ANKARA'da yaşayanlar bakabilir mii ?

Nayro

☕️
Pro Üye
Anneler Kulübü
8 Temmuz 2012
1.434
966
323
Merhaba arkadaşlar
Öncelikle iyi akşamlar herkese
Ankara'da yaşayanlara bi sorum olacak.
Ankaraya daha önce hiç gitmedim ve hiç bilmem işk defa tek başıma gidicem. Esenboğa havaalanından hacettepe hastanesine nasıl gidebilirim hiç bi yeri bilmediğimi tekraar hatırlatmak istiyorum.
Otobüs veya minibüs yol tarifi yapabilirseniz sevinirim.
Şimdiden teşekkürler

Havaalanından 443 nolu belediye otobüsüne binip, operada inmeniz gerektiğini söyleyin.İndiğiniz durakta birine sorun gösterir hastaneyi, biraz mesafe var yürünecek ama rahatlıkla gidebilirsiniz.

Ya da Havaş'a binip yine ulusta inip taksiyle gidebilirsiniz.

ESB Mobile

tam bilgi veremeyecegim ama sanırım şurdan bakıp halledebilirsiniz ..

yanlız direk hacettepeye gidiş yok kızılay-sıhhıyede iner sıhhıye köprüsüne cıkarsanız ordan dolmuşla hastaneye geçebilirisiz

Peki çok teşekkür ederim. Opera dediğiniz yerde indikten sonra hacettepeye olan mesafe yürüyerek ne kadardır ?

Çok sağol umarım kaybolmam :))
Hasta ziyareti yapıcam kaybolmazsam iyidir :)) bide bişey sorucam istanbulkart öğrenci kartı ordada geçer mi ?

Çok sağol umarım kaybolmam :))
Hasta ziyareti yapıcam kaybolmazsam iyidir :)) bide bişey sorucam istanbulkart öğrenci kartı ordada geçer mi ?

sanırım hayır. burda ego bileti almanız gerekebilir yada mavi özel halk otobüslerini kullanabilirsnz

443-442 nolu hattı kullanarak ulus yada kızılay-meşrutiyette inerek hastaneye geçebilirsiniz..

zaman zaman yürüyerek bile gidiyorum oraya sürekli hatta ama şimdi nasıl gidilecegini anlatmayı bilemedim iyimi :)

Son düzenleme:
sanırım hayır. burda ego bileti almanız gerekebilir yada mavi özel halk otobüslerini kullanabilirsnz

443 nolu hat sıhhıyeden geçiyo galiba. bunu bi araştrıcam sizn için :)

Çok teşekkür ederim sıhhıyeden geçerse ne oluyor peki yani hacettepeye yakın mı

Çok teşekkür ederim sıhhıyeden geçerse ne oluyor peki yani hacettepeye yakın mı

şöyle anlatayım. kızılay-sıhhıye köprüsünde indiginizde sağtaraftaki merdiveni kullanarak yukardaki dolmuşlara binerseniz hemen hacettepeye ulaşırsınız. hatta taksi bile 5tl tutmaz yakın. ki ben genelde yürüyerek gidiyorum hacettepe duragından kalkıyo bnm otobüsüm cünkü sürekli kullanıyorum o yolu.

siz otobüse bindiginizde aktarma yapıcaksınız muhtemelen ama zor olmayacak yani hastaneyi bulmanız. sıhhıyeye varın yeter

Operadan cok fazla yürümesi gerekmez mi bence opera hacettepeye cok uzak. Sıhhye koprusunde inip yuruyerek 10 15 dk da gidebilir zaten shhye koprusunden oraya dolmus da yok bildiğim kadarıyla

yürümek istemiyorsanız hava alanından kızılaya giden arabaya binin kızılaydan ankaraya binip kurtuluşta inin hastane için maksimum 1 dk yürürsünüz bu sayede

Operadan cok fazla yürümesi gerekmez mi bence opera hacettepeye cok uzak. Sıhhye koprusunde inip yuruyerek 10 15 dk da gidebilir zaten shhye koprusunden oraya dolmus da yok bildiğim kadarıyla

var canım köprünün üstünden abidinpaşa yada akdere dolmşları o yöne gidiyo ama binmesine bile gerek yok 5dakikalik yürüme mesafesinde kalıyo zaten hacettepe köprüden

yürümek istemiyorsanız hava alanından kızılaya giden arabaya binin kızılaydan ankaraya binip kurtuluşta inin hastane için maksimum 1 dk yürürsünüz bu sayede

yolu uzatmak degilmi bu. sıhhıye köprüsünün girişinde ztn hastane. kızılaydan sıhhıyeye geçip köprünün üstündende yürüyerek rahatça ulaşabilir.

yolu uzatmak degilmi bu. sıhhıye köprüsünün girişinde ztn hastane. kızılaydan sıhhıyeye geçip köprünün üstündende yürüyerek rahatça ulaşabilir.
Ihım ıhım şimdi havaalanının ordan 442 ve ya 443 binicem sıhhıyede inicem ırdan taksiyle 5 lira mı yazıyo eğer öyleyse öyle yaparım. Doğru muyum ?

Benim bildigim kizilaydan sonra ulusta duruyo belediyenin servisi ama:44:
Sıhhiyede duruyor muydu:26:
442 numarali servis belso diye geçer canim adi degişti
Sıhhiyeden çok yakin hastane zaten

Benim bildigim kizilaydan sonra ulusta duruyo belediyenin servisi ama:44:
Sıhhiyede duruyor muydu:26:
442 numarali servis belso diye geçer canim adi degişti
Sıhhiyeden çok yakin hastane zaten

Şincikkk 442 ye biniyim mi binmiyim mi?

yolu uzatmak ama ankarayı bilmediği için daha rahat eder diye düşündüm :44::44:

havas veya belediye otobusleri ile burada yazılan tum istikametlerden gecersiniz, ulus-opera-sıhhıye-kızılay

1- sıhhıyede inin,
ya oradan taksiye binin (5tl ancak yazar)
ya da yurumek istiyorsanız celal bayar uzerinden 10dk mesafe kadar, caddeyi kesen baska buyuk bir cadde var ordan sola donun hastane.
ya da adliyenin karsısından dumduz yukarı cıkabilirsiniz, direk hastaneye gider.

2-operada inin,
taksiye binin (yine 5tl)
veya operanın karsısındaki merdivenlerden talatpasa bulvarına cıkın ve 10dk yurudukten sonra saga donun (ankara tıpın karsısındaki aradan)

bu dediklerimi int.te haritadan da takip edebilirsiniz.
zaten celal bayar ile talatpasa birbirine paralel gibi olan iki buyuk cadde.

yaaaaa daaaa
kızılayda inin, (semt ismi)
7lira taksiyle direkt hastaneye gidin.
operete giderken kızılay sokaktan (sokak/cadde ismi) geciyorum hep, aynı para

Çok teşekkür ederim ekran resmini çekip telefonuma kaydettim bu bilgiler ışığında kaybolmam artık kaybolursamda kesin tarihe geçerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…