Ankara'daki Falcılar

Arkadaşlar, Eskişehir'den medyum Gülnur Hanım'ı duyanınız var mı? Yurtdışından bi arkadaşım söyledi. O da oradakilerden duymuş. Arkadaşıma söyleyen kadın ona baktırdıktan sonra bi daha kimseye baktırmamış, söylediğine göre her dediği tarihi tarihine çıkıyormuş. Çok merak ettim. Hiç duyanınız oldu mu?

Toplanıp eskişehire gidermişiz :))) ben 3-4 aydır fal baktırmıyorum, ama hala bu sayfayı takip ediyorum nedense :1:

Ben de bayağıdır gitmiyorum, bi ara bir hafta içinde 3 falcı gezmişliğim vardı, ama çok anlamsız olduğunu görünce gitmemeye başladım. Ancak Eskişehir'deki medyumla ilgili şeyleri duyunca kafam karıştı, hem gezi hem fal diye gidesim geldi:))) Yalnız şunu da düşünüyorum daha önce gittiğim tüm falcılarla da ilgili bi sürü şey duyup dünya para bayılıp hayal kırıklığına uğramıştım, yine boşu boşuna para vermek istemiyorum. Zaten bu da 50 TL'ymiş, çok yani..

Tek bildiğim Eskişehir'de olduğu, ama iyi mi değil mi emin olmak lazım.. Ben sadece o arkadaşın duyumunu aktardım, giden var mı diye sormak istedim. Yoksa ben vaktiyle hep iyi şeyler duyup duyup Rukiye-Eylül-Nuran-Pınar-Yıldız-Yasemin-Figen hepsine gittim ya:) Bi daha gidip o kadar para bayılmak istemiyorum esasında.. Ama bi yandan da varsa gidenlerin deneyimlerini öğrenmek istiyorum..

Arkadaşlar şu herkesin sorduğu Ermeni Falcıyı buldum sonunda :) Burdan okuyup ogrenmistim cok ciddi arastırmalarım sonucunda ulasabildim :) eskiden arkabahce diye bi yerde calısıomus ama simdi kendi yerini acmıs Sakarya da. Gercekten bahsettikleri kadar varmıs :) direk isim verio herseyi bilio diyebilirim. Zaten bi gozleri bakısları var korkarsınız :) bu iste cok ii oldugu anlasılıo. Gideli 1 hafta oldu ve dedigi seyler cıkmaya basladı. simdi digerleri olcak mı diye bekliyorum bakalım :)) sizler icin kartvizitini aldım XXXXXXXXXXXXXXXXXXX ittginiz zaman haberleri bekliyorummm :))

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar şu herkesin sorduğu Ermeni Falcıyı buldum sonunda :) Burdan okuyup ogrenmistim cok ciddi arastırmalarım sonucunda ulasabildim :) eskiden arkabahce diye bi yerde calısıomus ama simdi kendi yerini acmıs Sakarya da. Gercekten bahsettikleri kadar varmıs :) direk isim verio herseyi bilio diyebilirim. Zaten bi gozleri bakısları var korkarsınız :) bu iste cok ii oldugu anlasılıo. Gideli 1 hafta oldu ve dedigi seyler cıkmaya basladı. simdi digerleri olcak mı diye bekliyorum bakalım :)) sizler icin kartvizitini aldım XXXXXXXXXXXXXXXXXX gittginiz zaman haberleri bekliyorummm :))

ne kadara bakıyo

tam olarak hangi binada olduğunu yazarmısın,uzun zaamandır gitmiyorum elime para geçince denicem...birde ismi ne olarak geçiyor...

Son düzenleme:
canım ya banada özelden no sunu atarmısın lütfen bi de ben şehir dışındayım acaba bööle tel den falan bakarmı acaba :43::43::43:

Sakarya'da Bayındır 1 sokakta hani su barların oldugu yerde.Fazılbey ishanı diye bi yerin 4. katında. zaten yururken gorunuyor yukardan kolay buldum ben :) Ebrunun konagı diye yazıyor. İsminden dolayı ebru alevmis ismi :)

arkadaşlar iki ay önce bir medyumla tanıştım kadın izmirden ankaraya gelmişama yok böyle birşey oysa ben hiç inanmazdım bana geçmişimi bir bir anlatığı gibi iki aydır her söylediğini birebir yaşadım kafayı yiycem ben üstelik fala inanmayanlardanım şimdi tekrar giteceğim bayındır 1sok ebrunun konağında izmirli handan meraklıların dikatine telofonda veriyim size xxxxxxxxxx

