Ankara'da yeni gebe anne Adayları tanışalım mı :)

Selammmm en kıdemli tatlı anne Adayımız :)) sen hangi doktora gidiyorsun canımm
teşekkür ederim o sizin tatlılığınız efenim :) lokman hekim akay irem güler özgür'e gidiyorum yaklaşık dört hastane gezmem sonucu iyi ki irem hanıma rastladım diyorum gerçekten doktor seçmek çok zor bir süreçti sizler nereye gidiyorsunuz?

Öyle canım gerçekten doktor konusu önemli. Ne kadar güzel memnunsun. Ben şuan gazi hastanesinde bölüm başkanı onur Karabacak hoca var ona gidiyorum. Gebelik yeni olduğu için, şimdilik o hocamızdayım ama nasipse şöyle 7. Ayda falan hem doktor hem hastane değişikliğine gideceğim canım. Bakalım aklımda başkent hastanesi, Ufuk hastanesi falan var .. Ama kesinlik yok şuan için. Inşallah sağlıcakla ilerlerde hayırlısıyla

inşallah canım herşey gönlümüzce olsun bu iş çok zor gerçekten hepimiz yavrularımız için en iyisini istiyoruz Allah sağlıkla sorunsuz şekilde kucağımıza almayı nasip etsin

inşallah canım herşey gönlümüzce olsun bu iş çok zor gerçekten hepimiz yavrularımız için en iyisini istiyoruz Allah sağlıkla sorunsuz şekilde kucağımıza almayı nasip etsin
. Amin arkadaşım aminn.. Inşallah sağlıcakla büyüsün göbüşlerimizde.. Sağlıcakla gelsin kucaklarımıza...

Bi de şey sorcam kızlar, özel sigortanız var mı, hastaneyle mi anlaştınız ya da hamilelikte alınan sigortadan mı aldınız? :)

medical park, avukatlar sgk denetmenleri için accayip indirimli bilginiz olsun.

etlik de ben de 2003 yılında doğum yaptım korkuçççççtuuu.. geçen yıllarda nasıl oldu iyi mi değil mi bilemiyorum.. ama beni mahfettiler orada maalsef ://

Sincan devlet hastanesi cok asiri kalabalik. Kadin doguma mhrs den randevu bulunamiyor hepsi dolu. Randevusuz muayene icin en gec sabahin 6sinda sira almak gerekiyor. Etimesgut Şehit Sait Erturk Devlet Hastanesi (eski hava hastanesi) o kadar kalabalik degil , doktor da iyi ama orda dogum yapilmiyor hastane tasinacakmis. O ozum00

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…