 34 yaşında rezerv sorunu olan bir hastaydım. İlk tedavi negatif ikincide bir yumurta topladı onunda içi boş çıkınca denenmişi denememek lazım deyip Tolga hocaya gittim. Tolga Hoca’nın yöntemi ise yapılabilecek her şeyi yapıp en son transferi yapmak. Evet tolga hoca çok maliyetli ama yaşanılan psikolojik yıpranmayıda düşünmek lazım. Tolga hocanın bana çizdiği tedavi planı aklıma yattı. Genetik testlerimize baktı. Yumurta kalitemi arttırmak için vitaminler önerdi. Bir tane 5aa kalitede embriyo dondurduk. Yanına bir embriyo daha istedi hoca ve ciddi bir indirim yaptı. Bu sırada ben ve eşim 3 ay Diyetisyen desteği alarak tüp bebek tedavisine yönelik diyet yaptık. Ve bir embriyo daha ararken kendiliğimden hamile kaldım. Tolga hocanın verdiği vitaminler, sağlıklı beslenmek, yakın takip ve bir tane iyi embriyonun olduğunu bilmek psikolojik olarak bana çok iyi geldi. Bütün bunların Sayesinde kendiliğimden hamile kaldığımı düşünüyorum. Kısacası arkadaşlar ilk olarak Rabbimden istedim tüm teslimiyetimle vermeyecekse hayırlısının bu olduğunu kabul ettim, içime sinen doktorla devam ettim ve sağlıklı beslendim. Allah bana nasip etti isteyen herkese nasip etsin hep böyle dua ediyorum.
Rahim yıkama nasıl hangi aşamada ?Ben de Tolga Ecemiş hocamızın hastasıyım.
Gebelik oldu farklı sebeplerle sonlandırıldı. Devam ediyoruz .Ama ilk defa hocamızın tedavisiyle hamile kaldım. Daha önce rahim yıkama diye bir şey uygulanmamıştı bende. Bu sayede gebe kaldım. Bir de prograf kullandım.
Doktor konusunda o kadar kararsız kaldığım dönemde nerdeyse burada yorumunu gördüğüm bütün hastalarına yazdım. Hepsi hamileydi.
Ben kendisinden ve ekibinden memnun kaldım. Klasik yöntemlerle her hasta gebe kalamıyor maalesef benim gibi. Bu yüzden tavsiye ederim. En azından gidip görüşmek faydalı olacaktır.
Benim flow-kır testi sonucumda bir değerim düşük çıkmıştı. Her transfer öncesi yapılması gerekiyor dedi Hocamız.Rahim yıkama nasıl hangi aşamada ?
Neden yapılıyor
Merhabalar sonucunuz ne oldu acaba bende İbrahim hocaya başladımBen İbrahim Esinler ile tedavime başladım memnunum
Hacettepe kendisi ve özel muayenehanesi var.
Denge lab. Ve HRS hastanesi ile çalışıyor.
İlk transferim pazartesi transfer olacak inşAllah.
Doktor seçimi bence bana iyi geldi diye sanalda iyi gelecek diye bir şey yok veya tam tersi.
Beyaz eşya misalibana bozuk sana sapa sağlam denk gele bilir
Mehmet erdem Novaart tüp bebek merkezi ilk deneme olumlu sonuçAnkara’da tüp bebek tedavisi için hangi doktora gidilir?
Maalesef 6haftalıkken gelişimi ve kalbi durduMerhabalar sonucunuz ne oldu acaba bende İbrahim hocaya başladım
Merhaba arkadaşlar yorumlarınızı okuyunca naçizane yorum yapmak istedim. Her doktorun tedavi şekli farklı. Ben Göğşen hocada 2 defa tedavi gördüm. Onun yöntemi minimum maliyet ile maksimum fayda elde etmek kendisi de bu cümleyi kuruyor zaten. Vitamin bile önermedi bana. 34 yaşında rezerv sorunu olan bir hastaydım. İlk tedavi negatif ikincide bir yumurta topladı onunda içi boş çıkınca denenmişi denememek lazım deyip Tolga hocaya gittim. Tolga Hoca’nın yöntemi ise yapılabilecek her şeyi yapıp en son transferi yapmak. Evet tolga hoca çok maliyetli ama yaşanılan psikolojik yıpranmayıda düşünmek lazım. Tolga hocanın bana çizdiği tedavi planı aklıma yattı. Genetik testlerimize baktı. Yumurta kalitemi arttırmak için vitaminler önerdi. Bir tane 5aa kalitede embriyo dondurduk. Yanına bir embriyo daha istedi hoca ve ciddi bir indirim yaptı. Bu sırada ben ve eşim 3 ay Diyetisyen desteği alarak tüp bebek tedavisine yönelik diyet yaptık. Ve bir embriyo daha ararken kendiliğimden hamile kaldım. Tolga hocanın verdiği vitaminler, sağlıklı beslenmek, yakın takip ve bir tane iyi embriyonun olduğunu bilmek psikolojik olarak bana çok iyi geldi. Bütün bunların Sayesinde kendiliğimden hamile kaldığımı düşünüyorum. Kısacası arkadaşlar ilk olarak Rabbimden istedim tüm teslimiyetimle vermeyecekse hayırlısının bu olduğunu kabul ettim, içime sinen doktorla devam ettim ve sağlıklı beslendim. Allah bana nasip etti isteyen herkese nasip etsin hep böyle dua ediyorum.
