• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ANKARA'da yaşayanlar bakabilir mii ?

Çok teşekkür ederim ekran resmini çekip telefonuma kaydettim bu bilgiler ışığında kaybolmam artık kaybolursamda kesin tarihe geçerim :D

rica ederim,
kendimi dolmus soforu gibi hissettim :9::51:
merak etmeyin ankara sistemli duzenli bir sehir, sorun yasamazsınız.

bir onceki mesajda yazmayı unutmusum, gecmis olsun...

Bana en rahatı havaalanından Havaş'a binip (İç hatlardan çıkınca kocaman Havaş otobüslerini görürsünüz zaten) Ulus'ta inmek (Havaş'ın ilk yolcu indirdiği yer Ulus), oradan da bir taksiye binip hastaneye geçmek gibi geliyor. Fazla uzak değil zaten. Sıhhıyenin oralar zaten karman çorman, yabancı birisi için sıkıntı olabilir.

Merhaba arkadaşlar
Öncelikle iyi akşamlar herkese
Ankara'da yaşayanlara bi sorum olacak.
Ankaraya daha önce hiç gitmedim ve hiç bilmem işk defa tek başıma gidicem. Esenboğa havaalanından hacettepe hastanesine nasıl gidebilirim hiç bi yeri bilmediğimi tekraar hatırlatmak istiyorum.
Otobüs veya minibüs yol tarifi yapabilirseniz sevinirim.
Şimdiden teşekkürler

442 numaralı otobüse binip sıhıye de inebilirmişsin ordan sor yol gösteririler pedere sordum googleye sorsun dedi

442 numaralı otobüse binip sıhıye de inebilirmişsin ordan sor yol gösteririler pedere sordum googleye sorsun dedi
Sağıl canım bide şey dedilet havaşa binip kızılayda in sora sora bulursun dediler ne kadar soğru bilemedim salı günü geliyorum ankaraya artık napıcam belli değill

Sağıl canım bide şey dedilet havaşa binip kızılayda in sora sora bulursun dediler ne kadar soğru bilemedim salı günü geliyorum ankaraya artık napıcam belli değill

okadarını bilemem sen en iyisi havaalanındaki görevlilere sor bilgi verirler

Kızlar malum ankaraya hastaneye gidicem erkek arkadaşım ameliyat olucak pazartesi ben salı gidicem giderken ne almalıyım neredeyse ilk defa hasta ziyareti yapıcam ne almalıyım giderken

Back
X