• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da yaşayan KK üyeleri yardım lütfen

sosally

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2013
323
11
38
Ankara
Arkadaşlar geçen sene Ankara'da üni kazanmıştım normalde Antalya'da yaşıyordum bu sene ablam da Ankara'yı kazandı ve taşınmaya karar verdik benim okulum Sıhhiye'de onunki ise Beşevler'de olacak bu iki yere de yakın uygun fiyatlı 3+1 ev bulabileceğimiz hangi semtler var? En azından tek otobüsle ulaşım sağlayabileceğimiz ya da metro bulunan semtler nereleri? Yardım edersin çok sevinirim, teşekkürler :)

hayırlı olsun
metro güzergahında ev bulmanız ıkınız ıcınde uygun olur.
hem karda kışta duraklarda bekleyip helak olmazsınız.
benım önerım demetevler.öğrencılerın ve bekar memurların en cok tercıh ettığı yerlerden bırı.
onun dışında kolej ve kurtuluşta yıne öğrencılere uygun.
buralardaki evler aman aman bakımlı değildir ve fıyatlarıda ortalama 500 dur...

hayırlı olsun
metro güzergahında ev bulmanız ıkınız ıcınde uygun olur.
hem karda kışta duraklarda bekleyip helak olmazsınız.
benım önerım demetevler.öğrencılerın ve bekar memurların en cok tercıh ettığı yerlerden bırı.
onun dışında kolej ve kurtuluşta yıne öğrencılere uygun.
buralardaki evler aman aman bakımlı değildir ve fıyatlarıda ortalama 500 dur...

Çok teşekkürler :) Ailecek taşınacağız aileye uygun bir yer arıyoruz doğrusu. En fazla 600 tl kira verebiliriz.

anladım ben kardeş kardeş sandım.
Batıkent yenımahalle ve ıvedık durakları daha aıleye uygun ve daha bakımlı evler.
ama metro olayında ne kadar yakın olursa o kadar kıra fazla oluyor.
bilgine.
bıde Eryaman metrosu bılıyosun 29 ekımde açılıyor orası daha nezıhtır.daha sakındır.
orda aılen rahat eder. kıralar normaldı metro olayı çıkınca azcık artmış ama 600 e rahat bulursunuz ev.

eryamanda ailen rahat eder otobüsle ise biraz yol çekersiniz ortalama 40 dk sıhhıyeye eryaman.

size en uygun yer kurtuluş kolej cebeci civarı arkadaş doğru söylemiş çünkü beşevlerede sıhhiyeyede giderken otobüs bekleme eziyetinden kurtulursunuz metro ve ankarayı kullanırsanız hem çabuk gidersiniz hem rahat yolculuk edersiniz. kurtuluş ve kolej zaten fakülte hastane gibi yerlere çok yakın olduğu için nispeten nezih ve öğrencilerin bol olduğu yerlerdir. kiralar belki çok umduğunuz gibi olmayabilir ama yinede araştırın derim

Son düzenleme:
Arkadaşlar geçen sene Ankara'da üni kazanmıştım normalde Antalya'da yaşıyordum bu sene ablam da Ankara'yı kazandı ve taşınmaya karar verdik benim okulum Sıhhiye'de onunki ise Beşevler'de olacak bu iki yere de yakın uygun fiyatlı 3+1 ev bulabileceğimiz hangi semtler var? En azından tek otobüsle ulaşım sağlayabileceğimiz ya da metro bulunan semtler nereleri? Yardım edersin çok sevinirim, teşekkürler :)

metroyla ankaray güzergahları farklı oldugu için zaten biriniz 2 aracla gideceksınız mecbur,öğrencilerin yaygın oldugu kurtulus cebeci tarafları olabılır gibi

eryamanda ailen rahat eder otobüsle ise biraz yol çekersiniz ortalama 40 dk sıhhıyeye eryaman.

Eryaman çok uzak sabah 8'de falan dersim oluyor çok zor :/

size en uygun yer kurtuluş kolej cebeci civarı arkadaş doğru söylemiş çünkü beşevlerede sıhhiyeyede giderken otobüs bekleme eziyetinden kurtulursunuz metro ve ankarayı kullanırsanız hem çabuk gidersiniz hem rahat yolculuk edersiniz. kurtuluş ve kolej zaten fakülte hastane gibi yerlere çok yakın olduğu için nispeten nezih ve öğrencilerin bol olduğu yerlerdir. kiralar belki çok umduğunuz gibi olmayabilir ama yinede araştırın derim

Dediğin gibi oralar da kiralar biraz fazla ve bakımlı ev bulmak da zor teşekkürler yine de.

en uygun demetevler, yenimahalle, etlik

Ben de bu üç yere yoğunlaşmış durumdayım sadece etlik hakkında bilgim var.

etlik ve yenimahalleye yoğunlaş derim zaten yakınlar birbirine güzel semtler ulaşım rahat yaşaması güzel, uygun fiyatta ev bulabilirsin

etlik ve yenimahalleye yoğunlaş derim zaten yakınlar birbirine güzel semtler ulaşım rahat yaşaması güzel, uygun fiyatta ev bulabilirsin

