• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ankarada vajina daraltma ve lapioplasti ameliyatı olan varmı yardım

sonnefesimmm

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2012
14
0
16
Ankara
Arkadaşlar ben bu sitede yeniyim bana yardımcı olursanız sevinirim.uzun zamandır aklımda vajina daraltma ve lapioplasti ameliyatı olmak var ama bi türlü cesaret edemiyorum.maddi durumumda pek iyi olmadığından dolayı birazda ücretler ne düzeyde bunu öğrenmek istiyorum.Ankara'da Süleyman Eserdağ beyin çok iyi olduğunu okudum. Süleyman beye ameliyat olan arkadaşlarım varmı varsa bana yardımcı olurlarsa çok sevinirim.

Ben süleyman beye farklı bir konuda gitmiştim ama çok iyi bir doktor olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Internetten adını yazıp arama yaptığınızda bir kişi de kötü bir şey yazsın yok ben hiç görmedim. Sizin yazdığınız konuyla ilgili yorum yapamam aynı operasyonu yaşamadım ama süleyman bey kesinlikle para amacı gütmeyen önce hasta psikolojisine ve sağlığa önem veren bir doktor. Geçmiş olsun.

Arkadaşlar ben bu sitede yeniyim bana yardımcı olursanız sevinirim.uzun zamandır aklımda vajina daraltma ve lapioplasti ameliyatı olmak var ama bi türlü cesaret edemiyorum.maddi durumumda pek iyi olmadığından dolayı birazda ücretler ne düzeyde bunu öğrenmek istiyorum.Ankara'da Süleyman Eserdağ beyin çok iyi olduğunu okudum. Süleyman beye ameliyat olan arkadaşlarım varmı varsa bana yardımcı olurlarsa çok sevinirim.

ben oldum canım biraz geç bir cevap oldu ama sen oldunmu bu ameliyatı acaba

Kızlar merhaba,
ben Süleyman Esedağ da vajina daraltma ve lapioplasti ameliyatları oldum. Hoca kesinlikle ticari amaç gütmeyen ve işinin ehli bir hoca. kontrola gittiğimde aldığım sonuç beni çok mutlu etti. herkeze tavsiyederim.

UOTE="sonnefesimmm, post: 27236242, member: 421694"]Arkadaşlar ben bu sitede yeniyim bana yardımcı olursanız sevinirim.uzun zamandır aklımda vajina daraltma ve lapioplasti ameliyatı olmak var ama bi türlü cesaret edemiyorum.maddi durumumda pek iyi olmadığından dolayı birazda ücretler ne düzeyde bunu öğrenmek istiyorum.Ankara'da Süleyman Eserdağ beyin çok iyi olduğunu okudum. Süleyman beye ameliyat olan arkadaşlarım varmı varsa bana yardımcı olurlarsa çok sevinirim.[/QUOTE]
Ca
Canim ben labioplasti oldum süleyman hocaya. Neyi meran ediyosun yardimci olim

UOTE="sonnefesimmm, post: 27236242, member: 421694"]Arkadaşlar ben bu sitede yeniyim bana yardımcı olursanız sevinirim.uzun zamandır aklımda vajina daraltma ve lapioplasti ameliyatı olmak var ama bi türlü cesaret edemiyorum.maddi durumumda pek iyi olmadığından dolayı birazda ücretler ne düzeyde bunu öğrenmek istiyorum.Ankara'da Süleyman Eserdağ beyin çok iyi olduğunu okudum. Süleyman beye ameliyat olan arkadaşlarım varmı varsa bana yardımcı olurlarsa çok sevinirim.
Ca

Canim ben labioplasti oldum süleyman hocaya. Neyi meran ediyosun yardimci olim[/QUOTE]

Canim suleyman bey nasil bi doktor ben de ona gitmeyi dusunuyorumda fiyatlari nelerdir biliyon mu

Kızlar merhaba,
ben Süleyman Esedağ da vajina daraltma ve lapioplasti ameliyatları oldum. Hoca kesinlikle ticari amaç gütmeyen ve işinin ehli bir hoca. kontrola gittiğimde aldığım sonuç beni çok mutlu etti. herkeze tavsiyederim.

Canim fiyat araligi ne kadar odedin acaba

Merhaba hala ameliyat olmadinmi bilmiyorum.ben izmirde perinoplasti yaptirdim..normal dogumda epizyotomi acilmadigi icin sanki bi genisleme vardi.ilk ameliyatindan sonra fazla daraltildigi icin ikinci hi operasyon daha gecirdim.simdi gerginligi cok daha iyi ama kuruluk sorunu olustu.sanki eskiden boyle degildi.baska bi doktora gittim oda ameliyat esnasinda o siviyi veren kanallar zarar gormus olabilir dedi..iyice arastir artisi eksisi ona gore karar ver.hafif bi sorun icin kalkisma derim

Ca

Canim ben labioplasti oldum süleyman hocaya. Neyi meran ediyosun yardimci olim

Canim suleyman bey nasil bi doktor ben de ona gitmeyi dusunuyorumda fiyatlari nelerdir biliyon mu[/QUOTE]
Ben de Suleyman Bey e ameliyat oldum. Vajina daraltma operasyonuydu.Gayet rahat ve guzel gecti.Doktor tavsiyesi istiyorsan Suleyman Eserdag dogru adres. İnternetten arastirarak ta gecmisi ve uzmanliklari hakkinda bilgi edinebilirsin. Fiyata gelince ortalama cok birsey degismiyor zaten. Guzel sonuclar icin fedakarlik yapmak gerekiyor diye dusunuyorum ben.

Canim suleyman bey nasil bi doktor ben de ona gitmeyi dusunuyorumda fiyatlari nelerdir biliyon mu
Ben de Suleyman Bey e ameliyat oldum. Vajina daraltma operasyonuydu.Gayet rahat ve guzel gecti.Doktor tavsiyesi istiyorsan Suleyman Eserdag dogru adres. İnternetten arastirarak ta gecmisi ve uzmanliklari hakkinda bilgi edinebilirsin. Fiyata gelince ortalama cok birsey degismiyor zaten. Guzel sonuclar icin fedakarlik yapmak gerekiyor diye dusunuyorum ben.[/QUOTE]

Merhaba haftaya Süleyman Beyden randevu aldım vajinoplasti için. Bu operasyonu geçirenler lütfen olumlu ya da olumsuz görüşlerinizi paylaşabilirmisiniz? Haftalardır forumlarda dolanıyorum hala çok net birşey öğrenmemiş hissediuprım :(

Back
X