- 16 Temmuz 2018
- 38
- 59
- 8
- 35
canım inşallah sende bebek sahibi olursun tez zamanda. ben neler çektim 1 yıldır hherşeye baktılar en son perde var ameliyat olcaksn dediler ameliyatı beklerken hamile kaldığımı öğrendm şok geçirdim. zübeyde hanıma 2 haftalık hamileyken gitmişim doktor kanda ve alttan muayene ettiği halde görememş bana doğum kontrol hapı vermş bende onu kullandım şimdide 5 haftalık hamileym. hap kullandım die çocuğu aldır dediler ama aldırmadım.. Rabbim onu korur inşallahMerhabalar ben de ankaradayım anne olmaya çalışıyorum bana da dua edim lütfen de sizlere yetişeyim
Gözün aydın canım hayırlı olsun bebişin. Sağlıkcakla gelsinMerhaba kızlar, ben de Ankaradayım. Haftaya salı 9. hafta kontrolüm var o zaman DR a kesin karar vermiş olucam. Ama hastane olarak Koru da karar verdim.
Ne kadar güzel bir mutluluk canım ya maşallah. Benim geçen hafta keseyi görmeye gittiğimizde hoca tek kese gördü, ama sanki şurda da bir hareketlilik var gibi emin değilim dedi. Iki hafta sonra sıkışık gel hem kalp atışını duyalım hem de ikiz mi değil mi görülür tam olarak dedi.ben ilk öğrendiğimde Hcg değerim 17 idi, iki gün sonra 64 çıktı, 5 gün sonra 1738 çıktı . Hoca ihtimal verdi ama tabi tekil gebeliklerde de çok Artış olduğu oluyormuş. Senin nasıl oldu cnm, tedavi ile mi doğal mı. Hcg değerin nasıldı, ilk keseye gittiğinde iki kese görüldü mü hemen?Merhaba kızlar ben de 7+1 günlük ikiz hamileyim.kalp sesini duymak için gittiğimizde tek olan kesenin ikisinin de dolu olduğunu gördük çok şükür.inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız
Hayırlı olsun cnm, sağlıcakla al kucağına. Ortadoğu'yu biliyorum temiz güzel bir hastane. Bende yenimHalledeyim. Ama kararsızım hala net değil doktor hastane durumlarım. Şuan linaya gidiyorumMerhabalar,ben de taze hamiş değilim 28.haftadayım ama ankaradayım Yenimahalle de aranıza katılayım dedimhamilelik oluşmadan önce tepe tip merkezine başlamıştım 21. Haftada orayı Bıraktım Ortadoğu'ya geçtim.Çok kararsız kaldım hastane konusunda ama sırf yakın ve yenidoğan yoğun Bakım var dşye oraya başladım.inşallsh hayırlı olur bizim için.
Hepimiz Sağlıcakla alalım inşallah kucağımıza Rabbim bekleyenlere de versin
Desteğin için teşekkür ederim. Ben ara vermeden 1 sene bebek denemedim. Hep araya bir şeyler girdi . Artık pes etmeden denemeye başladım. Ama stresli bir yapım var ve yumurta kalitesini etkiler dedi doktorum. Kısmet gerçekten ...canım inşallah sende bebek sahibi olursun tez zamanda. ben neler çektim 1 yıldır hherşeye baktılar en son perde var ameliyat olcaksn dediler ameliyatı beklerken hamile kaldığımı öğrendm şok geçirdim. zübeyde hanıma 2 haftalık hamileyken gitmişim doktor kanda ve alttan muayene ettiği halde görememş bana doğum kontrol hapı vermş bende onu kullandım şimdide 5 haftalık hamileym. hap kullandım die çocuğu aldır dediler ama aldırmadım.. Rabbim onu korur inşallahyani ben neler yaşadım ama oldu inşallah sağlıklı dünyaya gelir. ümidini kaybetme canım Rabbim ol der ve olur ..
Dualarımızdasın cnm, inşallah tez zamanda gelir minik mucizen. Stres gerçekten çok etkiliyor ben 5 ay çok stres yaptım. Yumurta takipleri ovulasyon testleri gebemiyim diye eczaneleri zengin ettim resmen. 1 ayda kaç test aldım hep.en son dedim Kafamı boşaltıcam spora gidicem dedim. Böyle olmaz dedim. Bayram tatiline gittik akışına bıraktım hiç takip falan yok tabi. Bi baktım gebeyim beklemiyordum o ay.yani sen de böyle yap canım. Duayı unutma tabi. Verecek olan Rabbim. Birde tavsiyem eşine keçi boynuzu kürü, kendine de incir kürünü bir dene.Desteğin için teşekkür ederim. Ben ara vermeden 1 sene bebek denemedim. Hep araya bir şeyler girdi . Artık pes etmeden denemeye başladım. Ama stresli bir yapım var ve yumurta kalitesini etkiler dedi doktorum. Kısmet gerçekten ...
