Numarasını özelden atıyorum ben bakıyo diye biliyorum ama kendisiyle konuşursan daha sağlıklı Cvp alırsın
Bugün Özge ye gittim çok ilginç şeyler bildi çok farklı bi kız gerçekten
Evim kafede Sinem hanım var buradaki birkaç tavsiye üzerine gittim, her şeyimi bildi!!!!
ah canım kıyamam size.... Her haltı bildi de burada reklam yapıp sobeleneceğini bilemedi mi ?
özge de mi reklammış? ona gitmek için resmen arayıp dil dökmüştüm ama doluyum şehir dısına cıkıcam demişti, iyi ki de olmamış o zaman. Ya bu fal piyasası zaten canlı bir piyasa, neden üstüne bide reklam yaparsınız anlamam cidden, zaten giden gidene falcıya, müşterisiz kalmazsınız merak etmeyin yani.
özge de mi reklammış? ona gitmek için resmen arayıp dil dökmüştüm ama doluyum şehir dısına cıkıcam demişti, iyi ki de olmamış o zaman. Ya bu fal piyasası zaten canlı bir piyasa, neden üstüne bide reklam yaparsınız anlamam cidden, zaten giden gidene falcıya, müşterisiz kalmazsınız merak etmeyin yani.
odtülüymüş, ondandır:):)özge ye kötü diyemem ama falını biliyorsunuz helezonik bir yapısı olan toprağın altına gömülü commrsalist ilişki stolker erkek dna ya benzer yapısı olan ilişki mübarek biyoloji dersi mi veriyor ilişkinin integralini mi alıyor fal mı bakıyor belli değil
odtülüymüş, ondandır:):)
zaten gide gide bir hal olduk, havasından suyundan kapmışızdır illaki :)ben de fal bakıcam dicem ki nevi şahsına münhasır namütenahit bir zat ile bir izdivaç husule gelecek lakin
aynısı bizim de basımıza geldiKızlar merhaba geçen hafta burda okuyup Sılayı merak etmiştim zaten yerini falanda sormuştum size. Randevuyu aldık ve geçen hafta gittik dediğiniz gibi isimlerle herşeyi bildi ağzımız açık dinledik arkadaşımla. Yalnız bugün şöyle bişey oldu. Beraber gittiğim arkadasımın netten tanışıp konustugu biri vardı. Oğlan kendini yurtdışında güzel bi meslekte görevli olarak tanıtmıştı ve şubat ayında arkadasım için ankaraya gelecegini söylemişti. Bunların aynılarını oğlanın adıyla birlikte Sıla hanımda söyledi. Bu sabah öğrendik ki oğlanın adı dahil hepsi yalanmıs ankarada sıradan bi işte çalısıyormuş.Gittiğimiz baska falcılardan böyle biri yok diyen olmustu bizde uydurdu diye inanmamıştık hiç. Benim burdan anladığım sanırım sıla hanım akıl okuyarak bakıyor fala..
Kızlar merhaba geçen hafta burda okuyup Sılayı merak etmiştim zaten yerini falanda sormuştum size. Randevuyu aldık ve geçen hafta gittik dediğiniz gibi isimlerle herşeyi bildi ağzımız açık dinledik arkadaşımla. Yalnız bugün şöyle bişey oldu. Beraber gittiğim arkadasımın netten tanışıp konustugu biri vardı. Oğlan kendini yurtdışında güzel bi meslekte görevli olarak tanıtmıştı ve şubat ayında arkadasım için ankaraya gelecegini söylemişti. Bunların aynılarını oğlanın adıyla birlikte Sıla hanımda söyledi. Bu sabah öğrendik ki oğlanın adı dahil hepsi yalanmıs ankarada sıradan bi işte çalısıyormuş.Gittiğimiz baska falcılardan böyle biri yok diyen olmustu bizde uydurdu diye inanmamıştık hiç. Benim burdan anladığım sanırım sıla hanım akıl okuyarak bakıyor fala..
Aynen benimde ilk baktırışımdı çok beğendim arkadasımda cok beğenmişti aslında herşeyi bildi diye düşündü kız ama bugün öğrendik ki oğlan ne yurtdışındaymış ne anlattığı kişiymişama cidden kızlar erkek arkadasımdan ilk ayrıldıgım zamanlar ben cok fal baktırıyordum sonra arkadas ortamında geyiğine bakarken dediklerin cıkıyor demişlerdi, bulaştı mıdır nedir :) aman aman uzak olsun
aynısı bizim de basımıza geldibana dediği birşey zaten cıkmadı, tam tersi oldu. Sonra bir arkadaşımla gittik, onun da yeni tanıştığı biri vardı. Ciddi ilişki başlayacak dediği çocuk kızı hiç arayıp sormamaya başladı. Ama bana ilk baktığı fal cidden iiydi, niye sonrası böyle oldu anlamadım
Kızlar merhaba geçen hafta burda okuyup Sılayı merak etmiştim zaten yerini falanda sormuştum size. Randevuyu aldık ve geçen hafta gittik dediğiniz gibi isimlerle herşeyi bildi ağzımız açık dinledik arkadaşımla. Yalnız bugün şöyle bişey oldu. Beraber gittiğim arkadasımın netten tanışıp konustugu biri vardı. Oğlan kendini yurtdışında güzel bi meslekte görevli olarak tanıtmıştı ve şubat ayında arkadasım için ankaraya gelecegini söylemişti. Bunların aynılarını oğlanın adıyla birlikte Sıla hanımda söyledi. Bu sabah öğrendik ki oğlanın adı dahil hepsi yalanmıs ankarada sıradan bi işte çalısıyormuş.Gittiğimiz baska falcılardan böyle biri yok diyen olmustu bizde uydurdu diye inanmamıştık hiç. Benim burdan anladığım sanırım sıla hanım akıl okuyarak bakıyor fala..
Bide ayberk var kendine falcı değilde yaşam koçu diyor. kahve bakmıyor tarot bakıyor ben ona baktırdığımda kendi falımı beğenmemiştim. şuan hayatında kimse yok dedi 8 aylık ilişkim vardı. ama arkadasıma senin bu ilişkin yalanlar üstüne hep demişti ozamanda inanmamıştık tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?