Gebeliğe Hazırlık Ankara'da yumurtlama takibi yaptıranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

tuba_33

seni kucağıma almayı bekliyorum miniğim..
Kayıtlı Üye
5 Mart 2010
383
389
628
Ankara
Merhaba arkadaşlar, ankarada yumurtlama takibi yaptıranlar doktor ve hastane ismi paylaşabilir mi? Benim daha once gittiğim doktorlar 1 sene dolmadan ve eşin sperm tetkikleri yapılmadan önce kesinlikle hiç bir kontrol yapmayacaklarını söylüyorlar. Beni anlayabilecek ve birlikte yumurta takibi yapabileceğimiz, gerekirse klomen vs. kullanabileceğim bir doktora ihtiyacım var. Geri dönüşlerinizi bekliyorum✌

Ankara cebeci op.dr. mehmet karakaya cok guzel ilgileniyor özel muayanesi var ucretide cok uygun para avcisi degil bazi doktorlar gibi ben ona gidiyorum tahlil testi 250 tutar kizim dedi o kadar veremem dedim dr. Bana devlete git yaptir getir kizim sorun degil diyerek beni gönlümden vurdu cok umudum var bu doktordan doktor 76 yaşında bastan soyleyim

Ankara cebeci op.dr. mehmet karakaya cok guzel ilgileniyor özel muayanesi var ucretide cok uygun para avcisi degil bazi doktorlar gibi ben ona gidiyorum tahlil testi 250 tutar kizim dedi o kadar veremem dedim dr. Bana devlete git yaptir getir kizim sorun degil diyerek beni gönlümden vurdu cok umudum var bu doktordan doktor 76 yaşında bastan soyleyim
Çok teşekkür ederim. Tam vazgeçeceğim sırada mesajınız geldi. Haftaiçi mutlaka gideceğim. Ben söğütözünde oturuyorum, buradakiler 600 tl istedi sadece muayeneye.

Esiniz sperm testi yaptirsa gercekten faydali olabilir. Spermde sorun varsa ilac da kullansaniz, yumurtama gununu de bilseniz sonuc degismez. Ben dr. Ridvan ege hastanesine gidiyorum memnunum. Ankara arastirma kastanesinden de doc. Karasu'ya gitmistim o da cok olumlu anlayisli bir doktor ama hastenin sartlari yetersiz. Hsg makinasi bozuktu ve asilama icin spermin disarda hazirlanmasi gerekiyordu o yuzden devam edemedim ama takip icin sadece ultrason yeterli oldugundan bence sizin isinizi gorur.

Esiniz sperm testi yaptirsa gercekten faydali olabilir. Spermde sorun varsa ilac da kullansaniz, yumurtama gununu de bilseniz sonuc degismez. Ben dr. Ridvan ege hastanesine gidiyorum memnunum. Ankara arastirma kastanesinden de doc. Karasu'ya gitmistim o da cok olumlu anlayisli bir doktor ama hastenin sartlari yetersiz. Hsg makinasi bozuktu ve asilama icin spermin disarda hazirlanmasi gerekiyordu o yuzden devam edemedim ama takip icin sadece ultrason yeterli oldugundan bence sizin isinizi gorur.
Değerli bilgiler için teşekkür ederim, alternatif olarak değerlendirmek isterim. Ankaraya taşınalı çok olmadı, henüz tam öğrenemedim, Ankara araştırma hangisi oluyor, tam ismi nedir, bahsettiğiniz dr dan en kolay nasıl randevu alabilirim bilgi verebilir misiniz?

Çok teşekkür ederim. Tam vazgeçeceğim sırada mesajınız geldi. Haftaiçi mutlaka gideceğim. Ben söğütözünde oturuyorum, buradakiler 600 tl istedi sadece muayeneye.
Yok muayane 200 ödüyorum ben tahlilimi orda yaptirmak zorunda kaldigim icin 250 daha vericem canim ben kendimi baska doktora emanet edemem inan çünkü cok gittim para kazanmak icin bugun git yarin gel diye diye kac milyar param gitti bizede yazik hic degilse de 76 yasinda 46 yillik doktor bize gelene kadar nice hastalari kadinlari cocuk sahibi etmistir konusmasi bile insana öz guveni veriyor tek guvendigim doktor su an icin o internete yazinca mehmet karakaya cebeci diye numarasi orda yaziyo benim gibi zaman kaybetme 600 oraya verecegine adam gibi doktora git 200 hariç 250 tetkik de geri kalanida ilac parasi yaparsin yazik gunah eslerimiz ne zorlukla kazaniyo

Değerli bilgiler için teşekkür ederim, alternatif olarak değerlendirmek isterim. Ankaraya taşınalı çok olmadı, henüz tam öğrenemedim, Ankara araştırma hangisi oluyor, tam ismi nedir, bahsettiğiniz dr dan en kolay nasıl randevu alabilirim bilgi verebilir misiniz?
Adi ankara egitim ve arastirma hastanesi. Ben mhrs'den randevu almistim.

Back
X