Haklısın orada kiralar da biraz daha uygun ama yenimahallenin maşallah bir ton mahallesi var tek tek araştıracağım artık çok teşekkürler

bence cebeci kurtuluş civarınıda düşünebilirsiniz oralarda çok fazla öğrenci evi var :)

abidinpaşa olabilir 500 e ev vardır
hem öğrenci kartının 75 dk aktarması var
339 ikinizide okullarınıza götürür sen 15 dk okulda olursun ablanda 20 dk olmadı kızılay arabasıyla dikimeviankaray ile 5 dk beşevler

Canim kolay gelsin ve tebrik ederim. Ben de Antalya'dan Ankara'ya geldim, okulum Sihhiye'de (DTCF) ve kolejde oturuyorum 4 yildir. Okula 10 dakikada ulasabilirsin ve ogrencilerin cok oldugu, kizilay'in dibinde bir muhit. Tavsiye ederim, Ankaray da var her yere gitmek kolay yani kiralar da eve gore degisiyor 400'e de bulursun 700'e de.

Bence gazi mahallesi kurtuluş dikimevi en uygun yerler sakın metroya güvenip eryaman filan deme çünkü metro 29 ekinden sonra 6 ay boş çalışıcak kum torbalarıyla. Bir diğer tercih de batıkent batıkentten metroyla sıhıyeye 220-221 le beşevlere çok rahat gidilebilir hemde evler uygun orda bizim batıkentte evimiz var 2+1 500 tl ye yeni kiralandı vermeseydik sana kiralardık :) batıkentin diğer avantajıda pazar var gimsa var uygunca evin alışverişini giderebilirsiniz.

Bence gazi mahallesi kurtuluş dikimevi en uygun yerler sakın metroya güvenip eryaman filan deme çünkü metro 29 ekinden sonra 6 ay boş çalışıcak kum torbalarıyla. Bir diğer tercih de batıkent batıkentten metroyla sıhıyeye 220-221 le beşevlere çok rahat gidilebilir hemde evler uygun orda bizim batıkentte evimiz var 2+1 500 tl ye yeni kiralandı vermeseydik sana kiralardık :) batıkentin diğer avantajıda pazar var gimsa var uygunca evin alışverişini giderebilirsiniz.

:)) batıkent'i de araştırıyoruz düşünüyoruz canım batıkent turgut özal mahallesinde 1-2 ev bulduk ama o mahalle biraz uzakmış sanırım senin bilgin var mı?

Canim kolay gelsin ve tebrik ederim. Ben de Antalya'dan Ankara'ya geldim, okulum Sihhiye'de (DTCF) ve kolejde oturuyorum 4 yildir. Okula 10 dakikada ulasabilirsin ve ogrencilerin cok oldugu, kizilay'in dibinde bir muhit. Tavsiye ederim, Ankaray da var her yere gitmek kolay yani kiralar da eve gore degisiyor 400'e de bulursun 700'e de.

Çok teşekkür ederim bu arada ben de DTCF'de olacağım bu sene :)) Kolejde falan evler biraz eski ve bakımsız sanki?

abidinpaşa olabilir 500 e ev vardır
hem öğrenci kartının 75 dk aktarması var
339 ikinizide okullarınıza götürür sen 15 dk okulda olursun ablanda 20 dk olmadı kızılay arabasıyla dikimeviankaray ile 5 dk beşevler

Abidinpaşa'ya hiç bakmadım canım biraz araştırayım teşekkür ederim.

bence cebeci kurtuluş civarınıda düşünebilirsiniz oralarda çok fazla öğrenci evi var :)

Aslında ben de oraları istiyorum ama aileyle taşınılacağı için bakımlı iyi bir ev olması lazım cebeci tarafında 600 tl'ye kiraya verilen evlerin yüzüne bakılmıyor onun yerine yenimahallede falan 600e çok iyi evler çıkabilir bir de emlakçıdan hep ya sahibinden bulmak çok zor :(

bakımlı değiller genel olarak eski binalar zaten ama merkezi olması güzel akşam dışarı vs çıktığınızda rahat rahat dönebilmek de bence çok önemli

O yönden de düşündüm hem de canlı yerler canın sıkıldı mı çık bi' gez kalabalığa karış rahatla ama işin içinde anne olunca ince eleyip sık dokuyorlar :)

Eryaman uzak cnm Yenimahalle demetevler Batıkent tercih etmeni öneririm .benim ailem ankarada ben beşevlerde gazide okudum ablamda bir ablamda hacettepede hiç araç sıkıntımız olmadı .evlerde yerine göre 400-500 vs

Eryaman uzak cnm Yenimahalle demetevler Batıkent tercih etmeni öneririm .benim ailem ankarada ben beşevlerde gazide okudum ablamda bir ablamda hacettepede hiç araç sıkıntımız olmadı .evlerde yerine göre 400-500 vs

Yenimahalle aklıma yattı baya ama bir sürü mahallesi var araştıra araştıra bulacağız inşallah çok teşekkür ederim :39:

Back
X