Merhaba hangi takviyeleri kullandınız acaba hatırlıyor musunuz?Merhaba arkadaşlar yorumlarınızı okuyunca naçizane yorum yapmak istedim. Her doktorun tedavi şekli farklı. Ben Göğşen hocada 2 defa tedavi gördüm. Onun yöntemi minimum maliyet ile maksimum fayda elde etmek kendisi de bu cümleyi kuruyor zaten. Vitamin bile önermedi bana. 34 yaşında rezerv sorunu olan bir hastaydım. İlk tedavi negatif ikincide bir yumurta topladı onunda içi boş çıkınca denenmişi denememek lazım deyip Tolga hocaya gittim. Tolga Hoca’nın yöntemi ise yapılabilecek her şeyi yapıp en son transferi yapmak. Evet tolga hoca çok maliyetli ama yaşanılan psikolojik yıpranmayıda düşünmek lazım. Tolga hocanın bana çizdiği tedavi planı aklıma yattı. Genetik testlerimize baktı. Yumurta kalitemi arttırmak için vitaminler önerdi. Bir tane 5aa kalitede embriyo dondurduk. Yanına bir embriyo daha istedi hoca ve ciddi bir indirim yaptı. Bu sırada ben ve eşim 3 ay Diyetisyen desteği alarak tüp bebek tedavisine yönelik diyet yaptık. Ve bir embriyo daha ararken kendiliğimden hamile kaldım. Tolga hocanın verdiği vitaminler, sağlıklı beslenmek, yakın takip ve bir tane iyi embriyonun olduğunu bilmek psikolojik olarak bana çok iyi geldi. Bütün bunların Sayesinde kendiliğimden hamile kaldığımı düşünüyorum. Kısacası arkadaşlar ilk olarak Rabbimden istedim tüm teslimiyetimle vermeyecekse hayırlısının bu olduğunu kabul ettim, içime sinen doktorla devam ettim ve sağlıklı beslendim. Allah bana nasip etti isteyen herkese nasip etsin hep böyle dua ediyorum.
Sizin yazdıklarınızı okudum ve gayet haklı buluyorum. Tolga hoca ile bir deneyimimi ben de paylaşmak isterim. Transferim için kendisiyle görüşmeye gittik gerçekten ilgili. Konuşmalar mantığa yatkın beni rahatlatan konuşmalardı. Transfer için hazırlığa başlayacaktık benden kan alındı bazı tahliller yapılacaktı içine betayı da eklemişler haberim yoktu. 1 gün sonra beni aradı kendisi gebelik müjdesi verdi çok sevindik. 2 güne 1 beta takibi yapıp kendisine atmamı söyledi. Atıyordum ben de ama betalar düzensizleşti. Bana kimyasal gebelik dedi ama yine de kan ver 2 gün sonra dedi. Bulunduğum şehirde kadın doğuma giderek kan verdim yine sonuç düzensiz betaydı. Yeni mezun asistan doktor bana bu dış gebelik dedi etlik şehir hastanesine sevk yazdı. Hemen sonucu kendisine attım korktum hayır bu kimyasal gebelik bekle vücudun atacak dedi. 1 hafta sonra kanamam başladı. Dedim güzel vücut atıyor. 1 ay sonra bir gece dayanılmaz sancı ve kanama ile acile koştuk. Acilde herşey yapıldı bir şey yok ama ben kıvranıyorum. Geceyi acilde geçirip sabahına hemen tolga beyin sekreterine yazdım çok kötüyüm sancım kanamam berbat halde bugün için acil randevu verebilir misiniz dedim. Hocama sorayım dedi tolga bey bugün müsait olmadığını en yakın yarına olacağını söylemiş. Ben o haldeyken. Hemen başka doktor arayışına girdik bulduk gittik ankaraya. Doktor beni ultrasona alır almaz iç kanama geçiriyorsun dış gebelikten dolayı tüpün yırtılmış hemen şimdi ameliyata alıp tüpünü almam lazım hayati tehliken var dedi. 20dk içinde