Ankara'da Tüp Bebekle Anne Olmaya Çabalayanların Paylaşım Topiği

echomare

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2014
899
630
53
Hepinize Merhaba.. Anne olmak zorken tüp bebekle anne olmaya çalışmak çok daha zor bir süreç maalesef. Bu zorlu süreci gelin birbirimize destek olarak geçirelim:) Genel anlamda bu tarz topikler çok fazla var fakat ben il bazında, merkez/doktor ayrımı yapmadan açmak istedim. Umarım sizlerde bu süreçte bana destek olursunuz.
Kısaca kendimi anlatayım. 3 yıllık evliyim.Başkent üniversitesinde 1 negatif aşılamam ve 1 negatif tüp bebek denemem oldu. şimdilik dinlenme aşamasındayım.Kısmet olursa Şubat veya Mart ayında tekrar tedaviye başlayacağım.

Ankara ilinde tedavi gören ve görmeyi düşünen arkadaşlarım hepimiz burda buluşalım. Hadi gelin bu süreçte gittiğimiz merkezleri, doktorları, deneyimlerimizi birbirimizle paylaşarak, fikir alışverişinde bulunalım ki hem birbirimize hem de tüp bebek yaptıracak olanlara yardımımız olsun.

merhaba canım ben de kısaca kendimden bahsedeyim. 2 negatif aşılamam var. 1 aşılama başkent hastanesinde oldu. 1 negatif tüp bebek denemem var. o da novaartta oldu. şimdi dinlenme aşamasındayım nasip olursa dondurulmuşlarla devam edicez.

merhaba canım. hoşgeldin. sizdeki sıkıntı ne özel olmazsa? benim dondurulmuşum yok maalesef. yeni bir tedaviye başlıycam.

merhaba canım. hoşgeldin. sizdeki sıkıntı ne özel olmazsa? benim dondurulmuşum yok maalesef. yeni bir tedaviye başlıycam.
canım eşimde hareket azlığı var. yeni tedavi yeni umutlar demek. moralini yüksek tut. bu aşamada en önemli şey psikolojimiz. artık alt üst olsakta hep umut edelim elbet Allah bizleri de görür.

canım eşimde hareket azlığı var. yeni tedavi yeni umutlar demek. moralini yüksek tut. bu aşamada en önemli şey psikolojimiz. artık alt üst olsakta hep umut edelim elbet Allah bizleri de görür.
aynen öyle. yeni tedavi yeni umutlar. 2016 yılında inşallah bizde evlatlarımızı kucağımıza alıcaz :) bu dinlenme aşamasında yaptığın bişey varmı? ben kızılaydaki bi aktardan bal polen arı sütü ve başka şeylerinde olduğu bi macun yaptırdım.
ankarada bu süreçte olan kimse yok galiba senle benden başka:)

şu an hiç bişey yapmıyorum canım :) dinlenme aşamasındayım hiçbişeyi kafama takmamaya çalışıyorum. içimden üzülsem de dışa yansıtmamaya uğraşıyorum. kıyafetlerime saçıma özen gösteriyorum her güne moralle başlamaya elimden geldiğince pozitif düşünmeye çalışıyorum. bitkisel bişey de yapmıyorum vücudumda dinlenmeyi haketti diye düşünüyorum :) negatifi duyunca çok kötü olmuştum ama bir haftada toparladım kendimi. çok ağladım çok üzüldüm ama bunların hiçbişeye faydası yok depresyona girsem nolcak herşey daha da kötüye gidecek dedim içimden. ve kendimi bırakmadım. spora başladım yememi içmemi kısmıyorum sadece kahve tüketimini azalttım.

bende negatifi alinca sanki hic yasamamjs gibiydim.hissiz, ruhsuz, duygusuz bi hal aldim. hala da oyleyim. sigarayi birakmistim zaten ilk tedavimde bi daha da hic baslamadim. kahveyide cok ama cok azalttim. spora bende baslamayi dusunuyorum.ama spor salonu mu yoksa sabah aksam yuruyus mu yapsam bilemedim.depresyona girmeyi zaten bizim gibilerin aklindan bile gecirmemesi lazim.cunku bu tedavi de moral cok onemli

merhaba arkadaşlar ben de ankara'dayım. 2. aşılamamında negatif olduğunu bu sabah öğrendim. şimdi sıra tüp bebekte. novaart'ta tedavi oluyorum.

Canim gecmis olsun.tup tedavisi ne zaman oldu senin? Kacinci gun embruyisuydu? Negatif olma sebebi ile ilgili ne soylediler

Merhaba arkadaşlar bende 3 senelik Evliyim 1 negatif tüp bebek tedavim var şimdi Ankara'da tekrar Ocak ayın sonu Şubat'ın başı gibi tedaviye başlıycam inşallah bu topik uğurlu gelirde hepimiz annelik duygusunu yaşamamızı nasip eder (âmin )

canim nasilsin? ne yaptin bakim? tedavine basladinmi?
Yok sekerim hazirlik asamasi daha onumuzdeki adetle baslicaz insallah bi aksilik cikmazsa bakalim.dun hastanedeydim tahlil mahlil yapildi iste gene bi sikinti cikmadi degerlerimde hersey yolunda ama nedense 2 yildir ortada dogal yoldanda cocuk yok tup bile tutmadi baksana:))

merhaba canim hosgeldin aramiza.negatuf tedavin icin uzuldum ama ben inaniyorum ki 2016 da evlatlarimizi kucagimiza alicaz insallah.nerde tedavi goruyosun peki canim?

anaaaammm senin basladigin zaman bende ufakta ufaktan hazirliga gecicem insallah.:) bu sefer tutacak vallahi.buarada burdan iyiki tanimisim dedigim bi arkadasim var.onunda sebepsiz.sperm dna hasar testi yaptirdilar.bende bu tedaviye baslamadan yaptiricam.spermler normal gozukup dna sinda hasar olabiliyomus.bi arastir istersen sende

Hadi yaaa bide o cikmasin basimiza bidee hulusi hoca bakiomuki ona acep?

merhaba arkadaşlar ben de ankara'dayım. 2. aşılamamında negatif olduğunu bu sabah öğrendim. şimdi sıra tüp bebekte. novaart'ta tedavi oluyorum.

cnm merhaba novaarttan memnun musun takibini hangi doktor yapıyor,tüp bebek ücreti nekadar, sizde sorun nedir, ben 5. denememi yapacam

cnm merhaba novaarttan memnun musun takibini hangi doktor yapıyor,tüp bebek ücreti nekadar, sizde sorun nedir, ben 5. denememi yapacam
novaartta ahmet beye gidiyorum, 2008 den beri taniyorum memnunum. kardesim de tedavi olmuştu ayni doktora.
5400 diye duymustum tup bebegi. ama sormadim ben. bizde sorun yokmus sebepsiz gibi diyo doktor.
inşallah bi defa mutlu son olur sizin. ileri arastirma yapildi mi size

inşallah. genetik testler yapıldı temiz pko var ama doktorlar çok sorun değil dediler hep olmadı eşimde prostat iltihabı var oda sorun değil diyorlar ama olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…