Ankara'da yeni gebe anne Adayları tanışalım mı :)

Teşekkür ederim canım bilgin için

Bende bankacıyım özel sigortam var ama özeller sigortayı bile iliğine kemiğine kadar sömürüyo. Bu sömürüye alet olmak istemiyorum, bilkent şehir hastanesine bakıcam bi, doğum zamanı özel düşünücem

Liv Hospital hastanesine gidiyorum benimde doğum sigortam var ama 10 hakkım vardı 4 ünü bitirdim bile özel hastaneler evet para tuzağı devlet hastanesine 1 kere gittim oda hamilelik şüphesiyle sonra gitmedim.

Selam kızlar,

Bende 12+2 gebeyim.
Ankara Altındağ'dayım.Kontrollere Cebeci Tıpta başladım.

Selam kızlar bende varım :) 5+6 günlük gebeyim
Akropol hastanesi Özge hanıma gidiyorum

Merhaba canım cebeci tıp da hangi doktora gidiyorsun
Özel bölümüne yeni takip almadıkları ve ne zaman alacakları belli olmadığı içon haftayı kaçırmamak adına poliklinikte başladım.Fulya hanıma muayene olmuşum yarın randevum var ama yine o mu olur başkası mı gidince anlayacağım.

Ben de Cebeci tip' a gidiyorum. Takiplerimi de ozelde yaptiriyorum. Cebeci' de her kontrolde baska bir doktor giriyor ve drlar genelde cok genc. Benim riskli durumum oldugu halde riskli gebelige sevk etmediler. Sira bekleyip sonra da bes dklik muayene icin butun enerjimi harciyorum. Dogum icin guzel bir hastaneymis gidenler memnun ama kontroller icin cok emin degilim. Mutlaka 2. Bir hastane/doktorunuz olsun.

Her kontrolde başkasını oluyor o zaman sıkıntı yaa anlamadm vala peki buraya kontrol yaptırmayıp direk doğuma gidebiliyormuyuz

Her kontrolde başkasını oluyor o zaman sıkıntı yaa anlamadm vala peki buraya kontrol yaptırmayıp direk doğuma gidebiliyormuyuz

19.haftayı geçen gebeleri almıyorlar doğuma diye biliyorum.

Bende aynı şekilde düşünüyorum canım.Ama hala alternatif bir hastane bulamadım.
Bu hafta Seçkin Bey'e muayene oldum 2 li tarama da çok memnun kaldim.

Herkese merhaba, Ankarada detayli ultrasonu devlet hastanesinde yaptiran var mi? Sincan devlet hastanesinde yapiliyor mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…