kim bu kizlar, yeni bir falci mi bulduk yoksaBaya baya degisik bi kadin. Nokta atislari vs oldu. Dedikerinin cikmasini da isterim. Dedikleri cikar mi bilemiyorum ama mennun kaldim. Tesekkur ediyorum
Hangi cafede ne kdra baktirdinkızlar meraba konur 2 de müge hn diye birine baktırmıştım 3 ay önce bütün söylediklerini yaşadım en son ş
Bana cikmamisti:/taynat kafeymiş canım. İlk defa gitmiştim müoge hn 30 liraya bakmıştı bu gün tekrar gittim ama yoktu
randevu almak gerekiyormuş. Beni özgeye aldılar oda çok başarılıydı.
Canim cikmadigi icin henuz oneride bulunmuyorum. Ama cikarsa yazarimkim bu kizlar, yeni bir falci mi bulduk yoksa
emin misin kızılayda ben en son ona baktırdımRengarenk te yasemin yok ki reyhan nihal derya var yasemin diye biri hiç çalışmamış yanlışın var sanırım nerde olduğunu arıyorum bende
Gercekten taynat kafedeki zarife hanımın sölediği şey daha 1 ay dolmamasına rağmen gercekleşti çok mutluyum uzun zamandır bunu bekliyordum kime nereye gidelim diyenlere gönül rahatlığı ile önerebilirimBana cikmamisti:/
Ne kadara bakıyor zarife canımGercekten taynat kafedeki zarife hanımın sölediği şey daha 1 ay dolmamasına rağmen gercekleşti çok mutluyum uzun zamandır bunu bekliyordum kime nereye gidelim diyenlere gönül rahatlığı ile önerebilirim
Bir süredir ara vermiştim fallara ama yine darlandım ve gidecek birilerini ararken bu tavsiyeyi gördüm. Gittim ve anı bile bilemedi malesef. Yuvarlak cümlelerle genel gelecek yorumları. Üç vakte kadar kısmet bilmem ne.Gercekten taynat kafedeki zarife hanımın sölediği şey daha 1 ay dolmamasına rağmen gercekleşti çok mutluyum uzun zamandır bunu bekliyordum kime nereye gidelim diyenlere gönül rahatlığı ile önerebilirim
Bir süredir ara vermiştim fallara ama yine darlandım ve gidecek birilerini ararken bu tavsiyeyi gördüm. Gittim ve anı bile bilemedi malesef. Yuvarlak cümlelerle genel gelecek yorumları. Üç vakte kadar kısmet bilmem ne.
Kızlar bende basak ablaya baktirdim yine çocuğun sitelerde oturmasına kadar geliş tarihini bile bildi bakalım bi kaç şey daha bekliyorm daha önce baktirdigimda çıkmişti bakalım farsi fali muhteşem
Uc hafta once evim cafe Huriyeye gittim verdigi sure bgn itibariyle doldugu icin yaziyorum tamamen fiyasko.Dedigi hicbir sey cikmadi bilginize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?