teşekkür ederim o sizin tatlılığınız efenim :) lokman hekim akay irem güler özgür'e gidiyorum yaklaşık dört hastane gezmem sonucu iyi ki irem hanıma rastladım diyorum gerçekten doktor seçmek çok zor bir süreçti sizler nereye gidiyorsunuz?Selammmm en kıdemli tatlı anne Adayımız :)) sen hangi doktora gidiyorsun canımm
Öyle canım gerçekten doktor konusu önemli. Ne kadar güzel memnunsun. Ben şuan gazi hastanesinde bölüm başkanı onur Karabacak hoca var ona gidiyorum. Gebelik yeni olduğu için, şimdilik o hocamızdayım ama nasipse şöyle 7. Ayda falan hem doktor hem hastane değişikliğine gideceğim canım. Bakalım aklımda başkent hastanesi, Ufuk hastanesi falan var .. Ama kesinlik yok şuan için. Inşallah sağlıcakla ilerlerde hayırlısıylateşekkür ederim o sizin tatlılığınız efenim :) lokman hekim akay irem güler özgür'e gidiyorum yaklaşık dört hastane gezmem sonucu iyi ki irem hanıma rastladım diyorum gerçekten doktor seçmek çok zor bir süreçti sizler nereye gidiyorsunuz?
inşallah canım herşey gönlümüzce olsun bu iş çok zor gerçekten hepimiz yavrularımız için en iyisini istiyoruz Allah sağlıkla sorunsuz şekilde kucağımıza almayı nasip etsinÖyle canım gerçekten doktor konusu önemli. Ne kadar güzel memnunsun. Ben şuan gazi hastanesinde bölüm başkanı onur Karabacak hoca var ona gidiyorum. Gebelik yeni olduğu için, şimdilik o hocamızdayım ama nasipse şöyle 7. Ayda falan hem doktor hem hastane değişikliğine gideceğim canım. Bakalım aklımda başkent hastanesi, Ufuk hastanesi falan var .. Ama kesinlik yok şuan için. Inşallah sağlıcakla ilerlerde hayırlısıyla
. Amin arkadaşım aminn.. Inşallah sağlıcakla büyüsün göbüşlerimizde.. Sağlıcakla gelsin kucaklarımıza...inşallah canım herşey gönlümüzce olsun bu iş çok zor gerçekten hepimiz yavrularımız için en iyisini istiyoruz Allah sağlıkla sorunsuz şekilde kucağımıza almayı nasip etsin
Seni de en kısa zamanda bekliyoruz inşallah canımcım... Hayırlısıyla tez zamanda aramızda ol inşallahYa Ankara'nın anne adayları çok şekermiş vallabuluşma fikri çok güzel bence
Ayyy inşallah ağzın bal yesinSeni de en kısa zamanda bekliyoruz inşallah canımcım... Hayırlısıyla tez zamanda aramızda ol inşallah
Etlik cokmu kötü yaBende cafer beye gdiorm dogum olarak daha bir yer dusunmedim ama etlikmi aslaaaa
hamiş diilim ama buluşmaya varım tabi ki :))Ya Ankara'nın anne adayları çok şekermiş vallabuluşma fikri çok güzel bence
ben doğum paketi aldım 6000 tlBi de şey sorcam kızlar, özel sigortanız var mı, hastaneyle mi anlaştınız ya da hamilelikte alınan sigortadan mı aldınız? :)
Bnce kötü sapasaglam bebegimi dusurcektim onlarin yuzunden mahkemeye vericem o hastaneyi kimseye tavsiye etmiormEtlik cokmu kötü ya
Canım ben şuan gazideyim, temiz güzel bir hastane. Arkadaşın biri Gülhaneye gidiyormuş orda doğum yapıcakmış, çok memnunum dedi; bi aklında bulunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?