Ankara'daki Falcılar

Aaaa amirhanda mi fos..o kadar cok seyler gorduk ki bu forumda artik supheye bagladik her olayda ben kendimi feda edecektim ama aklimdan da ya yeni zehra vakasila karsilasmayalim diye gecirmeden de edememistim..vayy arkadasss..

Aaaa amirhanda mi fos..o kadar cok seyler gorduk ki bu forumda artik supheye bagladik her olayda ben kendimi feda edecektim ama aklimdan da ya yeni zehra vakasila karsilasmayalim diye gecirmeden de edememistim..vayy arkadasss..

Durrr pofu gidecekkk bekliyelim hele azıcık daha

Kime patlamis anlayamadim??

Fos oldugunu nerden anladik? :)

kızlar amirhan'a bugun gittim ben de. sabah Detaylı yazarım ancak simdi az bisi soyleyeyim. oyle sanmayın ki bizi memnun etmeyen bir faldi vs. tamamen alakasizdi. iki senelik eski erkek arkadasım için siz iliski yasamamissiniz ki, dedi. mevcut hayatımdaki erkek arkadaşımı bilemedi ki benim sorum onla evlilik vs olacak miydi. senin paranı yiyor vs dedi. onun elinde iz var mi diye bana da sordu. kıvırcık sacli uzun boylu bi erkek arkadasina ah etmişsin dedi. hic oyle biri girmedi hayatıma. kız kardeşin bar dedi yok dedim. erkek var dedi yok dedim. olabilir falan dedi, babam yok dedim. Baba'nın başkasından cocugu var dedi. adam ben el kadarken öldu ya.

hayatında biri yok nen görmüyorum demekki sevmiyorsun falan diyor. niye sevmeyeyim gayet seviyorum yani ben yine dinledim sabrettim ama cidden teyzeler falan daha iyi bakar. sunu da bildi dedigim hicbir sey yok hicbir.

bir iki kisi daha deneyince bu furya kapanır, sanırım Ankara'daki en kotusu bu. inanin enerji falan diyemiyorum.

Yazacaktım ama bekleyeyim dedim
Daha 1 gün önce gidilmiş kişilerin , burada ballandıra ballandıra anlatılması kadar mantık dışı ve saçma bişey olamaz
Ada'm ne bilmiş olabilir ki , 1 günde ????
Yorumlar genelde ; sıcak kanlı , hoş , dost canlısı , enerjisi iyi , paragöz değil şeklinde
Ya arkadaş bize ne böyle ise . Çok mu önemli !! Bazen amaçtan sapıldığını düşünüyorum
1000 kere yazıldı , geçmişi bilmeleri önemli değil , ( ama tabi geçmişi bile bu kadar saçmalıyorsa siz falı yarım bırakıp , o masadan kalkın bence )
Önemli olan en azından yakın gelecek ..
Not : burayı okuyan arkadaşlar lütfen sabır edin ve çıkan fal haberlerine odaklanın . Çıkmayan falcıya gidip para vermek afedersiniz ama enayilik .
Şu falcıları yoktan yere zengin etmeyin artık
Sevgiler

Bi falcı daha kk tarafından şişirilip fos olduğu anlaşılmıştır evet
İyiki hemen denemedim deneyip yorumlayanlara çok teşekkürler

Ayyyy ağzınaa sağlıkkkk

Bundan böyle yeni birine hemen hepimiz atlamayalım. Buyrun kime çıktı zehra Kime çıktı satı. Kime çıktı leyla yener serhat gül nurgül yasemin ezel avra cengiz ve diğerleri hatırlayın bunları ya. En az burdan elli kişi baktırdı ben bi tane dönüp gelip üç ay beş ay sonra çıktı diyen bilmiyorum görmedim okumadım
Çıkmayan falcıya biz niye para verelim. Bi halt bilmiyolar bırak geleceği tahmin etmek şu anki durumu bilmiyolar . yüzlerine vurunca fala inanma kuzum işim var bilmem nerdeyim canım diye kaçışıyorlar
Para gelcek borcun var yolun var için sıkılmış bunlar herkesin rutininde var bu ufak şeyleri atmak bişi bilmek değil
Boşa para harcamak istiyosanız 5 10 tlye baktırın en fazla
Hanginiz günde 50x5den 250 tl kazanıyor sorarım.
Çıkmayan vasat falları yazın. Yazınki gitmeyelim.

Sen çocuğu sevmiyosun, yok o seni sevmiyor. Yok tekrkedecek. Bir de böyle diyen türleri yok mu sinir oluyorum. Ben sevmesem sorar miyim. Ne salak falcilar var ya

heh kızlar geldim, gece zorla telefondan yazdım o yüzden.
ben ayıp olmasın diye falın tamamını dinledim, "hım ee oo" falan dedim.
ya ama öyle basit örnekler ki.
düşünsene "kardeşin var" diyor yok deyince "babanın başkasından gizli çocuğu var" diyor.
gerçekten bu kadarı oha değil mi?

iki evde birden yaşıyorsun diyor, gidip geliyorsun diyor. o da yok kendi evimde yaşadığımı söylüyorum. yok çok ilginç bu diyor.

ayak tabanında sorun var dedi, yok dizimin üstüne düşmüştüm geçen dedim. hım onu görüyorum demek dedi.

