Ankara'daki Falcılar

Sakin olun şampiyonlar
He deyin geçin.. De..
Yok mu yeni biseyler ?

Merhaba arkadaşlar irem ve serap diye yeni bi falci keşfettim baktiran filan var mı ?2 side Kızılay da.bu arada ben izmir deyim ark tavsiyesi ole baktirmistim telden.Özellikle serap la ilgili yorumlarınızı bekliyorum..

merhaba kızlar bana şu anı karşımdakinin düşüncelerini gerçekten iyi bilen birini önerebilir misiniz?zihin okuma falan denmiş o da kabulum tavsiye versin doğru yönlendirsin yeter

merhaba kızlar bana şu anı karşımdakinin düşüncelerini gerçekten iyi bilen birini önerebilir misiniz?zihin okuma falan denmiş o da kabulum tavsiye versin doğru yönlendirsin yeter
cnm gırgır tugce bu konuda iyi bence bide online baktırabılırsen sezgi candan cok ıyı diolar anda :)

İlaydanın verdiği tarihler çıkmıyor
Burada 1-2 kişi verdiği tarih tuttu demişti ama genelde çok memnun kalan yok
Ben de verdiği tarihler çoktan geçti
Tavsiye etmem
Daha once cikmisti bana fali. Ama bu defa cikmasa daha iyi olur. Bi degisikti

Tugcenin fali genel oladak nasil mevcutu biliyormus ama dedikleri cikiyor mu
Tuğçe biraz fazla abartılıyor , öyle gidip de şok oldum dedirten bi falcı değil , geçmiş için konuşuyorum , yani geçmişte de üstünkörü biraz yardımla bişeyler söylüyor
Biz 3 kişi gitmiştik , hepimize çok havada tarihler verdi
Mesela 3 vakit diyor , 3 gün olabilir 3 hafta , 3 ay ... Yani evde birbirinize baktığımız atmasyon fallardan
Düşünsenize bana 9 gün de olabilir 9 ay da demişti ( aradaki farka bakar mısınız???)
Ben 1 kere gittim bir daha da gitmedim mesela
İlerde tanışacağın kişiyi de masal şeklinde anlatıyor
Şöyle arabası var , şöyle işi var , boyu uzun , seni çok sevecek gibisinden
Vasat bi falcı bence

Son zamanlarda sila, ezel,ilayda, bahara gittim. Hepsi kafami katiatirdi. Hangisi daha iyidir sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…