merhaba canım. hoşgeldin. sizdeki sıkıntı ne özel olmazsa? benim dondurulmuşum yok maalesef. yeni bir tedaviye başlıycam.merhaba canım ben de kısaca kendimden bahsedeyim. 2 negatif aşılamam var. 1 aşılama başkent hastanesinde oldu. 1 negatif tüp bebek denemem var. o da novaartta oldu. şimdi dinlenme aşamasındayım nasip olursa dondurulmuşlarla devam edicez.
canım eşimde hareket azlığı var. yeni tedavi yeni umutlar demek. moralini yüksek tut. bu aşamada en önemli şey psikolojimiz. artık alt üst olsakta hep umut edelim elbet Allah bizleri de görür.merhaba canım. hoşgeldin. sizdeki sıkıntı ne özel olmazsa? benim dondurulmuşum yok maalesef. yeni bir tedaviye başlıycam.
aynen öyle. yeni tedavi yeni umutlar.canım eşimde hareket azlığı var. yeni tedavi yeni umutlar demek. moralini yüksek tut. bu aşamada en önemli şey psikolojimiz. artık alt üst olsakta hep umut edelim elbet Allah bizleri de görür.
Canim gecmis olsun.tup tedavisi ne zaman oldu senin? Kacinci gun embruyisuydu? Negatif olma sebebi ile ilgili ne soyledilermerhaba cembriyosuydu kısaca kendimden bahsedeyim. 2 negatif aşılamam var. 1 aşılama başkent hastanesinde oldu. 1 negatif tüp bebek denemem var. o da novaartta oldu. şimdi dinlenme aşamasındayım nasip olursa dondurulmuşlarla devam edicez.
canim nasilsin? ne yaptin bakim? tedavine basladinmi?Canim gecmis olsun.tup tedavisi ne zaman oldu senin? Kacinci gun embruyisuydu? Negatif olma sebebi ile ilgili ne soylediler
Yok sekerim hazirlik asamasi daha onumuzdeki adetle baslicaz insallah bi aksilik cikmazsa bakalim.dun hastanedeydim tahlil mahlil yapildi iste gene bi sikinti cikmadi degerlerimde hersey yolunda ama nedense 2 yildir ortada dogal yoldanda cocuk yok tup bile tutmadi baksana:))canim nasilsin? ne yaptin bakim? tedavine basladinmi?
merhaba canim hosgeldin aramiza.negatuf tedavin icin uzuldum ama ben inaniyorum ki 2016 da evlatlarimizi kucagimiza alicaz insallah.nerde tedavi goruyosun peki canim?Merhaba arkadaşlar bende 3 senelik Evliyim 1 negatif tüp bebek tedavim var şimdi Ankara'da tekrar Ocak ayın sonu Şubat'ın başı gibi tedaviye başlıycam inşallah bu topik uğurlu gelirde hepimiz annelik duygusunu yaşamamızı nasip eder (âmin )
anaaaammm senin basladigin zaman bende ufakta ufaktan hazirliga gecicem insallah.:) bu sefer tutacak vallahi.buarada burdan iyiki tanimisim dedigim bi arkadasim var.onunda sebepsiz.sperm dna hasar testi yaptirdilar.bende bu tedaviye baslamadan yaptiricam.spermler normal gozukup dna sinda hasar olabiliyomus.bi arastir istersen sendeYok sekerim hazirlik asamasi daha onumuzdeki adetle baslicaz insallah bi aksilik cikmazsa bakalim.dun hastanedeydim tahlil mahlil yapildi iste gene bi sikinti cikmadi degerlerimde hersey yolunda ama nedense 2 yildir ortada dogal yoldanda cocuk yok tup bile tutmadi baksana:))
Hadi yaaa bide o cikmasin basimiza bidee hulusi hoca bakiomuki ona acep?anaaaammm senin basladigin zaman bende ufakta ufaktan hazirliga gecicem insallah.:) bu sefer tutacak vallahi.buarada burdan iyiki tanimisim dedigim bi arkadasim var.onunda sebepsiz.sperm dna hasar testi yaptirdilar.bende bu tedaviye baslamadan yaptiricam.spermler normal gozukup dna sinda hasar olabiliyomus.bi arastir istersen sende
hulusi hoca bakmiyo sanirim.duzen lab ta yapiliyomus.ben 2.tedaviye baslamadan bi baktirayim diyorum.cunku ona 3. veya 4.denemeden sonra bakiyolarmis. bende saolsun arkadas sayesinde ogrendim.sende bi arastirHadi yaaa bide o cikmasin basimiza bidee hulusi hoca bakiomuki ona acep?
merhaba arkadaşlar ben de ankara'dayım. 2. aşılamamında negatif olduğunu bu sabah öğrendim. şimdi sıra tüp bebekte. novaart'ta tedavi oluyorum.
novaartta ahmet beye gidiyorum, 2008 den beri taniyorum memnunum. kardesim de tedavi olmuştu ayni doktora.cnm merhaba novaarttan memnun musun takibini hangi doktor yapıyor,tüp bebek ücreti nekadar, sizde sorun nedir, ben 5. denememi yapacam
novaartta ahmet beye gidiyorum, 2008 den beri taniyorum memnunum. kardesim de tedavi olmuştu ayni doktora.
5400 diye duymustum tup bebegi. ama sormadim ben. bizde sorun yokmus sebepsiz gibi diyo doktor.
inşallah bi defa mutlu son olur sizin. ileri arastirma yapildi mi size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?