Ankara'da Tüp Bebekle Anne Olmaya Çabalayanların Paylaşım Topiği

inşallah. genetik testler yapıldı temiz pko var ama doktorlar çok sorun değil dediler hep olmadı eşimde prostat iltihabı var oda sorun değil diyorlar ama olmuyo
nasip ya. arkadasim pko lu. cok kaliteli embriyolari oldu ve tuttu ikisi de. ciddi boyutta sendrom olsa zaten farkli takip edilirdi. nerde yaptirdin simdiye kadar tup bebek

nasip ya. arkadasim pko lu. cok kaliteli embriyolari oldu ve tuttu ikisi de. ciddi boyutta sendrom olsa zaten farkli takip edilirdi. nerde yaptirdin simdiye kadar tup bebek

mersin tüp bbek,adana acıbadem,ankara ankalife,antalya memorial en iyi sonuç memorialde oldu 5.gün çok iyi embriyo oluştu tutmadı

mersin tüp bbek,adana acıbadem,ankara ankalife,antalya memorial en iyi sonuç memorialde oldu 5.gün çok iyi embriyo oluştu tutmadı
cok merkez deneme sansin olmus. ankalife iyi diye duymustum. Cihangir bey mi orada. memnun kalmadin mi

merhaba canim hosgeldin aramiza.negatuf tedavin icin uzuldum ama ben inaniyorum ki 2016 da evlatlarimizi kucagimiza alicaz insallah.nerde tedavi goruyosun peki canim?
Âmin canım bende 2016 yılının uğurlu geleceğine inanıyorum. Ben Ankara'da recai papuççu ile irtibatta geçtim arkadaş tavsiyesi ile buldum Hoca'yı

ben de bu yollardan geçmiş biri olarak yazmak istedim.ben şu an hamilelğimin 21. haftasındayım. allahım inşallah sağlıklı yavrumu kucağıma almayı nasip eder.öncesinde 2 aşılama yaptırdım negatif. 1 tüp bebek gatada yaptırdım hiç memnun kalmadım vakit kaybı oldu sonuç negatif. 2. tüp bebeği başkentte Hulusi hocada yaptırdım ve bu sefer inandım ve doktoruma güvendim çok şükür pozitif sonuç aldık. Darısı sizlerin başına inşallah. en önemlisi arkadaşlar kafanızı rahat tutun her şeye takılmayın.

ben de bu yollardan geçmiş biri olarak yazmak istedim.ben şu an hamilelğimin 21. haftasındayım. allahım inşallah sağlıklı yavrumu kucağıma almayı nasip eder.öncesinde 2 aşılama yaptırdım negatif. 1 tüp bebek gatada yaptırdım hiç memnun kalmadım vakit kaybı oldu sonuç negatif. 2. tüp bebeği başkentte Hulusi hocada yaptırdım ve bu sefer inandım ve doktoruma güvendim çok şükür pozitif sonuç aldık. Darısı sizlerin başına inşallah. en önemlisi arkadaşlar kafanızı rahat tutun her şeye takılmayın.
öncelikle rabbim sağlıkla evladını kucağına almayı nasip etsin.umudum10 inan bana umudum oldun. bende hulusi hocada tedavi görüyorum.kendisinde bi negatif aşılamam ve bi negatif tüp bebek tedavim var ama bende hulusi hocaya çok güveniyorum.ondan başkasında da tedaviyi düşünmüyorum ama içimden bi ses ben anne olamıcam galiba diyor. darısı bizlere olur inşallah.özel olmazsa sizin sorun neydi?bizim sebepsiz deniyor.

öncelikle rabbim sağlıkla evladını kucağına almayı nasip etsin.umudum10 inan bana umudum oldun. bende hulusi hocada tedavi görüyorum.kendisinde bi negatif aşılamam ve bi negatif tüp bebek tedavim var ama bende hulusi hocaya çok güveniyorum.ondan başkasında da tedaviyi düşünmüyorum ama içimden bi ses ben anne olamıcam galiba diyor. darısı bizlere olur inşallah.özel olmazsa sizin sorun neydi?bizim sebepsiz deniyor.
Deli deli konusma kiz tabiki olacaksin ama vakti gelmedi henuz dememki..ama az kaldi inan bana:))

arkadaslar ulusta istanbul baharat varmis.esiniz ve kendi tahlil sonuclarinizi goturuyormussunuz ve size uygun bitkisel karisimlar hazirliyorlarmis.faydasini goren cok insan olmus.duyan veya yaptiran varmi acaba?

Canim gecmis olsun.tup tedavisi ne zaman oldu senin? Kacinci gun embruyisuydu? Negatif olma sebebi ile ilgili ne soylediler
canım 5. gün embriyosuydu. bana transfer zamanı yüzde 30 şans var dediler. negatif sonuçtan sonra merkeze çağırdılar görüşmeye. ama çok tatmin edici bir cevap alamadık. çünkü şans işi biraz da. bazen nedenini onlar da bilmiyor demek ki. hayırlısı olsun hakkımızda.

cnm merhaba novaarttan memnun musun takibini hangi doktor yapıyor,tüp bebek ücreti nekadar, sizde sorun nedir, ben 5. denememi yapacam
canım bende novaartta tedavi oluyorum yani koşulları olarak memnunum tabiki de ama ilk sonuç negatif işte:) o da pozitif olursa çok çok memnun olucam:) ben 5250 tl nakit verdim opu günü. bir de ilaç masrafı oldu tabi. ama muayene ücreti almadılar tüp bebek için gittiğinde muayene için ekstra ücret almıyorlar canım.

canım benim Allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin. bizlere de umut oldun. dediğin gibi kafa rahatlığı çok çok önemli. Allah hayırlısıyla bizlere de versin inşallah.

canım bende novaartta tedavi oluyorum yani koşulları olarak memnunum tabiki de ama ilk sonuç negatif işte:) o da pozitif olursa çok çok memnun olucam:) ben 5250 tl nakit verdim opu günü. bir de ilaç masrafı oldu tabi. ama muayene ücreti almadılar tüp bebek için gittiğinde muayene için ekstra ücret almıyorlar canım.
gecmis olsun arkadasim. neyseki dondurulmuslar var, belki vücut da dinlenir bu defa güzel sonuc alirsin inşallah.
ilac masrafi ne kadar toplamda.

gecmis olsun arkadasim. neyseki dondurulmuslar var, belki vücut da dinlenir bu defa güzel sonuc alirsin inşallah.
ilac masrafi ne kadar toplamda.
sağol canım ilaç masrafını çok net hatırlamıyorum canım ama 1000 civarındaydı sanırım. maddi manevi yıprandık çok üzüldük hakkımızda hayırlısı olsun.sen ne zaman başlamayı düşünüyorsun

biraz dinlensin vücudun bana kalsa hemen tüp bebeğe geçerdim negatif iki aşılamam oldu boşyere bir sürü ilaç aldım onların masrafıyla da ayrı yıprandık
doktor umitliydi. sebepsiz gibi bizimkisi. o yuzden sanirim. bir de kizim var, normal yolla olmuştu. doktorun beklentisi farklıydı. nasip ya. bundan sonra ben de beklemek istemiyorum asilama filan. yeter denedik ;)

Back
X