Teşekkürler kizlarCanım ben şuan gazideyim, temiz güzel bir hastane. Arkadaşın biri Gülhaneye gidiyormuş orda doğum yapıcakmış, çok memnunum dedi; bi aklında bulunsun
Teşekkür ederim canım bilgin içinSincan devlet hastanesi cok asiri kalabalik. Kadin doguma mhrs den randevu bulunamiyor hepsi dolu. Randevusuz muayene icin en gec sabahin 6sinda sira almak gerekiyor. Etimesgut Şehit Sait Erturk Devlet Hastanesi (eski hava hastanesi) o kadar kalabalik degil , doktor da iyi ama orda dogum yapilmiyor hastane tasinacakmis. O ozum00
Teşekkür ederim canım bilgin için
Ben suan sanatoryuma gidiorm cafer beye ama dogum icin gatayi düşünüyorum kuzum
Hangi doktora gidiyorsun ?Liv Hospital hastanesine gidiyorum benimde doğum sigortam var ama 10 hakkım vardı 4 ünü bitirdim bile özel hastaneler evet para tuzağı devlet hastanesine 1 kere gittim oda hamilelik şüphesiyle sonra gitmedim.
Merhaba canım cebeci tıp da hangi doktora gidiyorsunSelam kızlar,
Bende 12+2 gebeyim.
Ankara Altındağ'dayım.Kontrollere Cebeci Tıpta başladım.
Özel bölümüne yeni takip almadıkları ve ne zaman alacakları belli olmadığı içon haftayı kaçırmamak adına poliklinikte başladım.Fulya hanıma muayene olmuşum yarın randevum var ama yine o mu olur başkası mı gidince anlayacağım.Merhaba canım cebeci tıp da hangi doktora gidiyorsun
Özel bölümüne yeni takip almadıkları ve ne zaman alacakları belli olmadığı içon haftayı kaçırmamak adına poliklinikte başladım.Fulya hanıma muayene olmuşum yarın randevum var ama yine o mu olur başkası mı gidince anlayacağım.
Coşkun hocaya gidiyorumHangi doktora gidiyorsun ?
Her kontrolde başkasını oluyor o zaman sıkıntı yaa anlamadm vala peki buraya kontrol yaptırmayıp direk doğuma gidebiliyormuyuzÖzel bölümüne yeni takip almadıkları ve ne zaman alacakları belli olmadığı içon haftayı kaçırmamak adına poliklinikte başladım.Fulya hanıma muayene olmuşum yarın randevum var ama yine o mu olur başkası mı gidince anlayacağım.
Her kontrolde başkasını oluyor o zaman sıkıntı yaa anlamadm vala peki buraya kontrol yaptırmayıp direk doğuma gidebiliyormuyuz
Ben de Cebeci tip' a gidiyorum. Takiplerimi de ozelde yaptiriyorum. Cebeci' de her kontrolde baska bir doktor giriyor ve drlar genelde cok genc. Benim riskli durumum oldugu halde riskli gebelige sevk etmediler. Sira bekleyip sonra da bes dklik muayene icin butun enerjimi harciyorum. Dogum icin guzel bir hastaneymis gidenler memnun ama kontroller icin cok emin degilim. Mutlaka 2. Bir hastane/doktorunuz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?