- Konu Sahibi sonnefesimmm
-
operasyonu olan biri olarak derim ki sakın olmayın....
Arkadaşlar ben bu sitede yeniyim bana yardımcı olursanız sevinirim.uzun zamandır aklımda vajina daraltma ve lapioplasti ameliyatı olmak var ama bi türlü cesaret edemiyorum.maddi durumumda pek iyi olmadığından dolayı birazda ücretler ne düzeyde bunu öğrenmek istiyorum.Ankara'da Süleyman Eserdağ beyin çok iyi olduğunu okudum. Süleyman beye ameliyat olan arkadaşlarım varmı varsa bana yardımcı olurlarsa çok sevinirim.
Canim ben labioplasti oldum süleyman hocaya. Neyi meran ediyosun yardimci olimArkadaşlar ben bu sitede yeniyim bana yardımcı olursanız sevinirim.uzun zamandır aklımda vajina daraltma ve lapioplasti ameliyatı olmak var ama bi türlü cesaret edemiyorum.maddi durumumda pek iyi olmadığından dolayı birazda ücretler ne düzeyde bunu öğrenmek istiyorum.Ankara'da Süleyman Eserdağ beyin çok iyi olduğunu okudum. Süleyman beye ameliyat olan arkadaşlarım varmı varsa bana yardımcı olurlarsa çok sevinirim.
CaUOTE="sonnefesimmm, post: 27236242, member: 421694"]Arkadaşlar ben bu sitede yeniyim bana yardımcı olursanız sevinirim.uzun zamandır aklımda vajina daraltma ve lapioplasti ameliyatı olmak var ama bi türlü cesaret edemiyorum.maddi durumumda pek iyi olmadığından dolayı birazda ücretler ne düzeyde bunu öğrenmek istiyorum.Ankara'da Süleyman Eserdağ beyin çok iyi olduğunu okudum. Süleyman beye ameliyat olan arkadaşlarım varmı varsa bana yardımcı olurlarsa çok sevinirim.
Kızlar merhaba,
ben Süleyman Esedağ da vajina daraltma ve lapioplasti ameliyatları oldum. Hoca kesinlikle ticari amaç gütmeyen ve işinin ehli bir hoca. kontrola gittiğimde aldığım sonuç beni çok mutlu etti. herkeze tavsiyederim.
Ca
Canim ben labioplasti oldum süleyman hocaya. Neyi meran ediyosun yardimci olim
Ben de Suleyman Bey e ameliyat oldum. Vajina daraltma operasyonuydu.Gayet rahat ve guzel gecti.Doktor tavsiyesi istiyorsan Suleyman Eserdag dogru adres. İnternetten arastirarak ta gecmisi ve uzmanliklari hakkinda bilgi edinebilirsin. Fiyata gelince ortalama cok birsey degismiyor zaten. Guzel sonuclar icin fedakarlik yapmak gerekiyor diye dusunuyorum ben.[/QUOTE]Canim suleyman bey nasil bi doktor ben de ona gitmeyi dusunuyorumda fiyatlari nelerdir biliyon mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?