Ankara'da yeni gebe anne Adayları tanışalım mı :)

Canım doktorum derken yani tesadüf eseri ben o hastaneyi sectim .
Valla ben doktor pesine hastane seçiyorum. Cok gezdim ben iyi bir doktor bulabilmek icin. Ilk bebegin kalbi durdugunda buldum doktorumu. Simdi o hangi hastaneye giderse ben de oraya gidiyorum :).
Medikal park diyince belli bir doktorun var diye dusundum.

Ne guzel ikinciye cesaret edebilmissiniz :)

Ben Pınar centelmeni beğeniyorum ... sezaryen olmustum sıfır sıkıntılı bir Doğum oldu ...

Canım Pınar centelmene yaptırmıştım dogumu. Sezaryen oldum sıfır sıkıntı . Ben oglumda 32 de gitmiştim . Ama şimdi 2 hafta sonra Ankara’ya gececegim 11-12 haftalıkken gidecegim anlamına geliyor. Ben cok memnunum İnan bi cok arkadaş sezaryen oldu ve benim doktorum cok iyiydi...

Anladım cnm ben de bu doğumda erkek doktor tercih etmek istedim. Biraz araştırıyorum şuan için bakalım artık kısmet benimde ikinci sezeryan olacak ilki sezeryandı

Yok canım şimdi platin tower da doğumda memeriol de yaptırıyor nasıl bir doktor dogumun kolay gecmismiydi
Anladım cnm ya da benim aklımda yanlış kalmış da olabilir, önceden Lina daydı ama :) vallahi cnm bende o Hoca'yı Tesadüfen bulmuştum, normal doğum yanlısı bir hoca diye. Normal doğum istiyordum. Ama kısmet tabi olmadı sezeryana geçildi hemen. Yani nebilim cnm iyi hoca da :/ ben ikinciyi ona yaptırmıcam, seni de etkilmiyim arkadaşım devam et eğer tavsiye eden olduydusa

Ben Pınar centelmeni beğeniyorum ... sezaryen olmustum sıfır sıkıntılı bir Doğum oldu ...
Ben de mustafa celtemene gitmistim ama dedigim gibi bebegin kalbi durdu bissuru sey oldu o arada baska bi doktoru tavsiye ettiler falan uzun hikaye :). Ben de sonunda sifir sorunla kendi irademle sezeryan oldum. Hic sikinti yasamadim. Bebegi yatagindan bile alamazsin diyenlere inat ilk günden itibaren ayaktaydim :). Oyle cok kanamam falan da olmadi.

Anladım cnm ben de bu doğumda erkek doktor tercih etmek istedim. Biraz araştırıyorum şuan için bakalım artık kısmet benimde ikinci sezeryan olacak ilki sezeryandı
Valla ben doktorumdan asiri memnundum. Hala kontrole ona gidiyorum. Burdan yazinca reklam falan diyorlar. Ama cerrahi yonu cok iyi. Ben ilk bebegin kalbi durdugunda kurtaj icin isim arastirirken buldum. Hala da ona gidiyorum.

merhaba bende 5 haftalık hamileyim :) kese oluşmuş ama şuan bişi yk haftaya gel dediler. sanırım 5 haftadan sonra gözüküyor değil mi kalp atışı vs :)

merhaba bende 5 haftalık hamileyim :) kese oluşmuş ama şuan bişi yk haftaya gel dediler. sanırım 5 haftadan sonra gözüküyor değil mi kalp atışı vs :)
Cnm bana iki hafta sonra randevu verdi hoca. Kişiden kişiye Değişiyor ama genelde 6/7 hafta iken duyulur diyorlar. Gözün aydın

Merhaba kızlar, ben de Ankaradayım. Haftaya salı 9. hafta kontrolüm var o zaman DR a kesin karar vermiş olucam. Ama hastane olarak Koru da karar verdim.

Tüm olayların geçtiği hastane koru ... akrabamızda hiç memnun değildi
Ben de birkaç bir şey okudum ama memnun olanları da okudum, şu an giden hamile arkadaşlar da var tüp bebek sayfasında, ne bileyim bana iyi gibi geldi... Dr olarak Aydan Biri yi düşünüyorum ama muayene olduktan sonra kesin kararımı vericem.

Kan testlerimi Anakara Üni. Tıp Fakültesinde yaptırdım hep bugüne kadar. Bir seferinde karaciğer, bir seferinde tiroid değerlerimi yanlışlıkla yüksek çıkardılar. Yaşamda tekrar kan verdim de ilaç kullanmaktan öyle vazgeçtik. Sen nereye gidiyorsun canım?

yeni hamis degilim ama hali hazirda hamisim eryaman goksudayim

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Ben Çankayadayım ve hala herşeyden endişe eder durumdayım. Zor olduğu için işte ve ilk hamileliğim.

Evet az kalmış, yeni gördüm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Ben Çankayadayım ve hala herşeyden endişe eder durumdayım. Zor olduğu için işte ve ilk hamileliğim.
Hamilelik boyunca bu endiseleriniz olacaktir bunlar gayet normal annelik karina dusmeyle baslayip olene kadar cocuklari icin endiselenmek degil midir zaten. Bu arada ilk dogumumu medicana da yaptim bunu da orda yapacagim dr um müjde koyuncu medicana dr u degil ama harika bi insan bir abla bir psikiyatr benim icin resmen aile olduk artik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…