Sağlıkla kucağına al inş bebeğini.bizim gibi isteyenlere de dua et lütfen
Doğal canım ve ailemizde Yok hiç sürpriz oldu bize de ilkinde tek kese gördük 2 hafta sonra ikiz olduğunu öğrendik bir tane de kızım var 5 yaşında.beta ilk 477 idi 2 gün sonra 800 filan dı 3 gün sonra 4000 çıktı inş herşey yolunda gider alırız sağsağlimNe kadar güzel bir mutluluk canım ya maşallah. Benim geçen hafta keseyi görmeye gittiğimizde hoca tek kese gördü, ama sanki şurda da bir hareketlilik var gibi emin değilim dedi. Iki hafta sonra sıkışık gel hem kalp atışını duyalım hem de ikiz mi değil mi görülür tam olarak dedi.ben ilk öğrendiğimde Hcg değerim 17 idi, iki gün sonra 64 çıktı, 5 gün sonra 1738 çıktı . Hoca ihtimal verdi ama tabi tekil gebeliklerde de çok Artış olduğu oluyormuş. Senin nasıl oldu cnm, tedavi ile mi doğal mı. Hcg değerin nasıldı, ilk keseye gittiğinde iki kese görüldü mü hemen?
Gözün aydın canım hayırlı olsun bebişin. Sağlıkcakla gelsin
Maşallah canım ya.. Ben de heyecanlandım şimdi sen öyle yazınca :) benim de Artış fazla, hoca olabilir de bir hareketlilik var gibi dedi. Bizde de ikiz yok :) benim de 5 yaşında oğlum var. Haftaya cumayı iple çekiyorum. Ikiz gebelik de isterim neden olmasın sağlıklı olsunlar da yavrularımız. Hayırlı evlat olsunlar da..Doğal canım ve ailemizde Yok hiç sürpriz oldu bize de ilkinde tek kese gördük 2 hafta sonra ikiz olduğunu öğrendik bir tane de kızım var 5 yaşında.beta ilk 477 idi 2 gün sonra 800 filan dı 3 gün sonra 4000 çıktı inş herşey yolunda gider alırız sağsağlim
Amin Canım Sağol hepimiz inşallah.Linaya hiç gitmedim ben,bir kez Aradım medicana ile anlaşmalı olduklarını söylediler orası da ters kalıyo Hakkımızda Hayırlısı olsun.Kaç haftalıksın canım nasıl geçiyor ?Hayırlı olsun cnm, sağlıcakla al kucağına. Ortadoğu'yu biliyorum temiz güzel bir hastane. Bende yenimHalledeyim. Ama kararsızım hala net değil doktor hastane durumlarım. Şuan linaya gidiyorum
Amin canım hayırlısı hepimiz için. Benim 6. Hafta şuan bakalım kısmetse haftaya kalp atışı için gidicem. İkinci olacak ama sanki ilk gibi heyecan oluyorAmin Canım Sağol hepimiz inşallah.Linaya hiç gitmedim ben,bir kez Aradım medicana ile anlaşmalı olduklarını söylediler orası da ters kalıyo Hakkımızda Hayırlısı olsun.Kaç haftalıksın canım nasıl geçiyor ?
Medical parka gidecegim cnmmm suan başka ildeyimBen de birkaç bir şey okudum ama memnun olanları da okudum, şu an giden hamile arkadaşlar da var tüp bebek sayfasında, ne bileyim bana iyi gibi geldi... Dr olarak Aydan Biri yi düşünüyorum ama muayene olduktan sonra kesin kararımı vericem.
Kan testlerimi Anakara Üni. Tıp Fakültesinde yaptırdım hep bugüne kadar. Bir seferinde karaciğer, bir seferinde tiroid değerlerimi yanlışlıkla yüksek çıkardılar. Yaşamda tekrar kan verdim de ilaç kullanmaktan öyle vazgeçtik. Sen nereye gidiyorsun canım?
Dr a gittin mi canım son gelişme nasılMaşallah canım ya.. Ben de heyecanlandım şimdi sen öyle yazınca :) benim de Artış fazla, hoca olabilir de bir hareketlilik var gibi dedi. Bizde de ikiz yok :) benim de 5 yaşında oğlum var. Haftaya cumayı iple çekiyorum. Ikiz gebelik de isterim neden olmasın sağlıklı olsunlar da yavrularımız. Hayırlı evlat olsunlar da..
Cnm malesef bugün düşük yaptım. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.Dr a gittin mi canım son gelişme nasıl
Rabbim yerini doldursun canımCnm malesef bugün düşük yaptım. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.
Çok üzüldüm hayırlısı olsun Rabbim sağlıklı sihhatli bir şekilde yeni bir evlat versin inşCnm malesef bugün düşük yaptım. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?