Ankara'daki Falcılar

Bir de bu arada
Mihriyenin bana verdiği en kısa tarih bi hafta idi
Bugün itibariyle 8 gün oldu
Yani
Patladı

QUOTE="Snowwhite06, post: 45496972, member: 532334"]Ay hayır yıldız hanıma benim arkadasım baktırdı öylesine evli adamı sordu sırf ne diyecek diye evlilik düşünüyo senle diye yanıt verdi daha sonrasında biz bunlar Nasıl fal deyince telafi yaptırdılar onlar daha iyiydi yani Başak ve yıldız kesinlikle tavsiye etmiyoruz ama merak ediyorsanız gidin tabi Bi de çıkarken yıldız için ayın son haftası iyi bakamıyo demiş çalışan böyle bişey de ilk defa duydum [/QUOTE]

[/QUOTE]
Arkadasim Ben basaktan cok memnunum kimi goturduysem tesekkur etti..kopya cekmeye ihtiyaci yok bence.bana farsca falda babamin annemin abimin adini soyledi..yorumunuza sasirdim..ama yine de girgir tugceyi de soylemeden gecemem..ilk goz agrimdir..tek gecerim..

Arkadaşlar hüseyin i denedim burda sordum kimse cvp vermedi ama çok iyi gerçekten tüm kadın falcilar dan daha düzgün ve enerjisi çok iyi

Kızlar selam ,
Aslında buraya yazmayacağıma dair kendi kendime söz vermiştim ama yorumları okuyunca o kadar kötü yönlendirmeler yapılıyor ki dayanamadım . Hep diyoruz daha dün gidip de istediğiniz şeyleri söyledi diye falcıları burada övmeyin . 1 günde ne çıkmış olabilir ki !! Ama maalesef bunu yeni üyeler çoğunlukla yapıyor .
Falcı soran arkadaşlar arama butonundan isim aratsın ve orada görsünler yapılan geçmiş yorumları .
Buralarda nisan yasemin Zehra fırtınalar estirdi bi ara ama sonuç hüsran
Net olarak yazayım (bu hem kendi tecrübelerim hem de geçmiş de yapılan yorumlardan çıkarılan sonuçtur )

Zehra +sıla + Dikmen yasemin +nisan = bunlar geçmiş konusunda süperdir . İsim , tip , kişilik , olay bilir . Gelecek işe ilgili 10 şeyden maksimum 2 tuttururlar .
Gidip gitmemek size kalmış

Turuncu Cafe + evim +masal + karamel = bilin ki paranız kesinlikle çöpe gider

Fikriye + Mihriye + gırGır Tuğçe = çok kurbazlar minimum 6 aylık süre verirler . Bekleyip durun . Ama genel olarak baktım tutturma oranları çok düşük

Rukiye +Mustafa = Eskiden bi nebze iyiydiler şimdi felaket kötüler

Esin + Neslihan +meryem = bunlar hala Nasıl tavsiye ediliyor anlamış değilim 100 kere yazıldı aslında . 1 yıl. Falan oluyor ben gideli , önemsiz saçma sapan da olsa tek dedikleri çıkmadı

Başak hn / turuncu : yine burda yeni gözde falcılardan , çok anlatıldı merak ettim . Çok köyüydü hakikaten . Bi arkadaş yazmış tutukdu diye aynen öyle . Benim Hakkı'mda hiçbirşey bilemedi eveledi geveledi , yardım ettim de bi iki yorum yaptı ? Kaç çocuğun var Dedi bana . Çocuğum yok deyince bozuldu düşük yapmışsın o çıkmıştır Dedi )) ya bu kadar olmaz ya . Saf sanıyorlar bizi . Bir seni arkadaş uzmanlık alanı farsi yazmış . Yani 50 lira verdik attı tuttu yetmedi . Hanımefendiye bir de 100 lira vereceğiz de bilsin diye !!! Basit şeyleri bilemiyor 100 lira ver bileyim mi demek istiyor !!!?geçiniz efendim

Ebru / Pandora : arkadaş gitti geçen hafta . Abartılmış Dedi . Klasik her falcının söylediğini söylemiş . Kuş yol böcek misali . Orada olan bi kaç kişi de aynı yorumu yapmış , gidilmez bir daha diye

Mustafa miraç = reklamı sağlam bu Ada'mın . Tarihler tutmuyormuş haberiniz olsun . Olayları da burç larınıza göre yorulmuyormuş .

Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…