YAaa gerçekten mi kizzz çok iyi haber de zaten baksana yoğun olması normal değil mi?ben kendinden aldım bizzat :)
yanına gitmene gerek yokmuş
ama çok yoğunum dedi
biraz konuştukta
evet :) bana da öyle geliyorYAaa gerçekten mi kizzz çok iyi haber de zaten baksana yoğun olması normal değil mi?
Veeeee galiba uzunnn bir sürede yogun olurrrr pofffff
sıla diyorum (şimdilik) başka da bir şey demiyorum))))
Ayrıca ben kendisinin bir falcı bile olduğuna inanmıyorum ortada çok büyük bir yanlış anlaşılma var Sanırım arkadaşıma da aynı şekilde bilemedi ve de hep atmasyondu. Gerçi arkadaşıma yine atsa da bişiler söylemiş bana onu da demedi ee dedim sen bana ne dedin ki ama sen kendini kapatmışsın diyor bu kadar diyor meğersem arkadaşıma da aynısını söylemiş
Bu arada canım evinde mi baktı telde mi?
Çok fazla detay vermek istemiyorum çünkü burda dönenin reklam olduğuna inanıyorum özelden yazarım canım
Amirhan bu kadar kötü müydü şaşırdım
Valla bn pek patladığından emin değilim bakalımNiye şaşırdın kii yavrum diyeceğim ama çok umitlenmistik demii bulduk galiba doğru düzgün birini diyee topikce. Patladı gitti
Valla bn pek patladığından emin değilim bakalım
Hayır sadece kendim görmek istiyorumAaaa kizzz bildiğin bir şey mi var ?
Hayır sadece kendim görmek istiyorum
şöyle ki öğlen bizzat arayıp konuştum gayet candan ve samimi biriYanii eğer içinden gitmek geliyorsa git zaten muhtemelen enerjin tutacak demektir. Olur öyle arada çok iyi dediklerimizde bir kaç kişi de foss çıkıyor.
O zaman merakla seni bekliyoruzzzz.
şöyle ki öğlen bizzat arayıp konuştum gayet candan ve samimi biri
reklam falan olduğuna inanmıyorum çünkü ben sormadan para olayını açmadı dahi
ve bana bi bakalım sana da o kolay hallederiz dedi...
:) döneceğime inanıyorumIyii canım yaa güzel haberle dön inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?