Ankara'daki Falcılar

B benberrin e katiliyorum bende yorum yapmiyorum artik..falcilara gitmeden once arama butonundan arayin..hala zehra hakkinda ndn yorum yapmiyorsunuz diyenler var hala mustafa miracin telefon numarasini isteyenler var arkadaslar bunlar kocamaaannn reklam. alin size yorum

Zehra bana o kada

Zehra bana o denli ağır yorumlar yaptı ki
İnanın ondan sordum
Biri tavsiye etti
Psikolojimi bozdu resmen
Nereye gidersek gidelim anladım ki bilen yok
Cok yoruldum ve bunaldım

Zehra bana o kada

Zehra bana o denli ağır yorumlar yaptı ki
İnanın ondan sordum
Biri tavsiye etti
Psikolojimi bozdu resmen
Nereye gidersek gidelim anladım ki bilen yok
Cok yoruldum ve bunaldım
Merak etme dedikleri çıkmıyor . 1-2 kişi var burda memnun kalan .
Cidden okuyun Ya şu formu kızlar . İnan yazmış insanlar neyin ne olduğunu . Boşuna da gidip para vermeyin

Merak etme dedikleri çıkmıyor . 1-2 kişi var burda memnun kalan .
Cidden okuyun Ya şu formu kızlar . İnan yazmış insanlar neyin ne olduğunu . Boşuna da gidip para vermeyin

Peki
Sen birine gidiyor musun
Birde turan güneş te leyla hnm var biliyor musun ?

Peki
Sen birine gidiyor musun
Birde turan güneş te leyla hnm var biliyor musun ?
Ben kimseye düzenli olarak gitmiyorum , gitmem de . Maksimum 2 kere . Çünkü belirttiğim gibi Ankara'da iyi bir falcı hakikaten yok , çıkmayan bir falcıya neden tekrar gideyim ki
Leyla ya gitmedim , o yüzden yorum yapamıyorum maalesef

başak hanımın adresi varmı denemek isterim
Rabia basak hanim turuncu cafede calisiyor..ben memnunum en az 4 kisi yolladim onlarda cok memnun ama burda iyi de yazan var kotu de herkesin enerjisi tutmayabilir kendin dene bence..ben bazen burda falcilari karalayanlarin cafe sahipleri ya da yine falcilar oldugunu bizim gibi musterilerden cok onlarin gezindigini dusunuyorum..tum falcilar karalaniyor o zaman gitmeyin arkadaslar..ben seviyorum fal baktirmayi psikolojime iyi geliyor.. ben yillarca demete gittim girgirda artik herseyimi biliyor..orda tugce var begenirim..ozgeye gittim verdigi tarihi bekliyorum.. sevgiler

Turuncuda soner basak yasemine gittim digerlerini bilmiyorum..basak isim veriyor ve tarih iyi ..soner beynini okuyor adeta yasemin basarili..

Turuncuda soner basak yasemine gittim digerlerini bilmiyorum..basak isim veriyor ve tarih iyi ..soner beynini okuyor adeta yasemin basarili..

O zaman
Bu gerçekten benimle alakalı bir durum
Ben bu güne kadar şuna gittim de tıtturdu diye bir durum olmadı
İstanbul
Ankara
İzmir farketmez
Neresi olursa razıyım
Ama anladım ki yok kızlar
İnanın güne dair net cevabı olan yok
Yani bi leyla var şuan beklediğim
Turan güneş te
Bi de pınar çok ilginçti
Kızılayda ykm nin ordaki
Çok emindi kendinden 100 tl ye iskambil baktı
Ama bi gün diye verdiğ süre bile tutmadı
Kendimi bok gibi hissediyorum
Keşke bi yol gösteren olsa diyorum
Ama fosssssssssss
Hepsi fos

Ya kızlar
Konularda bakıyorum da
Çok eski sorduğumuz isimler
Bu isimlere gidilmiş
Ondan sonra da yorum yazılmamış ?
Turan Güneş Leyla
Yada kızılay ykm yanındaki Pınar dan hAberi olan var mı ? Gideyim mi demiyorum çıkıyor mu diyorum ? Denendi de

Enerji olayi belki

Cebecideymişte
Yukarı da yaxmışlar
Denedim
Çok negatif
Ben vesile olmak istemem

Benden numara isteyip leyla ta gidenler lütfen yazsın ... Bekliyorum...

selam ,
Burada falcıları öylesine kötüleyen Ya da yandaşı olan kimse yok merak etme . Kafe sahibi falan da değiliz
Meraklı olmasak tabi ki gitmeyiz denemeyiz de ... Ancak gidip de memnun kalmadıklarımızı sonuna kadar yazarız , yazacağız da .. Bu sayfanın amacı bu zaten . Bu arada verilen paralar az değil 50 -100 lira .. Burayı okuyan bilgi almak isteyen insanlar var , biz de bilgi veriyoruz , bütün falcıları kötülüyorlar demişsiniz de , bi bakın bakalım geçmiş yorumlara , beğenilmeyen falcıyı 1 kişi değil en az 10 kişi beğenmemiş zaten
Enerji meselesi size göre , ona da çok katılmıyorum etkilese etkilese %20-30 etkilesin . Ama temel şeyler de atılıp tutuluyorsa o falcı boş demektir ( ne işinizi ne medeni durumunuzu biliyor sizi soruyor .. Gibi )
Mesajlarımıza baktım 10 yorumdan en az yedisi turuncu kafe ??? Şimdi ben de sizden mi şüpheleneyim !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…