Ankara'da yeni gebe anne Adayları tanışalım mı :)

Merhaba sevgili anne adayları bende ankarada yaşamaktayım 22. haftadayım tanışmak isterim hepinizle allah herkese hayırlı doğumlar versin... hatta buluşma da ayarlayabiliriz, ne dersiniz?

Merhaba sevgili anne adayları bende ankarada yaşamaktayım 22. haftadayım tanışmak isterim hepinizle allah herkese hayırlı doğumlar versin... hatta buluşma da ayarlayabiliriz, ne dersiniz?

Merhaba, Hoş geldin. Valla bence bi buluşma olsa ne güzel olur. Ben hem yeni gebe, hem yeni Ankaralıyım, benim için yeni arkadaşlar olurdu :)

Sultan pınar dundar olmasın da doktorunuz yoksa ortadogu güzeldir

Merhaba, Hoş geldin. Valla bence bi buluşma olsa ne güzel olur. Ben hem yeni gebe, hem yeni Ankaralıyım, benim için yeni arkadaşlar olurdu :)

Memnun oldum canım bende İzmir den gelin geldim Ankara ya 6 yıldır buradayım ve hala yalnızlık çekiyorum gerçekten eğer diğer arkadaşlarda katılırsa süper grup olur...

Siz neredesiniz, ben Yenimahalle Demetevler'de oturuyorum...

Ankara'da olup tanışmak isteyenler parmak kaldırsın lütfen. :)

Ben Ege mahallesindeyim, 9 aydır buradayım ben de evlenip istanbuldan geldim :)

Sultan pınar dundar olmasın da doktorunuz yoksa ortadogu güzeldir
Hayır canım o değil ,ona asla gitmeyi düşünmedim.Kadın doğumcu hemcinslerimden korkmama sebep olan kişidir kendisi henüz hamilelik yokken gitmiştim de gitmez olaydım.Hasan hoca ya gidiyorum

Hayır canım o değil ,ona asla gitmeyi düşünmedim.Kadın doğumcu hemcinslerimden korkmama sebep olan kişidir kendisi henüz hamilelik yokken gitmiştim de gitmez olaydım.Hasan hoca ya gidiyorum

Ooooo hasan hoca şahane bir seçim.

Birincilik ile mezun olmuştur bilgi tecrübe sahane.az konusur sessiz sakin ama varsın öyle olsun

Hayırlı dogumlar dilerim :)

Kızlar ben birşey soracağım acaba sizlerde baş dönmesi yaşıyor musunuz. Birden kalkınca başım dönüyor gözüm kararıyor. Zaten devamlı bulantılar normalde. İlk gebeliğimde böyle olmamştım.

Liv hospital korhan kahraman. Guvene, bayindira, acıbadem e, medikal parka hepsine gittim.

ben de yeni hamileyim. Hamilelik düşündüğüm için Korhan beye gitmiştim. şimdi de ona devam edeceğim galiba. ama hastane genel olarak çok yoğun. siz doktorun telefonunu aldınız değil mi? direkt doktoru mu arıyorsunuz?

Ben dogum yapali cok oldu. Kizim 14 aylik nerdeyse ama cep telinden her zaman ulasabildim ben ona. Kriz anlarinda randevusuz bile baktigi oldu korudayken. Hatta dogum sonrasi kontrole gittim o zaman bile cepten döndü bana. O konuda magdur edecegini hic sanmiyorum.
Daha cok övgüler yazardim da reklam olmasin :)

başka bir foruma da 8 eylül'de korhan kahraman'a gideceğim yazmıştım. 3 ay oldu yeni kendime gelebildim. o yüzden şimdi yazıyorum. keşke gitmeseymişim korhan kahraman'a çok zor günler geçirdim. yaşadıklarımı yazayım. bir daha gideceklere fikir verir. gerçi doktor hastaneden ayrılmış benden sonra hemen. zaten ona güvenip bana o kadar kötü davranabildi muhtemelen.

benim kan değerlerim beklendiği gibi yükselmedi. muhtemelen dış gebelikti. bir ay kadar sürekli gidip kan verdim. kanamam da vardı. değerler kendisi düştü bir yere kadar. dış gebelikte değerler binlerde oluyor, hatta on binlere kadar çıktığı oluyor. zaten iç kanama geçirilip öldürebiliyor. ama benim en son yüzlere düşmüştü beta hcg. ultrasonla hiç bir zaman kese görünmedi bile. son kontrolde korhan bey artık karar vermemiz gerektiğini söyledi. 3 seçenek sundu. birincisi beklemek ki tavsiye etmiyorum dedi. hayati tehlike var dış gebelikte dedi. ya da hastaneye yatırılıp methotrexate ile düşürülecekti. ya da tüpüm alınacaktı. ki zaten zarar görüyor tüp dış gebelikte dedi ve tüpümü alma yanlısıydı.

