Amin canım , hayırlısıyla herkes bir çırpı da kucağına alsın yavrusunu sağlıcakla. Sen hangi doktora gidiyorsun canım.Hayırlı olsun canım rabbim sag ssaglim kucağına almayı nasip etsin Aynen sayfadan pek ses çıkmıyor :)
Amin inşallah canım ben Atatürk göğüs hastalıkları kecioren sanatoryumdaki ek binasında Cafer kaymaza gidiyorum canm ama etlikte onerebilceniz doktor varmı benim doktor doğum yaptirmiyormus doktor arayisindayimAmin canım , hayırlısıyla herkes bir çırpı da kucağına alsın yavrusunu sağlıcakla. Sen hangi doktora gidiyorsun canım.
Canım ben de infralite tedavisi gördüm gazi de , oranın bölüm başkanı hocamıza gidiyorum şuan. Allah nasip ederse 7. Ayda falan doğum için başka bir doktor hastane arıcam bakalım kısmet benim de kesinlik yok yani canım. Belki burdan yardımcı olan olabilir sana..o civarda doktor bilgisi olan varsaAmin inşallah canım ben Atatürk göğüs hastalıkları kecioren sanatoryumdaki ek binasında Cafer kaymaza gidiyorum canm ama etlikte onerebilceniz doktor varmı benim doktor doğum yaptirmiyormus doktor arayisindayim
Mrb canım inşallah hayırlı haberler verirsin bize tez zamanda, Rabbim gönlüne göre versin. Bende demetevlerdeyim Ortadoğu'ya bir önceki gebelik kontrollerimde gidiyordum. Bi ihtimal doğum için aklımda orası bakalım nasipMerhaba kızlar,
Ben hamile değilim ama yeni başladık denemeye,Ankara Yenimahalledeyim bende. Ortadoğuyu düşünüyorum sırf eve çok yakın diye :)
Teşekkür ederim canım cevabın için Kızlar taramaları yaptırdıktan sonra başka doktora hastaneye geçiş olmuyormuş tam net bilmiyorum dogrumu bilginiz varmıCanım ben de infralite tedavisi gördüm gazi de , oranın bölüm başkanı hocamıza gidiyorum şuan. Allah nasip ederse 7. Ayda falan doğum için başka bir doktor hastane arıcam bakalım kısmet benim de kesinlik yok yani canım. Belki burdan yardımcı olan olabilir sana..o civarda doktor bilgisi olan varsa
Rica ederim canım ne demek. Belki bazı doktorlar kabul etmiyordur belli bir aydan sonra ama, bazıları da kabul ediyor canım; araştırmak lazımTeşekkür ederim canım cevabın için Kızlar taramaları yaptırdıktan sonra başka doktora hastaneye geçiş olmuyormuş tam net bilmiyorum dogrumu bilginiz varmı
TeseTeşeederim canım rabbim sağ saglim evlatlarımızı kucagimiza almayı nasip etsin inşallahRica ederim canım ne demek. Belki bazı doktorlar kabul etmiyordur belli bir aydan sonra ama, bazıları da kabul ediyor canım; araştırmak lazım
Yine gidersen eğer bana izlenimlerini söylersinMrb canım inşallah hayırlı haberler verirsin bize tez zamanda, Rabbim gönlüne göre versin. Bende demetevlerdeyim Ortadoğu'ya bir önceki gebelik kontrollerimde gidiyordum. Bi ihtimal doğum için aklımda orası bakalım nasip
Bende cafer beye gdiorm dogum olarak daha bir yer dusunmedim ama etlikmi aslaaaaAmin inşallah canım ben Atatürk göğüs hastalıkları kecioren sanatoryumdaki ek binasında Cafer kaymaza gidiyorum canm ama etlikte onerebilceniz doktor varmı benim doktor doğum yaptirmiyormus doktor arayisindayim
Hocalar Güler yüzlü ve ilgili canım, ama tabi yeni doğan ünitesini de görmek gerek bununla birlikte. Gidersem söylerim tabikiYine gidersen eğer bana izlenimlerini söylersin
Günaydın canım benim.. Etmezmiyiz, inan beş vakit dualarımızdasınız. Rabbim isteyen herkese tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhamiş hanımlar günaydınlar bebişlerinizle :)
rica ediyorum biz hamiş olmak isteyen niyet edenlere bir tık fazladan dua edin he mi :)
Allah sağlıcakla huzur ve mutlulukla kucaklarınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi..
darısı başımıza amiiinn :)))
ay Allah razı olsunnn :) Allah kabul etsin hayırlısı ile.. amin amin amin :)Günaydın canım benim.. Etmezmiyiz, inan beş vakit dualarımızdasınız. Rabbim isteyen herkese tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
ay Allah razı olsunnn :) Allah kabul etsin hayırlısı ile.. amin amin amin :)
Benim hep duam o rabbim en tez zamanda sizlrede nasip etsin saglikli sihttli versin insallh Canim benim:)hamiş hanımlar günaydınlar bebişlerinizle :)
rica ediyorum biz hamiş olmak isteyen niyet edenlere bir tık fazladan dua edin he mi :)
Allah sağlıcakla huzur ve mutlulukla kucaklarınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi..
darısı başımıza amiiinn :)))
Benim hep duam o rabbim en tez zamanda sizlrede nasip etsin saglikli sihttli versin insallh Canim benim:)
ve aleyküm selam :)ankara'dan herkese selamm :)
Selammmm en kıdemli tatlı anne Adayımız :)) sen hangi doktora gidiyorsun canımmankara'dan herkese selamm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?