hayatıma giren kimle ilgili soru sordu isem hepsi için "senle gönül eğlendirmiş, senin paranı yemiş" dedi. he öyle yenecek bi param yok. arada bir hesabı ben ödemişimdir bu kadardır bi erkeğin paramı yemesi hani.

hani bi tane mi doğru adama rastlamamışım :)

mevcut sevgilimle de hiçbir sorunum yoktu ha. fal baktırıyorum diye psikolojim kötü vs değildi. forumda takip ediyordum, baktım çok güzel anlatmışlar. arkadaş da baktırıcam bugün deyince ben de atladım. benim beklentim çok fazla değildi ama bu çok çok altta.

cidden eminim bir iki kişi daha denerse siz de anlarsınız. öyle sesi güzel, kendi canayakın vs bişi ifade etmiyor :)

pardon tüm mesajları okumadan atlayacağım da,

gecemelek sen bizim falımızın detayına nasıl hakim olursun? bu mudur meslek ahlakı her detayı size anlatması mı?
bu ne terbiyesizlik ya?

arkadaşım ses kaydı almamış ancak ben aldım, ben sevgilim var diyene kadar arkadaş onu bile bilemedi. ben görmüyorum vs vs dedi.

ay lütfen böyle her bir şeyimizi, herkese anlatan insanlara gitmeyin ya.

yaşımıza kadar her detayımızı vermiş adam bu mudur falcılık.

ay bu cidden terbiyesizlik. gecemelek sizin yaptığınız da öyle. ancak benim sizle işim yok.

şu sitede neredeyse en çok fal baktıran kişilerden biriyimdir. istediğimi duymadım diye kimseyi de kötüleyecek değilim, istediğimi duymadığım çok olmuştur. o mantık biraz basit düşünen insanların işidir.

gecemelek ve diğer 39 yaşındaki arkadaş bence amirhan'ın numarasını dağıtmaya devam edin siz. yeni hayat hikayeleri dinlersiniz, eğlenirsiniz. baktıranlara da gülersiniz.

sanırım en kötü fal deneyimim ve ardı idi. bu terbiyesizliği görünce "nasıl bir batağa düştüm" diye düşündüm.

özel hayatım kimsenin dilinde meze olamaz. bu ayıbınızla kalın.

nasıl bir pislik olduğunuzu böylece kanıtladınız çok güzel. ben de burda senelerdir yorum yaparım iyi kötü bu forumun amacı budur sonuçta baktığı fal fal değildi. şimdiye kadar insanlığına tek kelime etmemiştim özelden de hatta bazı arkadaşlara çok iyi biri kibar düzgün ama falı kötüydü dedim şimdi insanlığı hakkında yazdıklarımı geri alıyorum.bir de ağlamışım şaka gibi :)) evet ilk başta para olayında almam dedi sonra aldı çantasına koydum parayı isterseniz alın dedi ben hayatta almam falan demedi ben ısrar ettim buraya kadar geldiniz alın yine de dedim ama yarım ağızla kem küm etti yok yok alın valla dedi ben de tamam o zaman 10 tl si kalsın dedim bozuldu beklemiyordu almamı çünkü. yüz ifademden memnun kalmadığımı anlamıştı ben falcı değilim dedi dün de yazdım zaten. iki saat bana laf anlatmış gitsin diye bekledim . dün size de söyledim evet çok bekledi boş konuştu ama hepsi boştu gitte diyemiyorum hala oturuyor boş enerji israfından başka bir şey değildi bana hatta memnun kalmadın biliyorum istediğin cevapları vermedim sana dedi bende dedim ki olumsuz konuşan siz değilsiniz sadece kendsine sıladan bahsettim benim zaten bir falcım var ve o da olmayacak diyor bu benim şaşırdığım bir şey değil dedim o en azından her şeyi biliyor şöyle olacak dyor oluyor dedim siz bana ne söyledinizki geçmiş yok gelecek yok sevdiğim adamı tarif etmeye çalıştı saatlerce onu da bilemedi her şeyi ben düzelttim burda birde yaş söylüyor gerizekalı madem öyle kendi bilseydi. bu falcılar iyiyken iyi de kötüyse mi böyle oluyor bu sizin pisliğinizdi gece melek

Son düzenleme:
siz bu adamın reklamını yapmak istediniz ki yaptınız da ama üç falı patladı buraya yazınca biz kötü olduk yalan yanlış bilgiler yazıldı benim adamdan ne çıkarım olabilirde durduk yere kötüleyimki kötü faldı ki yazdım ve üç kişiye kötü baktı ondan sonra ben reklam dedim hala da söylediğimin arkasındayım o çok merak edenler de gittiklerinde anlayacaklar yorum yok herkesin hür iradesi madem beğenmeyince para almıyor herkes denesin allah için yazsın buraya o zaman kim haklı kim iyi kim kötü. haa bu arada sizin de özel hayatınızı deşifre ederler bu saatten sonra güvenipte gider misiniz orası da ayrı

arkadaş yazmıyım yazmıyım diyorum da siz nasıl birilerinin özel hayatını dökersiniz ya madem adam sana anlattı sen ne demeye gelip sitede ifşa ediyorsun sana ne! dünya nın en muhteşem falcısı olsa kaç yazar zehra 2 amirhan yazık ya her ayrıntısına kadar anlatmış bir de ayıp ayıp ha şu an pasifler ama başka nickle gelirler dert mi? yok arkadaş amirhan ın nosu var ama gitmeyeceğim. çok ahlaksızca bu tutumu... geçmiş olsun arkadaşlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…