öyle olunca o gün bir kaç saat düşünmek istedik. arayıp kararımızı söylecektik. çukurambar'da ilk doğumumu da yaptıran doktorumun muayenesine gittik. o da baktı ve daha farklı şeyler söyledi. değerler bu kadar düşükken tehlikeli bir durum görmedi ve tüpü almayı hiç düşünmedi. öyle olunca korhan kahraman'ı arayıp bunu söyledim ve o andan sonra çok kızdı. çok kibar bir tonda konuştu ama artık bana bakmayacağını ve hasta seçme hakkı olduğunu söyledi. söylediği şey de "başka bir doktora gitsem de onun görüşünü ona söylememem gerekiyormuş". ki ben diğer doktora ondan daha fazla güvenmiyordum. olabilir ama benim görüşüm bu dese hiç bir şey demez ve doktor ne derse onu yapardım. sonuçta uzman olan onlar ve asıl gittiğim doktorum da korhan kahraman. kaldı ki sigortam liv hastanesinde geçiyor. başka bir yerde tedavi olmayı düşünmedim o yüzden. ama korhan bey "hasta tedaviyi reddediyor olarak kayıt düşeceğim" dedi. "hasta tercih etme hakkımız var bizim de" dedi. "sorumluluk almıyorum bu andan sonra" dedi. bu arada bunları söylerken tabi ki ben çok kötü oldum ve hemen hastaneye gelip methotrexate ile olan tedaviyi olacağımı söyledim. hatta isterse tüpümü de aldıracaktım o aşamadan sonra. yani tedaviyi reddetme gibi bir durum asla yok. ama aynı şeyleri söyledi ve başka doktorlardan tek eksiğinin muayenehane açıp para almamak olduğunu ve onun da yakında olacağını söyledi. bu arada ben ağlıyorum tabi ki. bana bir alternatif de bırakmadı. durumumum tehlikeli ve acil olduğunu söylemesine rağmen hastasını bıraktı o anda yani. bu arada dış gebelikte kan tahlilini hep aynı hastaneye vermeniz gerekir ki sonuçlar daha net olsun. o yüzden o kadar kötü oldum. o hastaneye gitmek zorundaydım ben.

normalde randevu hemen alınamıyor başak hanıma, ama o anda aradım ve başak hanımdan randevu buldum ertesi güne. randevu zamanına kadar da gerçekten her an öleceğim korkusuyla yaşadım. başak hanım ama çok pozitifti. hayatımın tehlikede olmadığını söyledi . hatta hemen methotrexate tedavisine de başlamadı. biraz takip edelim, zaten düşük değerler, belki kendi düşer dedi. düşmeyince bir hafta sonra methotrexate alıp tedavi oldum. hatta ondan bir kaç hafta sonra barthilon kistim çıktı. barthilon kanalımı da aldı. o zor bir ameliyat ama memnun kaldım başak hanımdan. herkese tavsiye ederim. başak hanımın randevuları çok dolu ve normal doğum yanlısı. aslında o yüzden onu düşünmüyordum pek. ama korhan bey'le böyle kötü anlar yaşayınca, bir daha hamile kalırsam başka bir doktora gitmeye cesaret edemem artık sanırım.

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar bende 21+5 günlük hamileyim. Rahim ağzı yetmezliği nedeniyle ilk gebeliğimi kaybettim. Şimdi ikinciye hamileyim ve 13. Haftada serklaj yapıldı. Günlerim evde geçiyor. İnşallah bebeklerimizi sağ sağlim kucağımıza alırız.

Cok gecmis olsun öncelike. Yazdiklarinizi dehsetle okudum. Gercekten her sey tecrübe meselesi. Cok şaşırdım bu davranis şekline.

Merhaba kızlar forumu görünce yazmak istedim bende Ankara Yenimahalle deyim geçen ay 3 haftalık kimyasal düşük yaptım üstüne kalırsın dediler gecen hafta doktoruma gittim bir iki güne catlicak güzel yumrtan var değerlendir dedi beklemedeyim 1 hafta sonra sonuç ne olcak bekliyorum sizlerede rabbim sağ saglim kucağınıza almayı nasip etsin istiyenlere tez zamanda nasp etsin inşallah

Merhaba kızlar bende hem yeni gelin hem yeni anne adayiyim.Ankara da pek kimsem yok o yuzden tanismak kaynasmak isterim.Altindagdayim

Cok gecmis olsun öncelike. Yazdiklarinizi dehsetle okudum. Gercekten her sey tecrübe meselesi. Cok şaşırdım bu davranis şekline.

Tesekkurler. Bir de internetteki yorumlarina bakip gitmistim korhan kahraman'a..hepsi de olumluydu..yalniz bu olayi yasadiktan sonra o baktigim doktor tavsiye sitelerine yorum yazmaya calistim..yorumum olumsuz oldugu icin onaylanmadi. Ki cok basit ve bir kac cumle ile doktorun tedaviyi biraktigini yazmistim. Kotu soz vs. yoktu. O doktor yorum sitelerine guvenmemek gerekiyor.

Ben de daha once olumlu yorum yapmayi denedim, olmamisti. Belki olumsuz oldugundan degildir. Ama ben ikinciyi dogursam yine ona giderim :).
Benim de ilk hamileligimde bebegin kalbi durmustu guven hastanesinin cok sevilen bir doktoruna gitmistim. O da bende olumsuz kayitlidir mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…