Ankara'daki Falcılar

Ayy çok tatlisin kizzz niye kabul etmesin kimlik kontrolü yapacak değil yaa tek bayan kabul etmiyormus. Veee ne güzel annenle gidiyor olman .

ben kendinden aldım bizzat :)
yanına gitmene gerek yokmuş
ama çok yoğunum dedi
biraz konuştukta
YAaa gerçekten mi kizzz çok iyi haber de zaten baksana yoğun olması normal değil mi?
Veeeee galiba uzunnn bir sürede yogun olurrrr pofffff

YAaa gerçekten mi kizzz çok iyi haber de zaten baksana yoğun olması normal değil mi?
Veeeee galiba uzunnn bir sürede yogun olurrrr pofffff
evet :) bana da öyle geliyor
hatta konuşurken 15.30 da gelecekler var sonra ben 5 de gidicem bi yere falan demişti
dolu ve yoğunum dedi bakalım :)
ama şu var enerjisini çoksevdim
çoık sakin ve utangaç birine benziyor
cazgır falcılar gibi değil
bir de parayı sordum nasıl yaparız diye
ben bi sana bakayım onu hallederiz dedi
sevdim yani :)

Arkadaşlar amirhanı denedim ve vasattı. Bir de diyorki göreceksin geleceksin benim dediklerime . Bende dedim ne dedinki :) hayatımın en kötü fallarından biriydi hani hiç baktırmamış ve fal meraklısı biri olsam inanırım ama doğru düzgün dinlemedim bile çok uzun sürdü ama boş konuşmaydı ben birazcık düşünceniz varsa denememenizi tavsiye ederim bana sadece üç şey söyledi çoğunu ben düzelttim ve her defasında hayır sen beni yanlış anladın dedi baktım artık yetişemicem tamam ben anlamıyorum dedim o değil de enerjim gitti ya

Ayrıca ben kendisinin bir falcı bile olduğuna inanmıyorum ortada çok büyük bir yanlış anlaşılma var Sanırım arkadaşıma da aynı şekilde bilemedi ve de hep atmasyondu. Gerçi arkadaşıma yine atsa da bişiler söylemiş bana onu da demedi ee dedim sen bana ne dedin ki ama sen kendini kapatmışsın diyor bu kadar diyor meğersem arkadaşıma da aynısını söylemiş

Bu arada canım evinde mi baktı telde mi?

Hayır sadece kendim görmek istiyorum

Yanii eğer içinden gitmek geliyorsa git zaten muhtemelen enerjin tutacak demektir. Olur öyle arada çok iyi dediklerimizde bir kaç kişi de foss çıkıyor.

O zaman merakla seni bekliyoruzzzz.

Yanii eğer içinden gitmek geliyorsa git zaten muhtemelen enerjin tutacak demektir. Olur öyle arada çok iyi dediklerimizde bir kaç kişi de foss çıkıyor.

O zaman merakla seni bekliyoruzzzz.
şöyle ki öğlen bizzat arayıp konuştum gayet candan ve samimi biri
reklam falan olduğuna inanmıyorum çünkü ben sormadan para olayını açmadı dahi
ve bana bi bakalım sana da o kolay hallederiz dedi...

şöyle ki öğlen bizzat arayıp konuştum gayet candan ve samimi biri
reklam falan olduğuna inanmıyorum çünkü ben sormadan para olayını açmadı dahi
ve bana bi bakalım sana da o kolay hallederiz dedi...

Iyii canım yaa güzel haberle dön inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…