ameliyathanedeydim. Sonuç sağ tüpümü kaybettim. Ertesi gün tolga beyin sekreteri aradı tolga bey bugün sizi bekliyordu hani öğle arası gelecektiniz dedi. (O can havliyle tamam yarın geleyim o zaman demişim. ) Dedim hanımefendi kimyasal gebelik dediği dış gebelikmiş sizi aradığımda da iç kanama geçiriyormuşum şuan tüpümün birini kaybettim hastanede yatıyorum dedim. Geçmiş olsun ama tolga bey sizin için öğle molasına çıkmadı keşke haber verseydiniz böyle hoş olmadı dediMerhabaera testi yapılmıştı genetiklere bakıldı ama sürekli negatif oldu. Era testi tekrarlanmak istendi o kafama yatmadı işte belli ki başka bir sorun var ben de o kadar çok denedim ki artık yanlış hatırlamıyosam toplam 6 defa, sonunda bıraktım tüm tedavileri.
Sizin için gerçekten çok üzüldüm. Hatta benzer olaylar yaşayan tüm kadınlar için. Keşke herkes istediği zaman gebe kalsa ve evladını sağlıcakla kucağına alsa..Sizin yazdıklarınızı okudum ve gayet haklı buluyorum. Tolga hoca ile bir deneyimimi ben de paylaşmak isterim. Transferim için kendisiyle görüşmeye gittik gerçekten ilgili. Konuşmalar mantığa yatkın beni rahatlatan konuşmalardı. Transfer için hazırlığa başlayacaktık benden kan alındı bazı tahliller yapılacaktı içine betayı da eklemişler haberim yoktu. 1 gün sonra beni aradı kendisi gebelik müjdesi verdi çok sevindik. 2 güne 1 beta takibi yapıp kendisine atmamı söyledi. Atıyordum ben de ama betalar düzensizleşti. Bana kimyasal gebelik dedi ama yine de kan ver 2 gün sonra dedi. Bulunduğum şehirde kadın doğuma giderek kan verdim yine sonuç düzensiz betaydı. Yeni mezun asistan doktor bana bu dış gebelik dedi etlik şehir hastanesine sevk yazdı. Hemen sonucu kendisine attım korktum hayır bu kimyasal gebelik bekle vücudun atacak dedi. 1 hafta sonra kanamam başladı. Dedim güzel vücut atıyor. 1 ay sonra bir gece dayanılmaz sancı ve kanama ile acile koştuk. Acilde herşey yapıldı bir şey yok ama ben kıvranıyorum. Geceyi acilde geçirip sabahına hemen tolga beyin sekreterine yazdım çok kötüyüm sancım kanamam berbat halde bugün için acil randevu verebilir misiniz dedim. Hocama sorayım dedi tolga bey bugün müsait olmadığını en yakın yarına olacağını söylemiş. Ben o haldeyken. Hemen başka doktor arayışına girdik bulduk gittik ankaraya. Doktor beni ultrasona alır almaz iç kanama geçiriyorsun dış gebelikten dolayı tüpün yırtılmış hemen şimdi ameliyata alıp tüpünü almam lazım hayati tehliken var dedi. 20dk içinde ameliyathanedeydim. Sonuç sağ tüpümü kaybettim. Ertesi gün tolga beyin sekreteri aradı tolga bey bugün sizi bekliyordu hani öğle arası gelecektiniz dedi. (O can havliyle tamam yarın geleyim o zaman demişim. ) Dedim hanımefendi kimyasal gebelik dediği dış gebelikmiş sizi aradığımda da iç kanama geçiriyormuşum şuan tüpümün birini kaybettim hastanede yatıyorum dedim. Geçmiş olsun ama tolga bey sizin için öğle molasına çıkmadı keşke haber verseydiniz böyle hoş olmadı dedikusura bakmayın tüpüm alınırken bunu düşünemedim dedim suratına kapattım. Gidecek olanlara benden de bir anektod olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?