- 16 Aralık 2014
- 597
- 270
- 123
Mihriye bana tam 1 sene sonraya tarih vermisti. Umudu kesmisken cikti fali. Artik gitmiyorum ama hep genel ayni seyleri soyluyor cunkuYazacağım demiştim unuttum
Mihriye ve Fikriye hanım biliyorsunuz çook uzun tarihler verir , umutla bekletir ikisi de sizi
Ama onların da 3 ve 5 aylık tarih verdiği olaylar çıkmadı .
Boşuna gidip de benim gibi ümitle beklemeyin .
Karanfil sokakta mesrutiyet caddesini e geciyorsun yukari dogru yuruyorsun sag taraftaRica etsem yerini tarif edebilir misin canim.
Yani verdiği tarihlere çok takılmamı diyorsunuz ?Mihriye bana tam 1 sene sonraya tarih vermisti. Umudu kesmisken cikti fali. Artik gitmiyorum ama hep genel ayni seyleri soyluyor cunku
Kızlar Hepinize Selammm.
Eski fal tutkunu olarak hâlâ okusamda bütün topikleri artık çok çok nadir fal baktiriyorum.
Ama bugün buraya yazma sebebim.
Eylem!!!!!
Evetttt arkadaşlar benim baktırıp memnun kalıp burada ki topiklerde ovdugum Eylem !!!!!
Kızlar eski mesajları okuyup özelden nosunu istiyorlar veriyordum nosunu ama artık vermeyeceğim.
Falınin kötü olmasi değil mesele kii o da eskisi kadar iyi degilmis. Çirkin tavrı ve tutumudur.
Sebep olduğum için Üzgünüm.
Fali genel hatlariyla cikiyor diyeyim. Zaten dusunursek ince bir sey de soylemiyor. Bana olmayacak dedigi seyler olmadi mesalaYani verdiği tarihlere çok takılmamı diyorsunuz ?
Benim bahsettigim Adanalı Eylem canım.Eylem'e ben de gitmiştim, tam fiyaskoydu.
Cnm bulamadim ama yakininda saginda solunda ne var acabaKaranfil sokakta mesrutiyet caddesini e geciyorsun yukari dogru yuruyorsun sag tarafta
Angelo cafenin çapraz karşısında üst katinda da cilveli cafe yaziyor karanfil sokakta mesrutiyet caddesini de geçip bayagi cikiyorsun yolun sag tarafindaCnm bulamadim ama yakininda saginda solunda ne var acaba
Benim bahsettigim Adanalı Eylem canım.
Telefonda bakıyor...
Aynı kişiden mi bahsediyoruz?
Saol canim buldum dünAngelo cafenin çapraz karşısında üst katinda da cilveli cafe yaziyor karanfil sokakta mesrutiyet caddesini de geçip bayagi cikiyorsun yolun sag tarafinda
Memnun kaldin miSaol canim buldum dün
Baya baya degisik bi kadin. Nokta atislari vs oldu. Dedikerinin cikmasini da isterim. Dedikleri cikar mi bilemiyorum ama mennun kaldim. Tesekkur ediyorumMemnun kaldin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?