Bugun fala gıtcem ama kime bence cafe degık evde bakan insanlar daha ıyı gibi de hıc eve gıtmedım genel de oyle söylerler yok mu birileri gıtsek onerecegınız
Su falına ne kadara bakıyor acababurdaki önerilerden yola çıkarak zarife hanıma gittim gerçekten çok bişi beklemiyordum ama merak ettiğim çok büyük bişi vardı su falını önerdi bana bende çok istekli olmasamda (para tuzağı olduğunu düşünmüştüm açıkcası) kabül ettim ve fala başladı beklediğim o çok büyük şey bana bir hafta içinde olucak dedi ben yuzum düşük şekilde çıktım cunku o kadar kısa surede olması ımkansıza yakındı inanırmsınız beş dakika önce sanırım gerçekleşti hala ınanamıyorum baktırmamdan 10 gün geçti yalnız 1 haftadan bıraz fazla olsada burda onu önerenlere çok tşk ederim belkı ona gıtmesemde bu olucaktı ama bunu bilmesi beni gercekten benı cok cok mutlu ettı herkesın bekledıgı ıstedıgı seler olur umarım benımkı gıbı
karamel leyla cikmaz. orada asumani duymustum ben de. cok pahaliydi baktirmadimLeyla'ya gttm an da ıyıdı baya tarıh verdi bakalım kendnden emindi beni haberdar et dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?