birde astro bloom özge nasıl ve kaça bakıyor bilgisi olan var mı
arkadaşıma
Pınar Ve Leyla çıkmış
şimdi konuştuk
bana çıkmadı Pınar Leyla yı hala bekliyorum :)
ama yok bi gelişmem...
Sizce sıla mı Özge mi iyi pekiLeyla'nin ilk fali cok keyifli oluyor "hani kuzum yani hani nasil derler hani" diye :))))
Ama adamdan tik yok. Bunda Leyla'nin da suçu yok. Gerci o gelicek dedi ama gelmeyooorrr.
Özge hep 5 ten sonra mı bakıyorLeyla'nin ilk fali cok keyifli oluyor "hani kuzum yani hani nasil derler hani" diye :))))
Ama adamdan tik yok. Bunda Leyla'nin da suçu yok. Gerci o gelicek dedi ama gelmeyooorrr.
Özge hep 5 ten sonra mı bakıyor
Sizce sıla mı Özge mi iyi peki
Sila'ya hiç gitmedim cunku malesef yerini bir turlu bulamiyorum Pandora cafenin. Burda verilen adres kapanmisti gittigimde. Bulsam denicem.
Ozgenin falini kesinlikle tavsiye ederim.
Bir de forumda herkes cikmadigini soylemis ama Evim Sevda'nin dedikleri cikmakta bana hep. Seni kandirip uc vakit, bes vakit verebilirim ama asla bu kisi seni aramicak, bunu bil, kendini kahretme dedi. Seni hala seviyor, ama sen ararsan ancak olucak dedi. Ki dogru....
Sila'ya hiç gitmedim cunku malesef yerini bir turlu bulamiyorum Pandora cafenin. Burda verilen adres kapanmisti gittigimde. Bulsam denicem.
Ozgenin falini kesinlikle tavsiye ederim.
Bir de forumda herkes cikmadigini soylemis ama Evim Sevda'nin dedikleri cikmakta bana hep. Seni kandirip uc vakit, bes vakit verebilirim ama asla bu kisi seni aramicak, bunu bil, kendini kahretme dedi. Seni hala seviyor, ama sen ararsan ancak olucak dedi. Ki dogru....
Arkadaşlar sıla nın Pandora cafesine daha 2 hafta önce gittim. Meşrutiyet madodan sağa dönün, hemen ilk bina. Kırmızı halı gibi bişe var kapıda. O binanın 4. Katı galiba son kat hem de. Asansörden çıkınca hemen soldaki daire kapıda da Pandora iletişim mi ne yazıyor. Acaba yanlış bi yere mi gidiyorsunuz?siz devamlı baktırıyor musunuz?
Arkadaşlar sıla nın Pandora cafesine daha 2 hafta önce gittim. Meşrutiyet madodan sağa dönün, hemen ilk bina. Kırmızı halı gibi bişe var kapıda. O binanın 4. Katı galiba son kat hem de. Asansörden çıkınca hemen soldaki daire kapıda da Pandora iletişim mi ne yazıyor. Acaba yanlış bi yere mi gidiyorsunuz?
siz devamlı baktırıyor musunuz?
Hangisinin dediği çıktı dersen en tutarlı sılaydı bana çıkan en azından bi kaç dediği çıktı..Sizce sıla mı Özge mi iyi peki
Ebruya daha yeni gittim ve gayet beğenmiştim.dediklerinin çıkmamasına üzüldüm.çünkü şu an özgeyle birlikte favorilerim arasında.bakalım bekleyip görücemMerhaba arkadaşlar pandora ebruya geçen hafta gittim ve bi konuda kesinlikle olmicak dediği, benimde olmasını istemediğim bişey oldu. Çıkmadı söylediği yani paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?