Arkadaşlar şu herkesin sorduğu Ermeni Falcıyı buldum sonunda :) Burdan okuyup ogrenmistim cok ciddi arastırmalarım sonucunda ulasabildim :) eskiden arkabahce diye bi yerde calısıomus ama simdi kendi yerini acmıs Sakarya da. Gercekten bahsettikleri kadar varmıs :) direk isim verio herseyi bilio diyebilirim. Zaten bi gozleri bakısları var korkarsınız :) bu iste cok ii oldugu anlasılıo. Gideli 1 hafta oldu ve dedigi seyler cıkmaya basladı. simdi digerleri olcak mı diye bekliyorum bakalım :)) sizler icin kartvizitini aldım XXXXXXXXXXXXXXXXXXX ittginiz zaman haberleri bekliyorummm :))

Evet o kadına arka bahçedeyken gitmiştim.şimdi büro açmış diyorlar. gitmiş birisi olarak diyebilirim ki zamanı tutturamıyor zaten sölemiyorda bazı şeyleri bildiği doğru ama çok para canlısı bir iki şey söyleyip sizi tarottan(20 tl) su falına(50tl) çekmek istiyor sonuçta bizde parayı çayırdan toplamıyoruz ki:34: o kadar paraya da kısa bakıyor birde canı isteyince iyi bakıyor o yüzden bir daha gitmeme kararı aldım ayrıca benim için çok önemli olan 2 konu için gitmiştim halen olmadı.:43::43: söylediklerinden çıktığı şeylerde ufak tefek önemsiz şeylerdi :50::50: ama yinede diğer falcılara göre iyidir. benim için önemli o 2 konu çıkarsa burda yazcam arkadaşlar ayrıca o handan dediğiniz bayanda arkadaşımın bahsettiği kişi ise pek memnun kalmamış:63::63:

arkadaşlar bn daha öncede yazmıştım ebruya gitmiştim ebrunun dediği herşey çıktı tek 1 şey çıkmadı oda zamnı var kesin tarih vermedi sadece şu tarihten sonra bişiler olcak dedi olmayada başladı kesin olursa onuda yazarım ebru 5 de 4 yaptı yani buda gayet iii hemde hadi cnm yalan dediğim şeyler çıktıı ......:80::74::31::21:

berencim, ben berrın hanımı gormedım orda bırı daha vardı evt,ama benım ilk gidişimdi yanı daha once hıc gıtmemıstım.ve girer girmez melek i sordum ve ona baktırdım.yanı o kadar çok şeyi bildi ki yıldızname bakarken,daha once annesıne baktırmamıstım ki,ona mesaj atsın benım bılgılerımı=)
aaa tabı baskalarının basına gelmiş olabilir ,annesı de olabılır üçkağıt yapılıyor olabılır.ben kadını gormedım .ama dediğim gibi benm ilk gidişimdi yanı o kadar cok şeyi bilmesi tesadüf değil, üçkağıt hiç değildi.inanılmaz farklı bakıyo yıldıznameye ben de yıllarca fal baktırdım o kadar değişik yıldızname bakanını gormedım ha cıkar cıkmaz orasını bılemem kağıda yazdım elımde duruyo ocak ortasını beklıyorum ilk gelişme için.ama gerçekten güzel bakıyor kız yıldıznameye diğer konuda yorum yapamıycam benım basıma gelmedi dediğim gibi..

Paragraf daha önce melek hanıma baktırmışsın sen. Sonuçlarla ilgili bilgilendirir misin ? Ya da daha önce bilgilendirdiysen bir daha bilgilendirir misin?:9:

Her ne kadar artık fal baktırmayacağım desem de bu aralar çok kötü olduğum için belki iyi bi şeyler duyarım ümidiyle dayanamayıp yine falcıya, Ermeni falcı diye ünlenen Ebru Hanım'a gittim bugün. Burada da methedilmişti diye denemk istedim. Kısa ve öz yazayım: Arkadaşlar gidip 30 TL nizi bayılmayın, çünkü o kadar kısa bakıyor ki maksmum 5 dakika sürüyor. Evet gayet de ciddiyim.Gerçi saflık bende ne dye o kadar gitmeyeceğim diyip buraya da gitmeyin diye yazsam da dayanamadım gittim, bi de onu deneyim dedim. Sürekli sizi yıldızname ya da su falı baktırmanız için zorluyor.Söylediği de 3-5 cümle. O 30 TL ile gidip kendime mini etek falan alsaydım diyorum, en azından paramı çöpe attım demezdim:) Bence hiç gerek yok. Söyledikleri de çok basit şeyler. Zaten kendisi de siteyi takip ediyormuş, buradan beğenmediğim mesajını da vermiş oluyorum :) 5 dk lık falı herhangi bir cafe de 5 TL'ye baktırabilirsiniz.

Back
X